24.3 C
New York
spot_img

Dr. Paul Marik on a New Treatment Protocol for Covid-19 Vaccine Injured

-

AGA WILSON SHOW. In this episode, Dr. Marik and I talk about the global humanitarian crisis related to the Covid-19 vaccine injuries and deaths that have been completely silenced by mass media and our governments.

Interview and text by Aga Wilson

While the proof and data are there, doctors are being threatened to have their licenses removed because they are speaking out about the risks of the injections and the injuries that follow.

A New Treatment Protocol for Covid-19 vaccine injuries

We also talked about the new treatment protocol developed by the FLCCC by Dr. Marik and other doctors to support vaccine injury and identify healing solutions.

This protocol is based on science, and data collected from hundreds of vaccine-injured patients and their side effects and has so far helped many on their way to recovery.

For more info and treatment protocol please visit: Covid19criticalcare.com

Dr. Marik is board certified in Internal Medicine, Critical Care Medicine, Neurocritical Care and Nutrition Science. He has written over 400 peer-reviewed journal articles, 80 book chapters and authored four critical care books. He is the 2017 recipient of the Outstanding Educator Award from the American College of Physicians for his work with medical residents and fellows.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show | NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

References and related

Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.

8 KOMMENTARER

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Ola
Per Ola
Gäst
31 juli 2022 kl 23:29

Till Torbjörn och Aga

Det har gått ett år nu sedan vaccinen började tas i sverige. Om det verkligen är kraftig ökning av biverkningar ska inte detta synas i en mängd form av statistik nu? Lägg gärna fram ren statistik.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Per Ola
1 augusti 2022 kl 08:52

Vid det här laget borde alla veta, som vill veta, att det iinte är sk vacciner utan ‘vacciner’. Experimentella preparat, gifter, som vid inträde i kroppen sprider sig fr injektionsstället till vitala organ och slår ut dom (så fungerar iinte riktiga vacciner). Data om biverkningar mörkas i land efter land i väst (order på det) samt censureras avancerad forskning och fakta om vad ‘vccnrna’ egentl är för ngt och alltså vilka biverkningarna är som konsekvens

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 juli 2022 kl 20:30

Doktor Lee Merritt diskuterar bland annat brist på elektrolyter vid COVID-19 och en medicinsk metod som enligt henne fungerar i sammanhanget: Vanligt matlagningssalt och bikarbonat.

Merritt är i intervjun också frågande inför doktor Robert Malone. Hur kan han ha varit en del av Defence Reduction Agency, Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) och fortfarande vara involverad i mRNA-forskning, utan att känna till laboratorierna i Ukraina?

“I think he knows a lot more than we´re knowing.”

Lee Merrit är mycket kritisk till påtvingad vaccinering och till vacciner generellt. Hon anser att läkemedelsindustrin är psykopater. Robert Malone är inte emot vacciner generellt.

Courtenay Turner Ep 97: Behind Bioweapons, Mind Control, and C-19 Viral Makeup with Dr. Lee Merritt https://www.rokfin.com/post/82543

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Per Melin
31 juli 2022 kl 20:31

Det finns forskning som stödjer Lee Merritts prat om matlagningssalt och bikarbonat vid COVID-19.

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 juli 2022 kl 12:37

Naltroxene ingår i FLCCC-protokoll rörande COVID-19. Problemet är att det läkemedlet innehåller en massa skit som man inte vill ha sig: 

Polysorbat 80, bland annat cancerogent.
Titandioxid, bland annat cancerogent.
Polyetylenglykol (PEG), inverkar skadligt på ämnesomsättningen och nervsystemet.
– Gul och röd järnoxid, skadligt för kroppen generellt, påskyndar åldrandet, cancerogent.

Läkemedelsindustrin petar alltid in skadliga ämnen i sina produkter, eftersom dessa inte bara skall skyla över de grundläggande sjukdomsorsakerna, utan också är avsedda att skada patienten.

Varför innehåller intravenöspåsar/droppåsar aluminium som följer med näringsinnehållet in människokroppen?

Per Melin
Per Melin
Gäst
31 juli 2022 kl 11:37

Läkare som Paul Marik, Pierre Kory, Robert Malone, Lee Merritt, Michael Yeadon med flera, blev i och med COVID-19-plandemin tvungna att till inte ringa del avlägsna sig ifrån läkemedelsindustrins hälsovådliga skolmedicin och närma sig den omfattande naturmedicinen, som på det hela taget skyddar mot och botar hälsoproblem nästan helt utan biverkningar.

Tyvärr är nämnda läkare och de flesta av deras kolleger fortfarande mer eller mindre kvar i sin hjärntvätt orsakad av läkemedelsindustrin. När Paul Mariks FLCCC-kollega Pierre Kory, som har varit så viktig i uppmärksammandet av Ivermektin, skriver på organisationens hemsida “Det räcker inte med vacciner”, så påstår/antyder/insinuerar han tre saker som inte stämmer:

1. Att COVID-19-sprutorna är vacciner och inte genmanipulerande preparat.

2. Att COVID-19-sprutorna är en acceptabel behandlingsmetod som behövs och fyller någon form av positiv medicinsk funktion.

3. Att vacciner generellt gör mer nytta än skada. Flera studier, bland dem en som nyligen utfördes på 10000 barn i USA av barnläkaren Paul Thomas, visar utan tvekan att vaccinerade barn är både psykiskt och fysiskt mycket sjukare än ovaccinerade.

Ovaccinerade barn är nästan aldrig sjuka och uppvisar dessutom en avsevärt högre mental närvaro än vaccinerade barn.

nils hult
nils hult
Gäst
Reply to  Per Melin
1 augusti 2022 kl 10:02

Juridik, hot & stämningar kan sänka vem som helst.
Hade man “klockrent” följt de rekommendationer och påpekanden som du kritiserar ovanstående läkare för, så hade du inte ens kunnat skriva din text om dem. Du får inte glömma den balansgång som måste till för att bli hörd ens i en fungerande allterantivmedia. Flertalet av de kritiska läkarna har varit indragna i utdragna stämningar, åtal mm. Man hamnar mycket lätt i en ond cirkel som upptar all energi om man är helt konsekvent i sin kritik publikt sett.

Kristian LantzD
Kristian Lantz
31 juli 2022 kl 11:28

Bra nyhetsbevakning av NewsVoice – återigen!

Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.