En massiv våg av biverkningar efter covidvaccinet

publicerad 8 augusti 2022
- av Christian Pavón, jurist
Dr Ryan Cole i centrum av bilden under ett "Defeat the Mandates"-rally i Washington, D.C., den 23 januari 2022. Bild: Skärmdump från livestream video (Idaho Capital Sun)

COVIDKRISEN. Antalet biverkningar efter Covid-vaccineringarna har ökat kraftigt. Efter förra året så har biverkningarna tiofaldigats och är nu uppe i ungefär 99000 biverkningar varav 11951 klassas som allvarliga och i 458 rapporter har minst en misstänkt dödsorsak varit på grund av vaccinet.

Text: Christian Pavón, text uppdaterad

En stor andel ökade fall av autoimmuna sjukdomar, infertilitet och maligniteter såsom cellförändringar och regelrätt cancer har också ökat efter vaccineringarna.

Huruvida vaccinet har en direktkorrelation till biverkningar har ännu inte kunnat utrönas men vad som är misstänksamt är att efter dessa rön publicerats på den ansedda databasen Defense Medical Epidemiology Database (DMED) så blev all data raderad permanent och databasen blev också nedstängd.

‎Patologen dr Ryan Cole säger detta om raderandet av databasens innehåll rörande Covid-vaccinets biverkningar:

"Det var det som var riktigt chockerande,"‎‎ säger Cole. ‎‎"Jag tror att detta i grunden är bedrägeri till Watergates nivå, när det gäller att det finns någon bakom kulisserna, och sedan det privata företaget som faktiskt hanterar den databasen ... manipulerade det."‎

En snabbkoll på kommentarsfältet för denna artikel på sidan Dagens medicin avslöjar att det finns många biverkningar som uppmärksammats av läkare och annan vårdpersonal.

Enligt Cole har man också sett samband mellan vaccinet och att personer som tagit det lättare börjat utveckla blodproppar: ‎

"Uppenbarligen såg vi under COVID vissa parametrar förändras i blodprover. Det fanns en oro för koagulering. Vi såg förhöjda koagulationsfaktorer. Vi vet att de tidiga varianterna var ganska allvarliga när det gäller att inducera koagulering, vilket var synd eftersom hela världen helt enkelt borde ha använt antiinflammatoriska medel, steroider och antikoaguleringsmedel, och så många fler människor skulle ha levt.‎”

Cole har också rapporterat att han bland annat talade med en läkare i Jacksonville i Florida som uttalade sig såhär om unga och levercancer: ”Förut såg jag levercancer hos unga ungefär en gång per decennium men herregud, nu ser jag det varje månad!”

Utöver detta har alltifrån små ofarliga hudutslag som mollusker till regelrätt aggressiv hjärncancer (hjärntumörer) upptäckts efter att personer tagit vaccinet. En kollega till Ryan i Sydafrika, dr Shankara Chetty, sa såhär om detta fenomen:

"Vanligtvis, när du är en tween eller tidig tonåring, har du byggt immunitet mot det och du får dem aldrig igen, eller får dem sällan igen. Men efter att injektionerna rullat ut, helt plötsligt, hos 80-åringar, 70-åringar, 60-åringar, 50-åringar, började jag bokstavligen se en 20-faldig ökning av denna lilla oskyldiga virusbump. Och jag tänkte, 'oj, det betyder att de har tappat immunminnet.‎"

Läs mer: Dr Shankara Chetty: Covidagendan handlar sannolikt om att kontrollera världspopulationen

Uttalandena från dr Ryan om vaccinet och misstänkta allvarliga biverkningar har gjort att Washingtons medicinska ansvarsnämnd har inlett ett ärende emot honom och han är nu tvungen att försvara sig emot anklagelserna, annars är risken att han förlorar sin läkarlegitimation.

Text: Christian Pavón

Källor