24.3 C
New York
spot_img

Dr. Paul Marik on a New Treatment Protocol for Covid-19 Vaccine Injured

-

AGA WILSON SHOW. In this episode, Dr. Marik and I talk about the global humanitarian crisis related to the Covid-19 vaccine injuries and deaths that have been completely silenced by mass media and our governments.

Interview and text by Aga Wilson

While the proof and data are there, doctors are being threatened to have their licenses removed because they are speaking out about the risks of the injections and the injuries that follow.

A New Treatment Protocol for Covid-19 vaccine injuries

We also talked about the new treatment protocol developed by the FLCCC by Dr. Marik and other doctors to support vaccine injury and identify healing solutions.

This protocol is based on science, and data collected from hundreds of vaccine-injured patients and their side effects and has so far helped many on their way to recovery.

For more info and treatment protocol please visit: Covid19criticalcare.com

Dr. Marik is board certified in Internal Medicine, Critical Care Medicine, Neurocritical Care and Nutrition Science. He has written over 400 peer-reviewed journal articles, 80 book chapters and authored four critical care books. He is the 2017 recipient of the Outstanding Educator Award from the American College of Physicians for his work with medical residents and fellows.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show | NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

References and related

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.

6 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
nils hult
nils hult
Gäst
1 augusti 2022 kl 10:02

Juridik, hot & stämningar kan sänka vem som helst.
Hade man “klockrent” följt de rekommendationer och påpekanden som du kritiserar ovanstående läkare för, så hade du inte ens kunnat skriva din text om dem. Du får inte glömma den balansgång som måste till för att bli hörd ens i en fungerande allterantivmedia. Flertalet av de kritiska läkarna har varit indragna i utdragna stämningar, åtal mm. Man hamnar mycket lätt i en ond cirkel som upptar all energi om man är helt konsekvent i sin kritik publikt sett.

Per Ola
Per Ola
Gäst
31 juli 2022 kl 23:29

Till Torbjörn och Aga

Det har gått ett år nu sedan vaccinen började tas i sverige. Om det verkligen är kraftig ökning av biverkningar ska inte detta synas i en mängd form av statistik nu? Lägg gärna fram ren statistik.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Per Ola
1 augusti 2022 kl 08:52

Vid det här laget borde alla veta, som vill veta, att det iinte är sk vacciner utan ‘vacciner’. Experimentella preparat, gifter, som vid inträde i kroppen sprider sig fr injektionsstället till vitala organ och slår ut dom (så fungerar iinte riktiga vacciner). Data om biverkningar mörkas i land efter land i väst (order på det) samt censureras avancerad forskning och fakta om vad ‘vccnrna’ egentl är för ngt och alltså vilka biverkningarna är som konsekvens

Rhoda P
Rhoda P
Gäst
Reply to  Per Ola
4 september 2022 kl 08:33

Kolla in sidan. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev får du så mycket statistik att ….du ramlar av stolen…:-)
https://expose-news.com/

Rhoda P
Rhoda P
Gäst
Reply to  Per Ola
4 september 2022 kl 08:37

Här har du svensk statistik. Läs också kommentarerna. Från en svensk tidning som riktar sig främst till läkare.

https://www.dagensmedicin.se/alla-nyheter/lakemedel/kraftig-okning-av-rapporterade-biverkningar/

Last edited 2 månader sedan by Rhoda P
Kristian LantzD
Kristian Lantz
31 juli 2022 kl 11:28

Bra nyhetsbevakning av NewsVoice – återigen!

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.