Giftmjölken: Miljögifter i mjölk gör amerikansk mjölk odrickbar för barn

7
379
Giftmjölken. Foto: TV4
Giftmjölken. Foto: TV4

GIFTMJÖLKEN. Miljögifter från slam gör amerikansk mjölk odrickbar för barn. Mjölkgårdar i USA tvingas lägga ner. Samma gifter finns i svensk mjölk. I en uppmärksammad artikel i tidningen The Guardian redovisas hur miljögifterna PFAS i avloppsslam sprids till mjölkkor och mjölk i USA. Amerikanska föräldrar och andra konsumenter undviker därför idag mjölk och andra mejeriprodukter.

Text: Gunnar Lindgren | Läs mer om giftig mjölk i NewsVoice

I bilagan “Jag vet inte hur vi ska överleva” – Bönderna står inför ruin i USA  redovisas den allvarliga situationen.

Det stora problemet är att PFAS-gifter inte bryts ned utan är ”eviga” och det är svårt att se en annan framtid än att mjölk- och köttproduktion måste överges i överskådlig framtid i allt fler områden i USA om slamspridningen fortsätter.

Läs mer på TV4: Ny PFAS-skandal: ”Bröt ihop och var rädd att hon skulle dö”

Avlopsslammet och giftmjölken

Även om halterna av PFAS idag är lägre i svensk åkerjord än i USA så ökar den oavbrutet så länge vi sprider slam på åkermark. En dag överskrider vi i Sverige dagens amerikanska nivåer.

Vi måste därför med fullaste allvar se till att all slamspridning på all svensk åkermark upphör omedelbart.

Eftersom slamspridning på åkermark ses av avfallssektorn som ett billigt och enkelt sätt att bli kvitt kemikalier, miljögifter, läkemedelsrester, plast, asfaltrester, gummirester, kadmium, kvicksilver och andra metaller samt ett stort antal okända förorenande ämnen, motarbetar avfallssektorn varje försök att avbryta deponeringen av gifter på jordbruksmark.

Organisationerna Ingenjörer för Miljön samt Läkare för Miljön har nyligen gjort en anmälan angående vilseledande marknadsföring när det gäller slamspridning. Se bilagan, som är början av anmälan.

Avslutningsvis vill jag än en gång be er att medverka på olika sätt till att all slamspridning på vår åkermark upphör. Om detta inte kommer till stånd bör i synnerhet barnföräldrar följa Livsmedelsverkets råd när det gäller dioxiner i barnens mat:

”Foster och spädbarn är extra känsliga för dioxiner och PCB eftersom de utvecklas. För barn, ungdomar och de som vill bli gravida i framtiden är det särskilt viktigt att få i sig så lite som möjligt eftersom en del av de dioxiner och PCB som lagrats i kroppen förs över till foster och ammade spädbarn via moderkakan och modersmjölken.

Situationen blir idag än mer allvarlig då PFAS förutom dioxiner och PCB sprids med slam och finns i svensk mjölk.

Jag hoppas att ni sprider kunskap om detta och råder barnföräldrar att minska/avbryta barnens konsumtion av mjölk och mejeriprodukter tills beslut om att all slamspridning på jordbruksmark upphör.

I synnerhet patientföreningar för barn bör kontaktas och uppmärksamma denna fråga.

Delge även olika företrädare för mjölkbranschen denna information – mejerier, LRF, mjölkbönder m fl.

Med en önskan om att vi återfår hälsosam mjölk och därmed friska barn!

Text: Gunnar Lindgren | Läs mer om giftig mjölk i NewsVoice

Bilagor

  1. Bönder står inför ruin i USAs kemikaliekris – “Jag vet inte hur vi ska överleva”
  2. Miljögifter i den mjölk som barn dricker
  3. Organisationerna Ingenjörer för Miljön och Läkare för Miljön gör anmälan till Konsumentverket

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin
Gäst
2 maj 2022 kl 13:55

Jag vill påpeka ett par saker angående Gunnar Lindgrens NewsVoice-artiklar om avloppsslam på åkrarna i USA och i den svenska miljön:

1. De riskerar att göra läsarna till veganer. Människan är beroende av animalier i kosten. Därmed är den enda lösningen på problemet med gifter i maten ifrån rötslam, att spridning av rötslam förbjuds. Eliminering ur kosten av animalier fungerar helt enkelt inte, eftersom veganism oundvikligen leder till diverse näringsbrister.

Lindgrens åsikt är att vi först skall sluta äta mjölkprodukter, kött och ägg. Sedan skall vi på stopp på slamspridningen. Därefter kan vi börja äta animalier igen. I det läget har vi dock dels redan börjat drabbas av sjukdomar till följd av undernäring, dels finns gårdarna med kor, får, höns och så vidare inte längre kvar. Att då återuppta en vettig produktion av animalier blir i princip omöjlighet.

En sådan strategi skulle spela den globala självutnämnda maktelit, som vill ta ifrån mänskligheten all naturlig mat, rakt i händerna. Detta är samma globala självutnämnda maktelit som lurade på världen COVID-19-plandemin och alla dess tvångsåtgärder, som ligger bakom kriget mellan Ryssland och Ukraina, som bombade sönder Irak, Libyen, Syrien med flera stater, som genom World Economic Forum deklarerar “You will own nothing and you will be happy”, och så vidare.

2. De nämner inte med ett ord att också grödor tar åt sig gifter ifrån avloppsslam. Visserligen anrikas gifter mer i animalier än i vegetabilier, men animalier ger samtidigt fullvärdig näring till människor, vilket definitivt inte gäller för vegetabilier. Dessutom äter vi viktmässigt generellt betydligt mer vegetabilier är animalier, vilket till viss del jämnar ut giftintaget ifrån animalier jämfört med vegetabilier.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
2 maj 2022 kl 13:55

Spridningen av rötslam på odlingsmark och på andra ställen är fullständigt vansinnig. Den gör att vi även får i oss höga halter av tungmetaller som bly, kvicksilver, nickel, kadmium och andra gifter. De beslutsfattare som ligger bakom den här hanteringen är mentalt störda.

En tidigare ställd fråga till Gunnar Lindgren:

Får rötslam även användas på ekologisk betes- och odlingsmark i Sverige?

Gunnar Lindgren
Gunnar Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
2 maj 2022 kl 20:53

Ett viktigt problem med slamspridningen är att de gifter som läggs ut på åkermark vandrar vidare till annan åkermark och andra djur:
– genom luften
– med markvatten
– med bäckar och åar
– med foder som säljs till andra gårdar

Det sprids exempelvis inget slam på mjölkgårdar. Ändå har Livsmedelsverket påvisat ca 80 svåra miljögifter i mjölk.

jesslar53
jesslar53
Gäst
Reply to  Gunnar Lindgren
3 maj 2022 kl 06:48

Jag tänker så här,,,Rötslammet borde naturligtvis analyseras vilket jag tror att det görs redan , obehagliga ämnen spåras, om dessa kommer från vårat avloppsvatten betyder deta att det har utsöndrats av våra kroppar om nu inte slammet är mixat med annat avfall. Om slammet är blandat men annat industrislam så bör det separeras . Kommer dessa otjänliga ämnen från avloppsslammet då har det genererats av oss människor och då är det ännu allvarligare.  Vi har väl duktiga tekniker som kan ges anslag för undersökning av detta??

Tomas peterson
Tomas peterson
Gäst
Reply to  Per Melin
2 maj 2022 kl 19:10

Betald propaganda av WEF ,komiskt om någon tror att de självutnämnda vill populasen väl.

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
14 maj 2022 kl 11:29

Dagens Dr Mercola-artikel tar upp problemet med gifter i maten och miljön, som på olika sätt stör människans reproduktion. Rötslam är ett av diskussionsämnena:

“You can learn more about this in the Natural News documentary “Biosludged,” above. PFAS accumulate in the soil and is transferred into your food. Proof of this can be seen in food testing, which in 2017 found PFAS chemicals in 10 of the 91 foods tested.

Chocolate cake had the highest amount — 250 times above the advisory limit for drinking water. (There’s currently no limit for food.) Nearly half of the meat and fish tested also contained double the advisory limit for water. Leafy greens grown within 10 miles of a PFAS plant also contained very high amounts. As you might expect, PFAS also accumulate in your body.”

Följande mycket avslöjande dokunentär om rötslam i USA, som Dr Mercola länkar till i artikeln, släppte Mike “The Health Ranger ” Adams 2018:

Biosludged Full Documentary 14 880 visningar11 dec. 2018 https://www.youtube.com/watch?v=K_vHlOZuzFg

Are These Chemicals Part of a Depopulation Agenda? by Dr. Joseph Mercola May 14, 2022 in Opinions https://noqreport.com/2022/05/14/are-these-chemicals-part-of-a-depopulation-agenda/

Erik Forsman
2 maj 2022 kl 13:31

Skrämmande. Har helt med mjölken nu, även den ekologiska.