24.3 C
New York
spot_img

Heidi Harris interviews Aga Wilson on the Fate of the Covid Vaccine Injured

-

THE VACCINE CRISIS. The talk host Heidi Harris interviews Aga Wilson, co-founder of canwetalkaboutit.org and interview host at Aga Wilson Show on NewsVoice.se. The subject is the #vaccineinjured.

Agnieszka “Aga” Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York.

Wilson holds a Master’s of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John’s University teaching media, communication, and international relations.

Heidi Harris (Heidiharris.com) has been honored to make Talker’s Magazine’s “Heavy Hundred” list of the Most Influential Talkers in America on numerous occasions. In 2014 Harris was named one of Nevada’s Distinguished Women. She has written two books.

Summary: NewsVoice | #vaccineinjured

NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

News
NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Melin
Per Melin
Gäst
23 juni 2022 kl 19:16

Enligt Aga, så kan man undra varför det är tillåtet att diskutera frågor som cancer och andra sjukdomar, men inte vacciner. Detta påstående är dock felaktigt, i princip inga sjukdomar får diskuteras fritt och definitivt inte cancer. Även här råder det en fruktansvärd censur.

Den läkare som dristar sig till att använda eller berätta om behandlingar som avviker ifrån läkemedelsindustrins skolmedicinska “förgifta, skära, bränn”, det vill säga kemoterapi, onödig kirurgi och radioaktiv strålning, kommer att få sina fiskar varma. Vederbörande måste räkna med terror ifrån hela det korrupta etablissemanget.

Snälla Aga, om du mot alla odds, jag vet att du hälsosamt, skulle drabbas av cancer, så lägg inte ditt liv i läkemedelsindustrins/skolmedicinens dödliga händer. Använd istället ett antal av alla de biverkningsfria medicinska metoder mot cancer som finns att tillgå men tystas ner av psykopaterna som för närvarande sitter på makten.

Last edited 2 dagar sedan by Per Melin
Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
23 juni 2022 kl 20:43

“Snälla Aga, om du mot alla odds, jag vet att du lever hälsosamt” skulle det stå i sista stycket.

Last edited 2 dagar sedan by Per Melin
News
NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.