What Impact do Wind Turbines have on the Environment and our Health?

publicerad 28 maj 2022
- Aga Wilson
Aga Wilson, May 27 May 2022. Photo: Perspektiv TV

TECHNOLOGY. In this episode, Aga Wilson speaks to Alexander Pohl, a former investor an insider, and engineer. We talk about the impact that wind turbines have on nature and our health. Are they really effective and why are they being pushed so aggressively?

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show

We get into the UN development goals and the upcoming 50+ meeting in Stockholm that has not been noticed by mainstream media. Alexander predicts the green world order and what that may implicate in the near future.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show

NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • FN är INTE dysfunktionell. Den gör vad makteliten har utsett den att göra. Att den sedan bidrar till ekologisk och planetär kollaps, är en annan sak.

 • FN är INTE dysfunktionell. Den gör vad makteliten har utsett den att göra. Att den sedan bidrar till ekologisk och planetär kollaps, är en annan sak.

 • Ett oerhört aktuellt och viktigt ämne, varför jag med förväntan började se avsnittet. Efter ett par minuter släpptes dock ämnet vindkraft och dess påverkan på människors hälsa. I stället handlade samtalet om allmän politik och det mörka spelet bakom det – i och för sig angeläget. Tyvärr gav detta program ingenting alls, jämfört med de tre filmer om vindkraft, som Samnytt presenterade i höstas – där även detta programs intervjuobjekt deltog.

 • Ett oerhört aktuellt och viktigt ämne, varför jag med förväntan började se avsnittet. Efter ett par minuter släpptes dock ämnet vindkraft och dess påverkan på människors hälsa. I stället handlade samtalet om allmän politik och det mörka spelet bakom det – i och för sig angeläget. Tyvärr gav detta program ingenting alls, jämfört med de tre filmer om vindkraft, som Samnytt presenterade i höstas – där även detta programs intervjuobjekt deltog.

 • Förespråkare för vind och solkraft är PARASITER, inget av dessa två tillskott fungerar utan vatten, kärnkraft eller petroleum och kolkraft.

 • Förespråkare för vind och solkraft är PARASITER, inget av dessa två tillskott fungerar utan vatten, kärnkraft eller petroleum och kolkraft.

 • Mycket intressant samtal mellan två personer som från varsitt håll genomskådat WEFs/ FNs skenheliga tirader om “global rättvisa och hållbarhet” – och valt att agera i enlighet med sina samveten. Man måste nog vara betydligt mer godtrogen än dessa två för att uppfatta vår samtids oligarker som det minsta trovärdiga, men oligarkerna har ju dessvärre god råd att betala för de insattas tystnad.

  Den breda allmänhet som tvingas bekosta sin egen marginalisering bör verkligen fråga sig om det förefaller troligt att den hittills hänsynslösa internationella finanseliten helt plötsligt skulle ha överväldigats av empati för utsatta djur, natur och ursprungsbefolkningar!?

 • Måste hålla med Per Melin på många punkter.

  Det viktiga med den här videon är ju framförallt Stockholm 50+ mötet. Nato demonstrationerna borde väl kunna öppna filial snabbt?

  Känns som det går snabbare och snabbare, och fler och fler följer deras teater i realtid för deras NVO införande.

  Ser alla igenom agendan blir det ju bara parodi. De går ju till “val” på att vara godheten personifierad. När dessa människor som aldrig gjort något gott i sina liv sedan exponeras på ett sånt här enkelt konkret och kärleksfullt sät så faller ju masken.

  Vad som händer då är väl lite spännande.Men sannolikt rätt bedrövande. Men en hållbar värld kan ju inte byggas av dem som i grund och botten är emot liv, jorden och människor och djur.

  Vi har ju inget som helst behov av deras system egentligen. Det är ju bara det att våra människofientliga regimer gör allt för att göra människor beroende av systemen. Var människas frihet behöver bli mode igen.

  Och slavdrivarna i rosenbad behöver exponeras för just vad de är. Slavdrivare!
  Vem som sen ser sig som slavägarna är väl en annan sak!

  Blir väl intressant att se när de skall deklarera sin äganderätt över dig och mig öppet! Showtime!

 • Mycket intressant samtal mellan två personer som från varsitt håll genomskådat WEFs/ FNs skenheliga tirader om “global rättvisa och hållbarhet” – och valt att agera i enlighet med sina samveten. Man måste nog vara betydligt mer godtrogen än dessa två för att uppfatta vår samtids oligarker som det minsta trovärdiga, men oligarkerna har ju dessvärre god råd att betala för de insattas tystnad.

  Den breda allmänhet som tvingas bekosta sin egen marginalisering bör verkligen fråga sig om det förefaller troligt att den hittills hänsynslösa internationella finanseliten helt plötsligt skulle ha överväldigats av empati för utsatta djur, natur och ursprungsbefolkningar!?

 • Måste hålla med Per Melin på många punkter.

  Det viktiga med den här videon är ju framförallt Stockholm 50+ mötet. Nato demonstrationerna borde väl kunna öppna filial snabbt?

  Känns som det går snabbare och snabbare, och fler och fler följer deras teater i realtid för deras NVO införande.

  Ser alla igenom agendan blir det ju bara parodi. De går ju till “val” på att vara godheten personifierad. När dessa människor som aldrig gjort något gott i sina liv sedan exponeras på ett sånt här enkelt konkret och kärleksfullt sät så faller ju masken.

  Vad som händer då är väl lite spännande.Men sannolikt rätt bedrövande. Men en hållbar värld kan ju inte byggas av dem som i grund och botten är emot liv, jorden och människor och djur.

  Vi har ju inget som helst behov av deras system egentligen. Det är ju bara det att våra människofientliga regimer gör allt för att göra människor beroende av systemen. Var människas frihet behöver bli mode igen.

  Och slavdrivarna i rosenbad behöver exponeras för just vad de är. Slavdrivare!
  Vem som sen ser sig som slavägarna är väl en annan sak!

  Blir väl intressant att se när de skall deklarera sin äganderätt över dig och mig öppet! Showtime!

 • Det är väl ingen släktskap mellan dessa ?? Alexander Pohl & Daniel Poohl EXPO2 O,n i efternamnet skiljer ??

 • Det är väl ingen släktskap mellan dessa ?? Alexander Pohl & Daniel Poohl EXPO2 O,n i efternamnet skiljer ??

 • vad som skiljer en kommunist från en sund person är den fixa ide’n.
  Kommunisten har aldrig en föreställning om verklig frihet, utan den har alltid ett tvingande koncept såsom vindkraft, inga gränser, ras, klass, grön omställning, bla bla..

 • vad som skiljer en kommunist från en sund person är den fixa ide’n.
  Kommunisten har aldrig en föreställning om verklig frihet, utan den har alltid ett tvingande koncept såsom vindkraft, inga gränser, ras, klass, grön omställning, bla bla..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *