Islamists in Norway try to Kill Anti-Islamists – “Stop the Islamization of Norway” Forced off the Road

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 3 juli 2022
- News@NewsVoice
Oslo-islamists

NORWAY. On Saturday, July 2, 2022, the Norwegian anti-Muslim network SIAN (Stop the Islamization of Norway) set fire to the Korans in several places in Oslo. Islamists then forced the SIAN leader and four other people off the road. The car overturned and landed on the roof.

When SIAN (Stop the Islamization of Norway) burned Korans in the Norwegian capital Oslo, Muslims flocked to the sites. A female Islamist chased the anti-Silamists after the burning and tried to cause a car crash on the highway.

A video from the incident clearly shows that the woman’s car drives into SIAN leader Lars Thorsen’s car. The car then loses control, drives off the road into the roadside, rolls around and ends up on the roof.

Islamist woman
Islamist woman

The woman who owns and drove the car that caused the crash was arrested by the police. The Norwegian newspaper VG reported that the police believe that the arrested woman drove at the leader of the group, Lars Thorsen, “on purpose”.

Text: NewsVoice

Related


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En bra utryck från engelskan passar perfekt i denna artikel “follow the money”.
  När riktiga journalister gjorde just det angående dem sk “islamistiska” terrorist orginastionerna som härjade i mellanöstern så hittade man att pengarna,vapnen,träningen,logistiken,inteligens datan,vård och ordern kom från en källa som var varken kristet eller islamisk.(ni kan klura ut själva villka som är kvar och som tjänat mest på oändliga krigen i mellanöstern).
  Har man dålig fanasi så kan man läsa upp villka det var som la upp en långsiktig plan för totala förstörelsen av samhället i väst europa.(dem var varken kristna eller muslimer dem med).
  Det har aldrig varit enklare och hjärntvätta unga människor än vad det är nu, utan särkild ansträngning så får dem fram en hjärntvättad ung arme med noll förmåga och tänka utanför ramen.

 • Det är tolkningen av islam, den som islamister står för, som är huvudproblemet. Man tar sig friheten att använda våld så snart de tolkar något som ett hot mot deras livsåskådning. Vilka vanligtvis sekulära muslimer som hänfaller till våld när “andan faller på” är oklart, men varför ser vi inte fler fredliga manifestationer från muslimer med strävan att förmedla en annan bild? Eller rapporterar inte media om det?

  Vi människor befinner oss på olika “frekvenser”, utvecklingsnivåer, medvetandetillstånd, det finns varierande benämningar. Har inte ett smack med ras att göra, men i t.ex. Mellanöstern är uppenbarligen delar av befolkningarna lågfrekventa och våldsbenägna och det tar sig till uttryck i andra delar av världen, dit de valt att emigrera. Ociviliserade, primitiva individer som naturligtvis kommer på kollisionskurs med mer civiliserade kulturer vars invånare inte är vana att handskas med sådana våldsbenägna yttringar. Hela Västeuropa brottas med motsvarande problem i olika omfattning och politiker verkar fullständigt verklighetsfrämmande inför situationen. Undantagen som vågar säga som det är svartmålas och tystas ned.

  För att förebygga och skadeavhjälpa problemen måste de krafter som manipulerar etablissemanget elimineras. Därefter rensas det i politikerleden och partier som önskar sina länder och befolkningar det bästa sätts att leda. En ytterligare och nödvändig åtgärd är att tillse återvandring sker i stor skala.
  Rimligtvis genom att skapa något attraktivt att återvända till och göra förhållandena avsevärt stramare och kravfyllda i invandrarländerna. Det allvarligaste problemet är demografiskt – i Sverige gynnas kulturer där stort barnafödande är naturligt och svenska folket betalar miljarder varje år till arabiska, afrikanska, afghanska osv. familjer som alstrar barn i mängd för de får ju betalt för det. Vem ska försörja alla dessa folkgrupper när svenskarna är borta?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *