Vi skall vara glada för invandrarna – Låt oss göra något åt systemfelen och skapa en positiv inställning

publicerad 9 augusti 2022
- Hans Sternlycke
Temabild: Äldreomsorg. Foto: Inside Creative HouseLicens: Shutterstock.com

OPINION. Vi klarar snart inte att producera vår mat. Marken blir steril med vårt bruk av konstgödsel och gifter. Vi tar död på bakterier, svampar, maskar, insekter och fåglar. Den mångfald som behövs för skörden och för att göra marken levande. Snart tar vi död på oss själva.

Text: Hans Sternlycke

Fruktbarheten minskar genom sena födslar, mobilstrålning, de gifter vi får i oss och den mat fattig på näring vi får med vårt jordbruk, och som ytterligare urlakas av matindustrin.

Det behovs 2,1 barn per kvinna för att befolkningen skall hålla sig långsiktigt konstant. Vid sekelskiftet var fruktbarheten 1,5 barn per kvinna. Sen dess har den stigit något men är på väg ner igen och var 1,7 2021.

Nio månader efter pandemivaccinationerna har födda barn störtdykt. Så har också skett i Europa. Man vill inte ange dem som orsak, utan anger förändringar i arbetslivet. Testiklar och äggstockar har dock fått en hög halt av spikproteiner som vaccinerna skulle få kroppen att producera för att angripa viruset.

Att Sverige fortfarande ökar i folkmängd beror på invandringen och att vi blir äldre. Invandrarna är fortfarande unga och barnafödande, även om deras fruktsamhet närmar sig svenska tal efter några år. Vi skall vara glada för invandrarna. De kan ta hand om oss när vi blir för skröpliga. Och det blir vi. Vi får diabetes och hjärtproblem och även demens med den mat vi äter med för mycket kolhydrater och för lite fett.

Med den nytta invandrarna kan göra är det sorgligt att att de får ha en mycket större arbetslöshet och att de inte får arbete efter sin utbildning. Det skattesystem vi har med den största delen lagts på löneskatter ger mindre tillgång till arbetsintensiva instegsarbeten de kunde haft i stället. Deras barn döms till fortsatt marginalisering genom den bristfälliga skolgång som ges i förortsområden med för små lärarresurser och stökiga klasser och den lärarflykt det ger.

I stället för att välkomna invandrarna vi tagit emot skylls samhällsproblemen på dem i stället för att se och göra något åt systemfelen för att skapa en positivare miljö. Debatten handlar mer om poliser, brott och straff än om samhällsbyggande och boende, skola, vård och omsorg. Det är ett missbruk av pengar att inte ta vara den resurs invandrarna är.

Text: Hans Sternlycke

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vi på NewsVoice lyckas ofta med våra publiceringar skapa en poläritet mellan helt disparata (olikartade, oförenliga, klart åtskilda, inkommensurabla, ojämförbara) synsätt.

  Det är faktiskt nästan unikt i det svenska medielandskapet idag.

  Stort tack till Hans Sternlycke och Hedi Bel Habib mfl. Ni rör upp känslor och skapar debatt.

 • Hans Sternlycke är en fara för vårt lands fortsatta existens, som Miljömupp kommer han gång på gång med extremt korkade förslag på framtida problem.

  Alltifrån höghastighetståg till ökad massinvandring är förslag från urtypen av alla de dårar som under många år aktivt förstört Sverige.

  Hans Sternlycke borde åtalas och utvisas tillsammans med de andra kriminella som nu är på god väg att ta över vårt land.

  Sanslöst !!!

  • Oavsett vart man står i debatten är det där inte friskt skrivet av dig Jan Norberg. Men de säger mycket om dig Jan som människa. När du hotar med åtal och utvisning för Hans, en harmlös åsikt att invandrare kan vara en resurs. Bara bra att du skrev det tydligt, för det säger allt om dig som människa och värderingsmässigt.

 • Rösta på Alternativ för Sverige!

  AfS – totalt asylstopp.

  AfS – extremt strikta regler för anhöriginvandring.

  AfS – repatriera flera olika grupper av invandrare, de som går på bidrag år efter år och ej lär sig språket utan lever som de gjorde i sitt hemland. I utanförskap.

  AfS – inga pengar till integration (kan man ej integreras av sig själv så passar man ej i Sverige. De pengarna kommer istället satsas på svenska medborgare / välfärden.

  • Rösta?! Hur hittade fåren in hit? Den som överhuvudtaget tänker gå och rösta är lika blåst som vilken trippelvaccinerad socialdemokraterna som helst.

   • Att rösta är ett sätt att ta ställning i de frågor du bryr dig om!

    Så Jocke045 du får fortsätta att räkna får ihop med sossarna….

 • Författaren drömmer om en utopisk framtid. Massinvandringen till Europa och Sverige är en ekonomisk och social katastrof för urinvånarna. Det blir bara värre för varje år. Hur många i ursprungsbefolkningen har drabbats av brott av invandrare? En katastrofal politik för Europa och Sverige.

 • Det finns andra sätt att klara din mål Hans. Och det är sätt som inte kommer trycka undan sverige och utrota svensk kultur, det svenska språket och svenskarna. Lösningen är att sänkaskatten så man kan leva på 1 lön. Då har man möjlighet att vara hemmamamma utan att man måste leva på vatten och bröd när mannen inte är VD…

  att sluta med konstgödsel är absolut inte svårt…

  Att lösa problemen som du vill gör att sverige inte kommer finnas längre och mina förfäder har inte bott här i 600 år för att du eller nån sketen politiker ska ge bort det vi byggt upp(jag bygger sjukhus och skolor, min farfar byggde sjukhus och hans för byggde bostäder)…

  Du har rätt intentioner MEN medvetet eller omedvetet är dina lösningar hemska för det svenska folket som redan idag är på väg att utrotas för den politik som drivs.

  Önskar en motreplik
  Mvh Fredde

 • Hans, är Du köpt av investor el jobbar Du inom den koncernen, kanske ???

  Om vi inte aborterar våra svenska bebisar skulle nativiteten utjämnas.

  Dessa barnamord kommer att straffa sig, på mer än ett sätt, såvida inte opinionen vänds och svenska folket inser att vi inte kan fortsätta att abortera våra barn.

  Ingen, civilisation som idkat barnoffer har överlevt.

  Inför Gud, är barnamord straffbart.

 • Varje human människa vill självklart bistå och lindra nöden för vilken medmänniska som helst, oavsett ursprung. Jag hade mer än gärna avsatt resurser för att hjälpa människor men invandringen till Sverige har väldigt lite med det att göra. “Klart att vi ska hjälpa” hör man folk säga. Men vem hjälper vi genom att skeppa miljoner människor från en del av världen till en annan till en enorm kostnad? Resonemanget följer en kulturell prägling som har sitt ursprung i sådana som George Soros, som har som mål att söndra Västvärlden. Massinvandringen bistår Soros, WEF och de mörka krafter som önskar skada för att få kontroll. Svenska politiker övergav Sverige för pengar och makt. WEF heter uppdragsgivaren tillsammans med Bilderbergare osv.

  Det finns nog inte oroshärd i världen som inte skapats av den mörka strukturen med syfta att skapa folkströmmar mot främst Väst. Människor har övergett sina hem för krig men majoriteten har sett en möjlighet att skapa bättre liv i länder med utbyggda välfärdsystem, som de själv saknat. Detta visste Den djupa staten.

  Om vi konstandseffektivt önskat hjälpa flyktingar skulle det naturligtvis gjorts annorlunda. Hur smart är det att flytta runt människor över halva jordklotet där det utöver kostnaden innebär enorma problem av annat slag, som vi sett. Ett kraftfullt världssamfund skulle kunnat avbryta oroligheterna, inte piska upp dom som USA och Nato gjort via direktiv från DS. Skapa förutsättningar för flyktingar i närområdet och snarast upprätta ordning i kaoset. DS har istället gjort tvärtom. Som så ofta försvinner problemen om ondskan, DS kollapsar.

 • Det är just sådana åsikter som Sternlycke företräder som blommat upp i den självförnekelse och nedmonteringen av Sverige som svenskarna utsatts för sedan 70-talet, även om det eskalerat senaste 20 åren. Han anser att lösningen på etniska svenskars minskande barnafödande är att importera människor från andra delar av världen som ersättning! Var någonstans annars i världen kan ett så makabert uttalande göras annat än i Sverige, ett land försatt i sönderfall – de nationella, kulturella, ekonomisk och sociala sektorerna är i krossade pga. av en invandring som saknar motstycke i världshistorien.

  Notera att det har skett pga. det funnits en politikerkår som tillåtit det, inte förstått konsekvenserna och gjort det till en bisarr idé att man är bättre ju mer man förnekar “det egna”. Den bästa lösningen för att öka svenskar barnafödande vore om skattelättnader införts för barnfamiljer redan för 50 år sedan. Idag gynnar man istället invandrarnas barnafödande via flerbarnstillägg och andra bidrag som uppmuntrar till många barn. Svenskar betalar för utplåning av sin identitet.

  Ett folk bygger tillsammans ett land via kompetens, moral och vilja som i sin tur bygger på gemenskap och samhörighet. Det främsta skälet till att svenskar upplever otrygghet är inte den omfattande kriminaliteten utan den struktur som man kände sig hemma i och trodde på är under upplösning. Det är naivt att tro att allt rullar på som det en gång gjort bara man fyller på med folk utan hänsyn till förutsättningar. När den etniska svenska delen av befolkningen minskat tillräckligt mycket kommer landet allt mer likna något taget ur arabvärlden mixat med en gnutta Afrika. Och det kommer förmodligen fungera lika “bra”.

  Detta är inte en fråga om främlingsfientlighet eller att ett folk är bättre än ett annat. Svenskar har ett värde, Sverige är det land svenskar byggt och det ska inte förringas eller föraktas, allra minst av de politiker som satts att leda landet. Vilken extrem tid vi lever i!

 • Jag tror mycket ilska, handlar om vad Politiker gjort, om vi talar om öppna Hjärtan, så kan vi raskt titta på politiker Lönerna som skenar i höjden, medan botten av Samhället har bekostat saker välfärden.

  Ta bara innan, självaste stora massflykten från krigsländer, så hade inte Svenska unga människor bostäder, utan fick sova hos kompis, eller bo kvar hemma. man byggde inga lägenheter alls som var billiga för dem. (OBS! Detta innan massinvandring från Krig).

  Varför byggdes inga lägenheter till våra ungdomar och bostadslösa innan alltihop eskalerade?. på det sättet Sket dom i Svenskar som redan bodde här. Frågan är fortfarande relevant, fast ingen vill ta tag i den. Varför byggdes inga billiga bostäder till våra ungdomar i Sverige innan flyktingströmmen.

  Det är inte och vara Rasist, utan en fråga, varför Politiker sket i dem. Som jag har hört Politiker säga i fler decennier. ja, ni som minns när Birgitt Friggebo och Carl-Bildt,m.m. skulle ta tu i all, den utanförskaps biten av Förorter, men allt har vi facit på idag, vad som hänt, bra mycket värre. Politiker skulle satsa och allt, men det kanske mer stämmer, att de har någon Safarirally, med polis styrka runt sig, för att visa upp, sig inför val, och ta en snabb kaffe där, något mer kommer inte hända, eftersom de själva inte bor där utan har mer placerat höga murar runt sig och ett utsiktstorn, och att bygga mur, kanske man kan göra med Rot bidrag, och Vakter kanske också behövs, med Rot Bidrags medel.Samt att Politiska löner höjs år efter år, och förmåner ingen verkar kunna stoppa denna utvekling, det finns ingen handbroms där,det är AMOK, mer än att vanligt folk tycker deras löner är för tok höga.

 • Kruxet från början är PKs ogenerade löften om fri lejd kopplat till generösa bidrag utan försörjningsplikt.
  snabbt förstås att myndigheter och domstolar inte ser allvarligt på fusk och brott.
  Vårt hemspråk duger bra, bara att ropa på tolk.
  tokstollarna tom tolererar att vi ger dom fula tillmälen

  Kan det gå annat än åt skogen?

 • Ja du Hans,
  Invandrare i sig kan vara en resurs men det finns ett fint svenskt ord som heter “lagom”. Dessa enorma mängder från dysfunktionella länder som vi tagit in blir till en belastning vad vi än gör. De kan helt enkelt aldrig bli en integrerad del av Sverige. Endast en liten del blir assimilerade och klarar sig bra utan bidrag och resten hamnar i ett livslångt utanförskap.

 • Ett stort problem är att alltför många av dessa berikare är analfabeter och har ett modersmål mycket,mycket längt ifrån svenska pråket. Att komma till ett land där inget är likt det land man kommer ifrån och lära sig läsa och skriva lära sig nya sedvänjor, ny moral, kultur och ett klimat som djävulen själv skulle undvika. Den som klarar dessa påfrestningar är extremt begåvad och naturligtvis välkommen. Men låt oss vara realister. Det handlar om någonting annat, processer vi inte styr över.

 • Vad e detta för jävla pk-svammel? Hört talas om eget ansvar och att inte begå brott bara för att man inte får allt man pekar på? Jävla såssetomte. Det enda som hade hjälpt är återvandring av ca 1 miljon eller fler. Då hade vi kunnat reda upp oredan överallt.

 • Om Hans Sternlycke är villig att avstå från RÄTTEN att plundra mig på mitt LIV och min EGENDOM så kommer integrationen att gå som en dans!
  GARANTERAT.

 • Hans ett mynt har en baksida och en framsida. Sverige har inte ställt krav på de som man tagit in i landet. På grund av det så toppar Sverige nu i Europa när det gäller våldsbrott, våldtäkter.

  Självklart ska vi hjälpa andra men då ska de anpassa sig efter vårt lands regler, lära sig vårt språk inom 2 år och komma i sysselsättning.

  Inte begå kriminella handlingar i Sverige och utnyttja vårt bidragssystem.

 • Hur vore det om vi tog ansvar -på riktigt- över vår personliga hälsa, och slutade med att importera alla de problem som kommer med en så uppenbart för hög invandring.
  Jag tänker att personer som du Hans borde idka lite nykter verklighetsförankring och sluta fantisera om en utopistisk idealvärld som aldrig kommer infrias.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *