Brittany Galvin was Injured by the Moderna Covid Shot and Ended Up in a Detox Clinic

publicerad 15 juli 2022
- Aga Wilson
Brittany Galvin (photo handout) and Aga Wilson (photo: Perspektiv TV)

VACCINE INJURIES. In this episode, Brittany Galvin joins me, sharing her true story about her Covid-19 vaccine injury and how that has affected her life. We get in to how difficult it is to receive help when the doctors aren’t sure about what is happening to the vaccine injured and have a hard time determining the diagnosis.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show | Photo: Solar Seven

We talk about her journey to a healthier life and how she has been able to heal through natural and holistic protocols. Brittany tells me how she got censored on social media and attacked by hundreds of people for speaking out about her experience and gives great advice on how people can deal with that.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show | NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

Brittany Galvin (nuvitacbd.com), 36 year old mother and wife to a US first responder. Vice president of sales to a national PEO. Got the Moderna vaccines in march and may 2021 in order to get back to work. (We we’re on a stay at home order at the time and my income depended on me getting back to work). After 4 hospital trips, 23 doctors and more than 25 out of hospital appointments, I was diagnosed with vaccine induced Guillain barre syndrome, neuropathic pots, gastroparesis, memory loss, pericarditis, and much more.

I have blogged my daily life through this journey on social media, and in turn I was threatened, gaslit, deleted from Instagram and Facebook, belittled and attacked. The journey has been traumatic but at the same time it has been incredibly eye opening. I have transitioned from feeling and (being) injured, to sharing my healing journey with the world. Thus, not broken. Hoping I can help those who need it.

When I first became injured, there was nobody like me out there. Nobody to watch, talk to or ask for help. Therefore I decided I would always be that person for whoever needed it. I started a campaign called “just a buck” where I raise awareness and (funds) for the injured. I’ve helped 19 individuals and raised over $40,000 so far and every penny went directly to the recipients.

I’m grateful every day I’m still alive, but I am still suffering daily, and I’m hoping I can raise enough awareness to help make massive changes in how people like me are treated, both by the medical community and the general population. 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Här är dokumentet med försöken på barn 6 månader till fem år, som FDA bygger sitt godkännande på. Så fruktansvärt att de haft små barn i ett försök med inte färdigtestat gen terapi preparat. Där står i dokumentet, att eftersom inga så unga hamnar på sjukhus med Covid 19 är det svårt att göra ett test där det framgår hur injiceringen skyddar mot svår sjukdom, därför har de kollat om de små barnen skapar dessa antikroppar.
  Av de som startade i studien, var det bara ca 25% kvar som tog även tredje dosen, som testet skulle vara till en månad efter. Där finns med biverkningar som många råkade ut för, de flesta avskrevs som att det var svårt att visa om de berodde på vaccinen – eller blev personen avslutad ur försöken…. av vilken anledning framgår inte, som avliden?
  https://www.fda.gov/media/159195/download
  Dokument från internt möte hos FDA, innan “vaccineringen” påbörjades, där på s.16 står biverkningar som Narkolepsi, Myo/Pericarditis, immunsjukdom m.fl. som de ska hålla koll efter. De verkar haft flera databaser för att registrera.
  https://www.fda.gov/media/143557/download

 • https://nyadagbladet.se/halsa/smabarn-har-injicerats-med-experimentellt-vaccin-pa-svenska-vardcentraler/
  Småbarn har injicerats med experimentellt vaccin på svenska vårdcentraler
  Barn under 12 år i Sverige har injicerats med det experimentellt framtagna covidvaccinet från läkemedelsjätten Pfizer/BioNTech. Vaccinet har endast givits ett nödgodkännande och rekommenderas inte till barn under 12 år och är inte tillåtet alls till barn under 5 år. Trots det har barn så unga som ett år injicerats med sprutorna.
  Listan där barnens fullständiga personnummer strukits har publicerats på sajten covid19vaccinen som informerar om riskerna med vaccinen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *