Doctors from 35 Countries Warn Covid-19 injections have Damaged Global Health

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 13 september 2022
- News@NewsVoice
Photo: DJ Paine. Licens

COVID VACCINES & HEALTH. Doctors and scientists from 35 countries have released a manifesto declaring a worldwide medical crisis due to the diseases and deaths co-related to the administration of the Covid-19 injections. To date, there have been 11+ million reports of adverse effects and 70,000+ deaths co-related to the inoculation of the products known as “covid vaccines”.

On September 10, 2022, top doctors from across India met virtually with doctors from 34 countries to sign a Declaration of International Medical Crisis.

The simultaneous release of the manifesto by these doctors will be done via press releases in their respective countries. Some doctors have released videos showing their support and concern. If you are a medical doctor or scientist or a concerned individual and would like to support the declaration, you can add your signature here

The Declaration

We, the medical doctors and scientists from all over the world, declare that there is an international medical crisis due to the diseases and deaths co-related to the administration of products known as “COVID-19 vaccines”.

We are currently witnessing an excess in mortality in those countries where the majority of the population has received the so called “COVID-19 vaccines”. To date, this excess mortality has neither been sufficiently investigated nor studied by national and international health institutions.

A large number of sudden deaths in previously healthy young people who were inoculated with these “vaccines”, is particularly worrying, as is the high incidence of miscarriages and perinatal deaths which have not been investigated.

A large number of adverse side effects, including hospitalizations, permanent disabilities, and deaths related to the so-called “Covid-19 vaccines”, have been reported officially.

The registered number has no precedent in world vaccination history.

Examining the reports on (i) CDC’s VAERS, (ii) the UK’s Yellow Card System, (iii) the Australian Adverse Event Monitoring System, (iv) Europe’s EudraVigilance System and (v) the WHO’s VigiAccess Database, to date there have been more than 11 million reports of adverse effects and more than 70,000 deaths co-related to the inoculation of the products known as “covid vaccines”.

We know that these numbers just about represent between 1% and 10% of all real events.
Therefore, we consider that we are facing a serious international medical crisis, which must be accepted and treated as critical by all states, health institutions, and medical personnel worldwide. Therefore, the following measures must be undertaken on an urgent basis:

 1. A worldwide ‘stop’ to the national inoculation campaigns with the products known as “COVID-19 vaccines”.
 2. Investigation of all sudden deaths of people who were healthy previous to the inoculation.
 3. Implementation of early detection programs of cardiovascular events which could lead to sudden deaths with analysis such as D-dimer and Troponin, in all those that were inoculated with the products known as “COVID-19 vaccines”, as well as the early detection of serious tumors.
 4. Implementation of research and treatment programs for victims of adverse effects after receiving the so-called “COVID-19 vaccine”.
 5. Undertaking analyses of the composition of vials of Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V, and any other product known as “COVID- 19 vaccines”, by independent research groups with no affiliation to pharmaceutical companies, nor any conflict of interest.
 6. Studies to be conducted on the interactions between the different components of the so-called “COVID-19 vaccines” and their molecular, cellular, and biological effects.
 7. Implementing of psychological help and compensation programs for any person that has developed a disease or disability as a consequence of the so-called “COVID-19 vaccines”.
 8. Implementation and promotion of psychological help and compensation programs for the family members of any person who died as a result of having been inoculated with the product known as “Covid-19 vaccines”.

Consequently, we declare that we find ourselves in an unprecedented international medical crisis in the history of medicine, due to the large number of diseases and deaths associated with the “vaccines against Covid-19”.

Therefore, we demand that the regulatory agencies that oversee drug safety as well as the health institutions in all countries, together with the international institutions such as the WHO, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA and NIH respond to this declaration and act in accordance with the eight measures demanded in this manifesto.

By the team behind Medicalcrisisdeclaration.com

The countries that will participate are Spain, Italy, Portugal, Holland, Switzerland, Sweden, Norway, Hungary, Ireland, Denmark, Germany, Austria, Mexico, Argentina, Brazil, Bolivia, Uruguay, Paraguay, Chile, Peru, Honduras, Guatemala, Colombia, Ecuador, Puerto Rico, Costa Rica, Zimbabwe, Israel, Canada, Malaysia, Australia, USA, UK, India, and South Africa.

Related

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Om 6 miljarder människor avlider (mördas) inom 3 år så lär ju det vara inflationsdämpande i alla fall. Efterfrågan på allting lär ju minska rejält och priserna sjunka till rekordlåga nivåer.

  Centralbankerna har ett nytt vapen att bekämpa inflationen med. Bostadsbristen i Stockholm lär ju äntligen finna sin lösning och bristen på parkeringsplatser likaså.

  Prins Charles som ville återfödas som AIDS-virus för att bekämpa överbefolkningen kanske ser ett globalt Massmord av 6 miljarder som en rimlig åtgärd för att minska koldioxid utsläppen från alla fisande människor?

 • Alla vaccinerade personer som dör, 1 sekund eller 100 år efter sprutan, dör av eller med vaccin och skall redovisas i statistiken.

 • 70 000+ döda? I början av året påstods det i en artikel att ungefär så många hade rapporterats döda enbart i EU. Jag har eftersökt länkade källor som verifierar utan respons.

  Det är naturligtvis betydligt fler som avlidit som konsekvens av injektionerna. Det största mörkertalet utgörs förmodligen av drabbade där det inte tydligt framgår att injektionen orsakade dödsfallet, eller skadan. Jag har t.ex. en äldre släkting som fick en dubbelsidig hjärtinfarkt och förmodligen orkar inte hjärtat mycket längre. Åldern eller injektionsskada? Möjligen kan en obduktion avgöra det en dag, men det lär knappast ske på en äldre dam.

  Avskummen som iscensatt denna makabra depopulationsagenda har noga planerat att dödsfall och skador inte självklart ska kunna återkopplas till injektionerna. Men de har inte testat detta i full skala tidigare och när siffrorna börjar skena vaknar folk och sanningen kommer att utkrävas. Det går fortfarande trögt, WHO, FHM, politiker vidhåller att injektionerna är “säkra och effektiva” och kampanjen fortsätter, dock med mindre intensitet nu när andra kriser håller folk på mattan.

  Det som avgör i vilken omfattning eländet utvecklar sig beror på svenssons förmåga att tänka självkritiskt, våga ifrågasätta, kurage och insikten att varken regering, Riksdag eller myndigheter vill oss väl – de vill skapa kontroll och högre upp i hierarkin vill man eliminera oss. Det har dock inte alls beslutshavare begripit ännu. Eller så är de lika insnöade som våra folkvalda som eliminerar det egna folket under förevändningen att vad som helst som går på två ben är en likvärdig ersättning.

  • Här ska du få läsa ett “roligt” skämt som är relevant till det du skrev.
   80% av svenska befolkningen röstade på dem här människorna som deras ledare för dem närmaste 4 åren,med full vetenskap om att samtliga riksdags partier pushade det här sk “vaccinet”.
   8/10 vuxna människor du ser där ute är okunniga bortom all hjälp.
   Man behöver inte spekulera längre, val deltagandet är bevis på det.

   • Det verkar som SD satsar på endast en fråga och det är den pågående invasionen och vad som är kopplat till den. I övriga frågor har man sällat sig till det kulturmarxistiska PK-narrativet, detta för att inte skrämma bort nån procentenhet på marginalen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *