Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Opinion: Återvandring stoppar systemkollapsen i Sverige

publicerad 3 september 2022
- Gästskribent
Andreas Feymark och Jeff Ahl
Andreas Feymark och Jeff Ahl
Andreas Feymark och Jeff Ahl. Foton: Kenny Boufadene (Expo.se) och Carl Ridderstråle (licens: CC BY-SA 4.0). Montage:NewsVoice

OPINION. Efter decennier av massinvandring, från i huvudsak utomeuropeiska länder, befinner sig Sverige nu i en systemkollaps. En stor del av Sveriges offentliga resurser går till att bekosta hutlösa mängder med bidrag till utomeuropeiska invandrare, resurser som istället hade kunnat läggas på sjukvården, äldreomsorgen, skolan, infrastruktursatsningar och skattesänkningar.

Text: Andreas Feymark och Jeff Ahl, partistyrelseledamöter i Alternativ för Sverige (AfS)

Handelns Forskningsinstitut konstaterade i en rapport att hälften av alla utrikes födda fortfarande var arbetslösa efter 15 år i landet. Gruppen som studerades var i åldern 21-50 år när de anlände till Sverige. Att det tar vuxna människor 15 år för att komma i arbete är totalt underkänt och efter så lång tid var det ändå bara hälften av dem som lyckats skaffa någon form av arbete. Hade samma siffra gällt för den svenska och nordiska delen av befolkningen hade Sverige förvandlats till ett U-land.

Invandrare som har kommit hit som bidragsturister måste återvandra, antingen frivilligt eller genom tvång och vi räknar med att de absolut flesta kommer behöva tvångsavvisas.

Återvandringen behöver omfatta såväl de med uppehållstillstånd som de med medborgarskap, invandrare som endast kommit hit för att leva av svensk välfärd ska få sina medborgarskap indragna. Lagar måste ändras och Sverige måste lämna de internationella konventioner som står i vår väg för att vi ska kunna dra in medborgarskap.

Invandringen har även inneburit att kriminella klaner etablerat sig i Sverige, klaner som stämplats som systemhotande av polisen. Vi får läsa nästintill dagligen om nya skjutningar, nu senast om en mamma och ett barn som hamnat i de kriminellas korseld och blivit skjutna.

Ofta är dessa kriminella gäng kopplade till en utländsk klan. Dessa klaner måste tvingas ut från landet. Alla i klanerna är inte aktivt kriminella, men alla i de olika klanerna arbetar för att klanen ska ta över det lokala samhället de verkar i. Vi ser alltså en ockupation av svenskt territorium.

Det räcker inte att bara att riva upp medborgarskap och uppehållstillstånd för de klanmedlemmar som begår brott. Alla i klanen som på minsta sätt har stöttat de kriminella, eller bedrivit minsta lilla form av subversiv verksamhet för att ta över det lokala samhället, ska skickas hem. Är det minderåriga som begått brott, då måste hela familjen utvisas eftersom minderåriga av förklarliga skäl inte kan utvisas ensamma.

Detta gäller även andra generationens invandrare som begår grov brottslighet eller ägnar sig åt subversiv verksamhet riktat mot den svenska staten. Vi har ingen moralisk skyldighet att husera utländska subversiva klaner på svenskt territorium.

Inget parti i riksdagen är i närheten av att föreslå dessa nödvändiga åtgärder och göra Sverige tryggt och svenskt igen. Inget parti i Sveriges riksdag kommer kunna stoppa den grova och numera subversiva kriminaliteten. Inget riksdagsparti kommer kunna stoppa den systemkollaps välfärden är i.

Sverigedemokraterna säger att de nöjer sig med att minska invandringen till EU:s miniminivå, de menar alltså att invandringen i praktiken ska fortsätta. Moderaterna och Socialdemokraterna är båda rörande överens om att massinvandring är något önskvärt – bara vi får ”integrationen” att fungera.

Det enda parti som har den politik som krävs för att stoppa den systemkollaps Sverige befinner sig i är Alternativ för Sverige. En röst på Alternativ för Sveriges är en röst för ett tryggt och svenskt Sverige!

Text: Andreas Feymark och Jeff Ahl, partistyrelseledamöter i Alternativ för Sverige (AfS)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq