Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

World Economic Forum: Avskärmning av solen med aerosoler kan “bekämpa klimatförändringarna”

publicerad 20 juli 2022
- Gästskribent
Klaus Schwab, okänd fotograf

KLIMATET. World Economic Forum (WEF) föreslår att solen blockeras med hjälp av aerosoler som sprutas ut i rymden för att bekämpa klimatförändringarna, enligt en nyligen publicerad TikTok-video från den globalistiska organisationen.

Text: Yudi Sherman för Front Line News en nyhetskanal från Americas Frontline Doctors

 

“MIT-forskare säger att “rymdbubblor” kan hjälpa till att vända klimatförändringarna genom att reflektera solens värme bort från jorden”, börjar videon.

“Forskare säger att om man skär ut bara 1,8 % av solens strålar skulle det helt vända den globala uppvärmningen.”

“Bubblorna skulle tillverkas i rymden av robotar. De skulle bilda en “flotte” ungefär lika stor som Brasilien. Detta skulle placeras vid en Lagrange-punkt”, fortsätter WEF. “Det vill säga en punkt i rymden där solen och jordens gravitation balanserar varandra. Detta skulle hålla flotten fixerad på plats.”

“Den här typen av storskalig fysisk lösning på klimatförändringar kallas geoengineering”, förklarar WEF.

“Flera sådana idéer har föreslagits, från att spruta aerosoler i den övre atmosfären till att fräsa upp små bubblor på havets yta, allt i syfte att reflektera solstrålningen tillbaka till rymden.”

Solens värme och strålar är avgörande för livet på jorden, inklusive människor, djur och växter. Solen ger viktiga fysiska hälsofördelar utöver mentala hälsofördelar.

Det är oklart om det skulle bli en global omröstning om huruvida solens strålar skulle blockeras om beslutet skulle fattas av eliten i WEF.

Dessa förslag är bara det senaste i WEF:s desperata försök att kontrollera jordens miljö, även på bekostnad av jordens invånare. Tidigare miljöinitiativ av organisationen, som att begränsa jordbruket, har misslyckats spektakulärt; nyligen resulterade de i att Sri Lanka blev så bankrutt att dess president och premiärminister störtades, och holländarna såg nu ut att vara beredda att följa efter.

Sri Lankas uppror mot regeringen, WEF och globalisterna

Ironiskt nog har WEF publicerat en artikel från 2018 av Sri Lankas dåvarande premiärminister Ranil Wickremesinghe, som lovade att göra sitt land “rikt till 2025” genom att anta WEF-sponsrade initiativ för “klimatförändringar”. Artikeln raderades nyligen efter att svältande medborgare startat ett uppror och störtat regeringen.

Text: Yudi Sherman, Front Line News


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq