Dagens nyheter från SwebbTV: WHO vill ta makten över länders suveränitet för att underlätta global tvångsvaccinering

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 4 maj 2022
- NewsVoice redaktion
Bild: WHO. Foto: SwebbTV

VÄRLDEN. Dagens nyheter från SwebbTV tar upp att WHO vill att utöka kontrollen över människor i världen. Den 22-28 maj hålls en konferens i Schweiz där kravet framförs att medlemsländerna ska ge upp sin nationella suveränitet i händelse av naturkatastrofer eller pandemier.

Tips: spola fram till 5 minuter och 44 sekunder

Kritiker menar att det handlar om en världsregering som är fientlig mot alla demokratier.

Allt färre villl ta den fjärde sprutan mot förkylningsviruset Covid-19 trots alla uppmaningar från Folkhälsomyndigheten. Allt fler rapporterar långvariga och allvarliga biverkningar såsom myocardit och andra hjärtproblem och blodproppar.” – SwebbTV

Video: Dagens nyheter från SwebbTV | Sammanställning: NewsVoice

Dagens nyheter från SwebbTV är mer faktakorrekt och börjar ersätta motsvarande nyhetssändningar från svenska TV-massmedier som SVT och TV4, konstaterar NewsVoice redaktion.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Vad är WHO registrerat som? Eftersom det inte är folkvalt direkt, måste det vara en företagsform?

    • Men visst är det så,, att det är sammankopplat är egentl inte problemet (mkt stort problem dock, i sig självt) utan att kanske bara 10-20% hajat att det är så..Och enl sk globalisterna får/ska den mängden inte öka..därför då kan det gå åt pipsvängen..för vem då..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *