Global Social Media Campaign to Support Covid-19 Vaccine Injured

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 10 juni 2022
- News@NewsVoice
Vaccinspruta. Foto: Mika Baumeister. Licens: Unsplash.com

VACCINE INJURIES. Millions of people worldwide have suffered adverse reactions from the Covid-19 shots. The #CanWeTalkAboutIt global campaign aims to start a dialogue and break the silence around the Covid-19 vaccine injury and death. The launch event will take place on June 14th 2pm EST and 8pm CET and will be live streamed globally.

Text by Campaign manager: Aga Wilson, Sweden

By providing a safe space for those who were injured to share their stories, get support and have their voices heard we will create awareness among the general public that the COVID-19 vaccine injuries are real and not rare.

The denial and silence around the Covid-19 vaccine injury threaten the rights to informed consent and bodily autonomy. These basic human rights should be upheld by all democratic governments to protect all citizens, yet we are witnessing a worldwide failure by governments, media and the medical establishment.

Grass root organizations globally have identified large numbers of COVID-19 vaccine injuries that are not reported by the media. These numbers are likely an underestimate. Even before COVID, only 1% of vaccine injuries were known to be reported. Many doctors do not have enough knowledge to link illness, injuries, and adverse reactions to the shots.

Aga Wilson. Foto: Perspektiv TV
Aga Wilson. Foto: Perspektiv TV

There is also pressure for doctors to not report events – the medical establishment severely discourages speaking against vaccination for fear of increasing vaccine hesitancy. Citizens also lack the information and knowledge necessary to determine when illness is caused by vaccines.

The Covid 19 Vaccine Injured are Walking Among Us

The US Vaccine Adverse Events Report System (VAERS) currently shows a total of 1,134,984 reports of adverse events and 24,402 deaths.

The European adverse event reporting system has recorded over 1.4 million adverse reactions.

Over a 100,000 adverse reactions reported in Sweden, including over 300 deaths.

These numbers are growing rapidly and we are yet to witness the long term effects that have not been studied properly yet. Our campaign aims to raise these issues and get people to think twice before taking the shot.

We will kick off the global social media campaign together worldwide on June 14th 2pm EST and 8pm CET. To register to the live or in person event and participate, and for more information, please visit Canwetalkaboutit.org

Every donation will support global organizations working on projects related to research on Covid-19 vaccine injuries, health solutions for those injured, and lawful processes that lead to compensation for victims.

Text by campaign manager: Aga Wilson, Sweden

Related

#CanWeTalkAboutItCampaign (CWTAIC) and #CanWeTalkAboutIt


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det är förstås frågan om Mammon, och då kan man trampa på lik. vad kostar en Själ och ett hjärta? är det inte till salu, verkar man tvinga det fram det istället. och är det inte det, är det frågan om kollektiv hjärntvätt. (MEDIA KLANEN)

 • 24 000 döda, enligt VAERS. Senast (tidigare i år) jag såg siffror för EU låg de på 40 000, sammantaget 64 000 döda för de regionerna och det verkliga antalet är naturligtvis avsevärt mycket högre.

  Obegripligt att det är så tyst om detta i media, inte ens alternativ media tycks anse det är värt att uppmärksamma trots nyhetsvärdets magnitud. Samma frågeställning framförde jag för en tid sedan här på NV och reaktionen var i stort sett noll. Är verkligen människor så avtrubbade?

   Det vore intressant om FHM kunde kommenterat det, t.ex. efter en fråga från Per Shapiro.

 • https://www.ukcolumn.org/article/alex-mitchell-and-his-fight-for-vaccine-induced-thrombocytopenia-sufferers
  Alex Mitchell And His Fight For Vaccine-Induced Thrombocytopenia Sufferers

  by
  IAIN DAVIS
  Monday, 6th June 2022
  They don’t come much tougher than Alex Mitchell. The 57-year-old scaffolder is a straight-talking, no-nonsense Glaswegian who adores his family and just wants to live a simple life. Happily married to Michelle, with two adult daughters, Alex now finds himself fighting not only for his own and his family’s future but for that of others who suffer from his condition, of whom he is aware of several hundred—nearly all of whom have submitted a Yellow Card report after suspecting that it was a Covid vaccine that wrecked their health.

 • https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-107-Steve-Kirsch–Odysee:1
  Steve Kirsch | Session 107: Cancel Unculture
  (Har utfäst milloner dollar för den som kan svara på hans frågor publikt – ingen har anmält intresse… än….)

  https://www.naturalnews.com/2022-06-09-pfizer-documents-mrna-covid-vaccines-mass-depopulation.html
  BOMBSHELL: Pfizer’s own documents admit that mRNA covid vaccines will result in mass depopulation

  https://www.naturalnews.com/2022-06-09-sudden-vaccines-deaths-are-now-so-common-theyve-assigned-a-syndrome-name-for-it-sudden-adult-death-syndrome-sads.html
  Sudden vaccines deaths are now so common they’ve assigned a SYNDROME name for it: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)

  Om man räknar med undersökningar som visar att VAERS systemen i USA bör gångas med mellan 10 och 100 ggr för att visa rättvisande siffror (de är gjorda för att visa fel och många läkare känner inte till dem ens eller använder dem inte osv) och försäkringsbolagens rapporter om VAXX-DÖDA så kommer man lätt fram till att den verkliga siffran på DÖDA och SKADADE av VAXXET i VÄRLDEN bara efter 1,5 år är MILJONER DÖDA och 10-TALS MILLIONER SKADADE…

  (Safe and Effective – men för vem och ur vems perspektiv….??)

 • Problemet ligger i att dom blev lurade till att ta skiten (igen), min första tanke var ”skyll dig själv, sluta vara så förbannat naiv”. Min andra tanke är att de är bra, så kräkframkallande makter lyckas sämre med giftkampanjer i framtiden.

 • Jag har sagt det innan, ju fler ju bättre.

  Låt inte folkmordet rinna ut i sanden till ingen nytta.

  De kan aldrig tysta alla människor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *