En massiv våg av biverkningar efter covidvaccinet

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 8 augusti 2022
- Christian Pavón, jurist
Dr Ryan Cole i centrum av bilden under ett "Defeat the Mandates"-rally i Washington, D.C., den 23 januari 2022. Bild: Skärmdump från livestream video (Idaho Capital Sun)
ArcanumSkolan

COVIDKRISEN. Antalet biverkningar efter Covid-vaccineringarna har ökat kraftigt. Efter förra året så har biverkningarna tiofaldigats och är nu uppe i ungefär 99000 biverkningar varav 11951 klassas som allvarliga och i 458 rapporter har minst en misstänkt dödsorsak varit på grund av vaccinet.

Text: Christian Pavón, text uppdaterad

En stor andel ökade fall av autoimmuna sjukdomar, infertilitet och maligniteter såsom cellförändringar och regelrätt cancer har också ökat efter vaccineringarna.

Huruvida vaccinet har en direktkorrelation till biverkningar har ännu inte kunnat utrönas men vad som är misstänksamt är att efter dessa rön publicerats på den ansedda databasen Defense Medical Epidemiology Database (DMED) så blev all data raderad permanent och databasen blev också nedstängd.

‎Patologen dr Ryan Cole säger detta om raderandet av databasens innehåll rörande Covid-vaccinets biverkningar:

“Det var det som var riktigt chockerande,”‎‎ säger Cole. ‎‎”Jag tror att detta i grunden är bedrägeri till Watergates nivå, när det gäller att det finns någon bakom kulisserna, och sedan det privata företaget som faktiskt hanterar den databasen … manipulerade det.”‎

En snabbkoll på kommentarsfältet för denna artikel på sidan Dagens medicin avslöjar att det finns många biverkningar som uppmärksammats av läkare och annan vårdpersonal.

Enligt Cole har man också sett samband mellan vaccinet och att personer som tagit det lättare börjat utveckla blodproppar: ‎

“Uppenbarligen såg vi under COVID vissa parametrar förändras i blodprover. Det fanns en oro för koagulering. Vi såg förhöjda koagulationsfaktorer. Vi vet att de tidiga varianterna var ganska allvarliga när det gäller att inducera koagulering, vilket var synd eftersom hela världen helt enkelt borde ha använt antiinflammatoriska medel, steroider och antikoaguleringsmedel, och så många fler människor skulle ha levt.‎”

Cole har också rapporterat att han bland annat talade med en läkare i Jacksonville i Florida som uttalade sig såhär om unga och levercancer: ”Förut såg jag levercancer hos unga ungefär en gång per decennium men herregud, nu ser jag det varje månad!”

Utöver detta har alltifrån små ofarliga hudutslag som mollusker till regelrätt aggressiv hjärncancer (hjärntumörer) upptäckts efter att personer tagit vaccinet. En kollega till Ryan i Sydafrika, dr Shankara Chetty, sa såhär om detta fenomen:

“Vanligtvis, när du är en tween eller tidig tonåring, har du byggt immunitet mot det och du får dem aldrig igen, eller får dem sällan igen. Men efter att injektionerna rullat ut, helt plötsligt, hos 80-åringar, 70-åringar, 60-åringar, 50-åringar, började jag bokstavligen se en 20-faldig ökning av denna lilla oskyldiga virusbump. Och jag tänkte, ‘oj, det betyder att de har tappat immunminnet.‎”

Läs mer: Dr Shankara Chetty: Covidagendan handlar sannolikt om att kontrollera världspopulationen

Uttalandena från dr Ryan om vaccinet och misstänkta allvarliga biverkningar har gjort att Washingtons medicinska ansvarsnämnd har inlett ett ärende emot honom och han är nu tvungen att försvara sig emot anklagelserna, annars är risken att han förlorar sin läkarlegitimation.

Text: Christian Pavón

Källor

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • BTW de siffror på nästan 100.000 fall av biverkningar (av 22miljoner doser) 1 på 200, allvarliga biverkningar 12.000 eller 1 på 2.000, och avlidna 458 eller 1 på 50.000 avlidna MEN NOTERA ATT DESSA SIFFROR GÄLLER SVERIGE FAKTA REFERERADE OSV GÄLLER usa/VÄRLDEN bra om det blir tydligare…. för redan 500 avlidna i världen skrämmer medan 500 i Sverige borde göra folk vettskrämda 22miljoner doser i Sverige 7miljarder doser med mRNA+Vektorvax i världen projicerar till 150.000 DÖDA worldwide…. dvs är väl vårt att lyfta fram TYDLIGARE…..

 • BTW de siffror på nästan 100.000 fall av biverkningar (av 22miljoner doser) 1 på 200, allvarliga biverkningar 12.000 eller 1 på 2.000, och avlidna 458 eller 1 på 50.000 avlidna MEN NOTERA ATT DESSA SIFFROR GÄLLER SVERIGE FAKTA REFERERADE OSV GÄLLER usa/VÄRLDEN bra om det blir tydligare…. för redan 500 avlidna i världen skrämmer medan 500 i Sverige borde göra folk vettskrämda 22miljoner doser i Sverige 7miljarder doser med mRNA+Vektorvax i världen projicerar till 150.000 DÖDA worldwide…. dvs är väl vårt att lyfta fram TYDLIGARE…..

 • Men Barnen fick väl, någon Chocklad bit, eller Popcorn, ja tuffa ungdomar fick väl gratis Bio check bara man tog en Fix av Vaccinet, men nu verkar det som man måste ta massa fixar för att Fixa det, men inte ens det hjälper, mot Covid, så då verkar resultatet, vara att man både kan få Covid och Biverkan. Langarna går förstås ute i det fria, med portföljen till banken.

 • Men Barnen fick väl, någon Chocklad bit, eller Popcorn, ja tuffa ungdomar fick väl gratis Bio check bara man tog en Fix av Vaccinet, men nu verkar det som man måste ta massa fixar för att Fixa det, men inte ens det hjälper, mot Covid, så då verkar resultatet, vara att man både kan få Covid och Biverkan. Langarna går förstås ute i det fria, med portföljen till banken.

 • https://www.tiktok.com/@michelleeu03/video/7125975970334526763?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7113919400620951046
  https://www.bitchute.com/video/AtzLZ205IAx2/
  MICHELLE TOOK THE “VACCINE” 30-07-2020

  Precis som många andra vårdpersonal har Michelle fått vaccinationsskador.
  Hon tog Pfizer-vaccinet och fick därefter diagnosen CIDP,
  ett sällsynt tillstånd där den isolerande manteln av nerverna i armar och ben skadas.

  “Det förändrade mitt liv fullständigt”, säger Michelle
  i en TikTok-video som har visats flera hundra tusen gånger på kort tid.
  “Om jag var tvungen att välja igen, skulle jag aldrig ha tagit vaccinet.”

  Hon blev censurerad för att ha talat ut om coronavaccinet.

  De ovaccinerade blev inte sjuka
  Vårdpersonalen fick höra på jobbet: om du får vaccinet hjälper du till att rädda liv,
  du kommer inte att bli sjuk och du kommer inte att dö. “Jag trodde det.”

  Michelle har många vänner som inte är vaccinerade och som fortfarande är ovaccinerade.
  De blev inte sjuka.
  Efter att ha tagit hennes vaccin började vårdpersonalen uppleva biverkningar.
  Hon gick till en neurolog och visade sig ha CIDP.

  Gjorde klokt
  Hon menar att de ovaccinerade gjorde klokt i att inte få vaccin.
  “De har aldrig burit ansiktsmasker.
  De gick bara för att hälsa på varandra och fick det inte.”

  Michelle säger till den oslagna, “Du förtjänar all ära och jag önskar att jag var en av er.
  Jag har djup respekt för dig.
  Jag är arg på mig själv.

  NÅGOT AV DET KRAFTFULLASTE VITTNESBÖRD JAG SETT PÅ VIDEO!
  SÄGER ALLT – OTROLIGT RÖRANDE – SKICKA VIDARE!!!!
  (Om Alex Jones och Infowars döms att betala 450 M SEK för ett uttalande på nätet – vad kommer då alla dessa rättegångar om vaxx-skador liggga på i framtiden…. i grupprättegångar från USA och CANADA – BIG PHARMA kommer förhoppningsvis sättas i konkurs…..)

 • NEWSFLASH! WHO TEDROS ÄR INTE VAXXAD!!!!
  https://www.bitchute.com/video/koxUgtP4tIpi/
  DR TEDROS FROM WHO IS UNJABBED
  He says its a protest against his homeland of Ethiopia (where he is literally wanted for genocide) not having enough “vaccines” in supply…

  Who is Tedros Adhanom Ghebreyesus….really…..?????
  https://tapnewswire.com/2021/03/whos-tedros-adhanom-should-be-tried-for-crimes-against-humanity/
  https://odysee.com/@MATRIXHOLE:5/Who-is-Tedros-Adhanom-Ghebreyesus:2

 • Hoppas de ansvariga ställs till svars snarast och även MSM tvingas rapportera sanningen, alldeles för många sover fortfarande

 • https://www.tiktok.com/@michelleeu03/video/7125975970334526763?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7113919400620951046
  https://www.bitchute.com/video/AtzLZ205IAx2/
  MICHELLE TOOK THE “VACCINE” 30-07-2020

  Precis som många andra vårdpersonal har Michelle fått vaccinationsskador.
  Hon tog Pfizer-vaccinet och fick därefter diagnosen CIDP,
  ett sällsynt tillstånd där den isolerande manteln av nerverna i armar och ben skadas.

  “Det förändrade mitt liv fullständigt”, säger Michelle
  i en TikTok-video som har visats flera hundra tusen gånger på kort tid.
  “Om jag var tvungen att välja igen, skulle jag aldrig ha tagit vaccinet.”

  Hon blev censurerad för att ha talat ut om coronavaccinet.

  De ovaccinerade blev inte sjuka
  Vårdpersonalen fick höra på jobbet: om du får vaccinet hjälper du till att rädda liv,
  du kommer inte att bli sjuk och du kommer inte att dö. “Jag trodde det.”

  Michelle har många vänner som inte är vaccinerade och som fortfarande är ovaccinerade.
  De blev inte sjuka.
  Efter att ha tagit hennes vaccin började vårdpersonalen uppleva biverkningar.
  Hon gick till en neurolog och visade sig ha CIDP.

  Gjorde klokt
  Hon menar att de ovaccinerade gjorde klokt i att inte få vaccin.
  “De har aldrig burit ansiktsmasker.
  De gick bara för att hälsa på varandra och fick det inte.”

  Michelle säger till den oslagna, “Du förtjänar all ära och jag önskar att jag var en av er.
  Jag har djup respekt för dig.
  Jag är arg på mig själv.

  NÅGOT AV DET KRAFTFULLASTE VITTNESBÖRD JAG SETT PÅ VIDEO!
  SÄGER ALLT – OTROLIGT RÖRANDE – SKICKA VIDARE!!!!
  (Om Alex Jones och Infowars döms att betala 450 M SEK för ett uttalande på nätet – vad kommer då alla dessa rättegångar om vaxx-skador liggga på i framtiden…. i grupprättegångar från USA och CANADA – BIG PHARMA kommer förhoppningsvis sättas i konkurs…..)

 • NEWSFLASH! WHO TEDROS ÄR INTE VAXXAD!!!!
  https://www.bitchute.com/video/koxUgtP4tIpi/
  DR TEDROS FROM WHO IS UNJABBED
  He says its a protest against his homeland of Ethiopia (where he is literally wanted for genocide) not having enough “vaccines” in supply…

  Who is Tedros Adhanom Ghebreyesus….really…..?????
  https://tapnewswire.com/2021/03/whos-tedros-adhanom-should-be-tried-for-crimes-against-humanity/
  https://odysee.com/@MATRIXHOLE:5/Who-is-Tedros-Adhanom-Ghebreyesus:2

 • “Huruvida vaccinet har en direktkorrelation till vaccinen” skall väl vara “Huruvida biverkningarna har en direktkorrelation till vaccinen“. Ett tryckfel händer så lätt. Men tack för en angelägen artikel 🙂

 • Hoppas de ansvariga ställs till svars snarast och även MSM tvingas rapportera sanningen, alldeles för många sover fortfarande

 • Statistiken är rätt skrämmande.
  Men tyvärr säger den nog inte mycket.

  Har själv en handfull individer i släkten med grova biverkningar, och två dödsfall som kan kopplas till genmodifieringsprogramet. Ingen av dem finns med i staistiken.

  Och samtliga har sen haft “corona”.

  Ett avbefolkningsprogram som de flesta verkar delta i frivilligt, även om många nu tänker om. Man kan bara hoppas det inte är för sent.

  Sorgligt värre!

 • Tidigare har jag efterlyst statistik från EU rörande antalet skadade och döda inom EU i kommentarsfältet till liknande artiklar. I början av året var antalet döda uppe i åtskilliga tusen och de skadade räknades i miljoner. Förr avslutades va@@inprogram efter ett tiotal döda, nu kör man på och uppmuntrar fortsatt injicering trots antalet döda bör vara flera hundra tusen världen över.

  Så Christian, som ett starkt komplement till de siffror du redovisar i din för övrigt bra artikel, vore en redovisning av hur det ser ut i EU. Tyvärr är jag ingen fena på att rota fram dylikt.

  • Siffrorna är lika skrämmande över hela värden, problemet är att politikerna är styrda av globalisterna och MSM styrd av våra ruttna politiker

 • Det är lika sjukt som ‘vccnrn’ är sjuka/ger sjukdm. Lika sjukt el ännu sjukare är dock att samma bolag som mutat sig fria via genomkorrupta stooges i ‘parlament’, ‘kongresser’ o ‘regeringr’..haha, går fria pga dessa parasiter slipper redovisa vilket shitt de planterat i sina gifter. Men rekordet runt galenskap torde slås när samma marodörer inleder ‘åtal’ mot de som för lääänge sedan avslöjat deras killermetoder. Så alltså, de som uppsåtligen försöker mörda, slipper åtal. Men de som avslöjat de parasitära, de ska behöva ta ett ‘åtal’. Kan det bli mer korrupt..Detta äär 1984, måste det vara..Men vem i h…te står bakom det. Det är och förblir huvudfrågan. Kan vi iinte svara på det, kommer vi fortsätta ränna runt i cirklar

 • “Huruvida vaccinet har en direktkorrelation till vaccinen” skall väl vara “Huruvida biverkningarna har en direktkorrelation till vaccinen“. Ett tryckfel händer så lätt. Men tack för en angelägen artikel 🙂

 • Statistiken är rätt skrämmande.
  Men tyvärr säger den nog inte mycket.

  Har själv en handfull individer i släkten med grova biverkningar, och två dödsfall som kan kopplas till genmodifieringsprogramet. Ingen av dem finns med i staistiken.

  Och samtliga har sen haft “corona”.

  Ett avbefolkningsprogram som de flesta verkar delta i frivilligt, även om många nu tänker om. Man kan bara hoppas det inte är för sent.

  Sorgligt värre!

 • Tidigare har jag efterlyst statistik från EU rörande antalet skadade och döda inom EU i kommentarsfältet till liknande artiklar. I början av året var antalet döda uppe i åtskilliga tusen och de skadade räknades i miljoner. Förr avslutades va@@inprogram efter ett tiotal döda, nu kör man på och uppmuntrar fortsatt injicering trots antalet döda bör vara flera hundra tusen världen över.

  Så Christian, som ett starkt komplement till de siffror du redovisar i din för övrigt bra artikel, vore en redovisning av hur det ser ut i EU. Tyvärr är jag ingen fena på att rota fram dylikt.

  • Siffrorna är lika skrämmande över hela värden, problemet är att politikerna är styrda av globalisterna och MSM styrd av våra ruttna politiker

 • Det är lika sjukt som ‘vccnrn’ är sjuka/ger sjukdm. Lika sjukt el ännu sjukare är dock att samma bolag som mutat sig fria via genomkorrupta stooges i ‘parlament’, ‘kongresser’ o ‘regeringr’..haha, går fria pga dessa parasiter slipper redovisa vilket shitt de planterat i sina gifter. Men rekordet runt galenskap torde slås när samma marodörer inleder ‘åtal’ mot de som för lääänge sedan avslöjat deras killermetoder. Så alltså, de som uppsåtligen försöker mörda, slipper åtal. Men de som avslöjat de parasitära, de ska behöva ta ett ‘åtal’. Kan det bli mer korrupt..Detta äär 1984, måste det vara..Men vem i h…te står bakom det. Det är och förblir huvudfrågan. Kan vi iinte svara på det, kommer vi fortsätta ränna runt i cirklar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *