Nya rön om mRNA-injektionernas risker, bristande säkerhetsdata och samhällsresponsen

publicerad 23 september 2022
- Kerstin Unger-Salén
Man med munskydd. Foto: Maria Sbytova. Licens: Mostphotos.com

ANALYS & DEBATT. Denna analys sammanfattar flera av de senaste rönen om mRNA-injektionernas risker och bristande säkerhetsdata. Läkare och forskare över hela världen varnar, men vårdetablissemanget, massmedier och politiker är generellt forfarande faktaresistenta. Förnekelse och tillhörande masspsykologi kan i dag vara ett av de största hoten mot den globala folkhälsan.

Text: Kerstin Unger-Salén

Enligt experter såsom intensivvårdsläkaren och den Covid-19 sakkunnige, Peter McCullough, fungerar inte den nuvarande covidsprutan på de varianter som dominerar just nu. Därför kommer man erbjuda en ”ny” boosterspruta eller en som kombinerar influensavaccinet med den nya boostern som just godkänts av EU.

Den nya boostern kallas bivalent vilket innebär att den till del består av den första covidvarianten och till del av omriconvarianten som blivit mer dominerande under 2022 (NBC News.com, 30 augusti 2022).

Det är fortsatt en mRNA-spruta som använder nanopartiklar och producerar spikproteiner. Märk väl, inga kliniska studier på människor har gjorts inför detta nya godkännande. Injektionen har enbart testats på möss. Människor inte samma sak som möss.

Enligt Anthony Faucci (USA:s motsvarighet till Anders Tegnell) har vi inte tid med dessa kliniska tester för att utröna mRNA-injektionernas risker. Det enda man undersökte handlade inte om säkerhet utan huruvida den nya covidboostern producerade mer antikroppar. Influensasprutan har aldrig tidigare blandats med mRNA-sprutan. Vi har ingen aning om vad det innebär för människor att ta emot en sådan dubbeldos.

Läkemedelsbolagen tjänar pengarna och slipper ansvar för mRNA-injektionernas risker

Som de flesta kunnat lista ut vid det här laget har läkemedelsbolagen, som andra storföretag, en målsättning och det är först och främst att tjäna pengar.

Det går extra bra för dem som är involverade i mRNA-sprutan eftersom den fortfarande är experimentell och därmed frigörs läkemedelsbolagen från ekonomiskt ansvar för eventuella skador som sprutorna åstadkommer, ett fiffigt och ekonomiskt upplägg som medborgarna får betala för.

Än mer lukrativt blir det när covidsprutan blir en årligt återkommande så kallat ”vaccin” vilket man också siktar in sig på. Kan man även inkludera barn och ungdomar samt stora delar av världsbefolkningen i detta återkommande event har man verkligen lyckats skapa en evighethetskälla att ösa ur.

Det hela är ett genialiskt drag rent ekonomiskt, men katastrofalt för den stackars människokroppen som gång på gång konsekvent får en påfyllning av giftiga spikproteiner och annat smått och gott som man hittat i sprutvätskan och som inte borde finnas där.

Pengarna fortsätter klirra i kassan medan människornas allmänna immunförsvar försvagas kontinuerligt. Biverkningarna är många och dödsfallen stiger. Ett försvagat immunförsvar möjliggör att andra sjukdomar kan få fotfäste som exempelvis cancer.

Härva av pseudovetenskap och tystnadskultur

Vaccineringshysterin kring covidsprutan har sedan länge spelat ut sin roll. Ändå fortsätter man pusha för fler boosters till hösten, trots att virusvarianterna är ganska menlösa och man numera börjar bli allt mer klar över vet hur mycket skada sprutan åstadkommer. Det här handlar inte om vår hälsa.

Många med mig anar att något djupt tragiskt är i görningen. Hela detta så kallade medicinska projekt är nog det största misstag som gjorts vad gäller vetenskap och medicin. Det är en enda härva av pseudovetenskap med ett ”vaccin” som misslyckats med sin uppgift och som dessutom har lett till sällsynt många dödsfall och allvarliga biverkningar.

Man behöver inte vara konspirationsteoretiker för att observera att det finns starka krafter i görningen. Bill Gates tillhör definitivt järngänget. Det är förstås lätt att hamna i fällan att hitta syndabockar att peka ut som ansvariga. Det gjorde man även med oss som ville skydda oss från covidsprutan. Vi var de man kunde moralisera över och peka finger åt som ansvariga för allt elände. Det visade ju sig inte vara sant.

Vem och vilka som är ansvariga för att så många människor skadats och dött av vaccinet måste redas ut. Vi måste också fråga oss själva hur vi kunnat tillåta att det blev så här. 

Tystnaden från den stora allmänheten och en villighet att underordna sig, har möjliggjort övergrepp, diskriminering, censur, att demokratin urholkas och att tyranner kan få fortsätta sina flagranta övergrepp. Många tiger fortfarande.

De påstådda ”konspirationsteoretikerna” har faktiskt haft rätt i det mesta som de förutspått. Sanningen konspirerar inte om mRNA-injektionernas risker. Däremot pågår det en konspiration mot mänskligheten. Vem och vad som drivit fram dessa destruktiva krafter kommer alltmer att avslöjas.

Dödsfallen har börjat öka och det beror inte på Covid-19

Av ”oförklarliga” skäl har människor dött mer, rent generellt. Mycket mer än man någonsin skådat och det motsvarar inte dödsfall av covid.

Enligt CDC:s egen statistik av excess death rate, i åldrarna 25 till 46, har dödsfallen rent generellt ökat med 84% under perioden augusti till december 2021.

Dödsfallen sammanfaller med mass- och tvångsvaccinering för covid. Enligt Edward Dowd, en tidigare portfolimanager för BlackRock, och författare till en bok som snart kommer ut och som heter ”Unknown Cause – The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022”, är ökningen av dödsfallen för unga människor dramatisk.

Lyssna gärna på hans intervju i programmet American Thought Leaders, på Epoch TV den 6:e september. Hans konklusioner överensstämmer väl med vad stora försäkringsbolag i USA rapporterar om excess deaths.

Sorgligt nog tycks de yngre drabbas värst av sprutan. Det är där dödsiffrorna är som högst. Unga atleter som övertygats eller tvingats ta sprutan, har och drabbats av plötslig död eller allvarlig hjärtmuskelinflammation. Vi har gång på gång bevittnat på TV eller sociala medier att osedvanligt många unga hälsosamma sportsmän dött på banan eller under fotbollsmatchen.

Sist i skaran är en 24 år gammal välkänd hawaiisk surfare vid namn Kalani David. Han dog knall och fall när han var ute och surfade i Costa Rica. De som egentligen skulle ha noll risk att dö av covid har tvingats ta covidsprutan. Bevisligen har de fått betala ett fruktansvärt pris.

Tennisspelaren Djokovic vägrar ta mRNA-sprutan. Han vet vad han gör och är inte villig att offra sin kropp, inte ens om han missar ett världsmästerskap. Enligt studier som exempelvis publicerats i The Journal of the American Medical Association, har unga män som tagit covidsprutan, 133 gånger större risk att få hjärtinflammation, än de som bara haft Covid-19.

Chockerande data redovisas i en officiell rapport av Storbritanniens regering och hälsomyndighet

Office for National Statistics (ONS) redovisar i rapporten: ”Deaths by vaccination status, England 1 January 2021 to 31 May 2022” att 94% av de som dött av Covid-19 var trippelvaccinerade. Kan det bli mera tydligt hur farlig denna spruta är?

Än större skandal är vad som framkommit av en klinisk studie som pågått i 8 månader och avslutades i oktober 2021. I den följde man upp barn som vaccinerats för Covid-19. Trots att det borde ha varit synnerligen angeläget att ta reda på eventuella risker med vaccinet dröjde det 3 månader innan man lyckades få fram några konklusioner.

mRNA-injektionernas risker och massdödllighet hos barn

Samtidigt började man redan i september 2021, utan att avvakta resultaten av dessa säkerhetsstudier, att massvaccinera miljontals barn trots mRNA-injektionernas risker. I februari 2022 kom äntligen de slutgiltiga resultaten från studien.

Resultaten visade att bland barn i åldersgruppen 10-15 år som dubbelvaccinerats, dog 5200 % fler än de som förblev ovaccinerade. När man sedan inkluderade data från de 5 första månaderna av 2022, blev det än mera uppenbart hur dödliga sprutorna var för barnen. De redovisade 8200% högre mortalitet hos barn som vaccinerats i jämförelse med barn som sluppit injiceras.

Dessa siffror kan helt enkelt inte förbises.

När man jämfört dödsfall av Covid-19 hos barn i åldersgruppen 10 till 19 år som blivit vaccinerade med de som inte tagit sprutan, var den största skillnaden mellan dem som endast tagit en spruta och de som tagit tre.

Vad gäller gruppen av barn som tagit en spruta är dödligheten 3,24 och bland de barn som tagit tre doser är de chockerande siffrorna 41,29 per 100 000 och år! Man har också tittat på generell dödlighet hos ungdomar som tagit sprutan en eller tre gånger, och det följer i stort sett samma mönster.

Unger-Salén: Därför är “covidvaccinerna” värdelösa och farliga

Jag upprepar, detta är officiella data från Storbritanniens Office for National Statistics (som anses oerhört tillförlitliga). Den som vill veta mer kan se detaljerna i artiklar på sajen Global Research (finns snabböveratta till svenska). Det är den absoluta sanningen och det är en tragedi.

Det finns över 2000 publicerade peer-reviewed-artiklar i medicinska journaler som dokumenterar allvarliga biverkningar och dödsfall från covidsprutan.

Lästips: Pierrekory.substack.com

En av de senaste vetensklapliga artiklarna: Adverse effects of COVID-19 vaccines and measures to prevent them, är inlämnad och publicerad på National Library of Medicine och först publicerad av Yamamoto i Virology Journal, den 5:e juni, 2022.

Yamamoto konstaterar angående mRNA-injektionernas risker:

“Enligt en analys publicerad av NIH visar en nyligen publicerad peer-reviewed forskningsstudie i Lancet, att covidboosters troligtvis är skadliga för immunförsvaret och framkallar allvarliga biverkningar.”

En överläkare i Sverige, Ute Kruger slog larm på en vårdkonferens i Oslo (Covid Vaccination and Turbo-Cancer. “Multiple Tumors in Multiple Organs”) om en ökning av elakartade, aggressivt växande ”turbotumörer” som hon tror orsakas av vaccinerna mot Covid-19.

I Tyskland har 413 läkare skrivit ett öppet brev som publicerats på sajten Huake-verlag.de. Det är ställt till Thuringers premiärminister, där man begär att covidvaccineringen omedelbart bör upphöra pga av alla allvarliga biverkningar, men är någon ansvarig myndighet villig att läsa dessa vetenskapliga rapporter?

I dagsläget och enligt officiella data från bla Israels och Storbritanniens hälsomyndigheter är det numera de vaccinerade som blir infekterade snarare än de ovaccinerade.

Professor Christian Perronne, tidigare vice-VD på The World Health Organization European Advisory Group of Experts in Immunisation säger:

“Ovaccinerade människor inte är farliga, det är de som vaccinerats som är farliga för de andra”. 

Perronne fortsätter:

”Det har redan bevisats i Israel, de allvarliga fallen av COVID på sjukhusen är vaccinerade. I Storbritannien är det likadant, ju mer folk vaccinerats desto större problem.”

NewsVoice: Professor Christian Perronne: Revisiting the Covid Pandemic and What is Next?

Varje mRNA-booster innebär en större hälsorisk eftersom kroppen aldrig får tid nog att göra sig av med giftiga spikproteiner innan en ny dos fylls på igen.

“Nuvarande COVID-19 booster vaccinstrategi är inte längre hållbar säger FDA:s expertpanel.

Nu när vi äntligen fått ta del av de kliniska studier som utförts av Pfizer och Moderna, vet vi också att ytterst få säkerhetstester ingick i dessa studier. Inte heller görs några oberoende säkerhetstester, vare sig av FDA, eller svenska myndigheter. Varken då eller nu.

Kvinnor utsätts för anmärkningsvärda hälsorisker – Folkhälsomyndigheten klipper och klistrar

FDA, CDC och svenska Folkhälsomyndigheten påstår att covidsprutan är säker för gravida och ammande kvinnor och att fostret eller den nyfödda babyn inte påverkas negativt av att den gravida eller ammande kvinnan vaccineras.

Folkhälsomyndigheten säger:

”Alla gravida rekommenderas vaccination mot Covid-19. Det finns inget som tyder på att en vaccination under graviditeten påverkar den gravida eller fostret negativt.

Detta är helt i linje med CDC och FDA och troligtvis har man kopierat uttalandet från deras hemsida.

Men är det verkligen sant att det inte finns något som tyder på att en vaccination skulle påverka fostret negativt? Jag vill faktiskt kommentera detta i detalj för deras påståenden visar vilken absolut brist på respekt man har för kvinnor i reproduktiv ålder.

Unger-Salén: Regeringen måste besvara frågor om DNA-vacciner mot covid

Pfizer-VD:n Albert Bourla, 2022
Pfizer-VD:n Albert Bourla, 2022. Pressfoto: Pfizer

Det finns tillräckligt med riskdata men inte säkerhetsdata

Pfizer deklarerar att man inte har tillräckliga data för att kunna informera om eventuella risker associerade med graviditet. Bolaget står fast vid det, men det finns inte tillräckligt data om säkerhet, hur kan man då rekommendera ett läkemedel och påstå att inget tyder på att mamman och fostret inte påverkas negativt?

Man kan väl inte rekommendera något som tom producenten inte säger sig kunna uttala sig om vad beträffar säkerhet?

Enligt resultat från forskningsvolontärer (en grupp av medicinska och vetenskapliga experter) på The War Room/Daily Clout, som analyserat Pfizers dokument, råder det ingen tvekan om att mRNA-sprutan skadar de reproduktiva organen hos bägge könen samt den gravida kvinnans foster (missfall och dödfödda bebisar).

Vi hade aldrig fått reda på innehållet i Pfizer dokumenten om inte FDA fått ett domstolsbeslut som tvingade dem att publicera de kliniska studier som gjorts. Där framgår att 270 graviditeter rapporterades hos vaccinerade kvinnor under de 12 första veckorna när massvaccineringen påbörjats.

Av dessa följde man endast upp 32 stycken och av dessa fick 25 stycken missfall. Det betyder 78% i jämförelse med vad som är normalt, vilket 12 till 15% under de första månaderna. Räknar men sedan ytterligare tre fall där fostren var dödfödda vid prematur födelse blir talet 87,5 %.

Att man ignorerade vad som hände med de 238 gravida kvinnorna under en klinisk studie när man höll på med massvaccinering av bla unga friska och reproduktiva kvinnor är djupt oetiskt. FDA och CDC accepterade denna undermåliga och alarmerande rapport och hade mage, precis som Folkhälsomyndigheten, att ändå påstå att det inte finns något som tyder på att gravida kvinnor eller deras bebisar skulle skadats.

CDC sponsrade också en studie som åberopats som bevis för att sprutan är säker för gravida kvinnor, men den studien har kritiserats skarpt för misskalkyleringar i en klinisk forskningsstudie publicerad av IPAK PHPI.

Spontaneous Abortions and Policies on COVID-19 mRNA Vaccine Use During Pregnancy”.

Deras konklusioner, baserat på bevis framförda i studien, föreslår:

”Ett omedelbart tillbakadragande av mRNA vaccinet för gravida och ammande kvinnor, tillsammans med ett tillbakadragande av vaccinet för barn och de som ingår i åldersgruppen av kvinnor som kan bli gravida.”

BBC har rapporterat att dubbelt så många barn är dödfödda i Scotland vilket också bekräftas från en grupp israeliska journalister (Etana Hecht) angående situationen i Israel.

Pfizers egna biodistribution study som utfördes innan man satte igång massvaccineringen, visar att nanopartiklar och spikproteiner från mRNA-sprutan inte alls stannar vid injiceringsstället utan sprider sig snabbt till olika organ, varav äggstockarna är ett sådant organ.

Det finns till dags dato inget som säger hur länge dessa nanopartiklar och spikproteiner förblir i äggstockarna, men varje booster fyller på med ännu fler kaskader av spikproteiner. Nanopartiklar framkallar inflammation och kan ta sig igenom hjärnbarriären. Spikproteiner är giftiga för kroppen. Säkerheten kring detta vaccin är minst sagt bedrövlig och föga utredd.

Att det finns allvarliga problem med missfall efter vaccination bekräftas från annat håll som exempelvis militären i USA. De rapporterar att missfall ökat med 300% enligt försvarsadvokaten Thomas Renz som avrapporterade till senator Ron Johnson.

NewsVoice: Amerikanska soldater svårt skadade av covidvacciner – Advokat Thomas Renz

Födslotalen för nyfödda i Sverige har som på så många andra ställen i världen, sjunkit avsevärt, enligt professor Gunnar Andersson vid Stockholms Universitet (källa: Dagens Nyheter).

Officiella data från bla Tyskland, Ungern och Schweiz redovisar liknande siffror. Missfallen ökat sedan människor började ta covidsprutorna.

Kanske även etablerade medier kan utreda denna tragiska situation och vad som är sant?

Per Shapiro (Folkets Radio) ställde frågor om mRNA-injektionernas risker. Foton: Folkhälsomyndigheten
Mattias Fredricson (Socialstyrelsen), Britta Björkholm (Folkhälsomyndigheten) och journalisten Per Shapiro (Folkets Radio). Foton: Folkhälsomyndigheten

Varför fortsätter Folkhälsomyndigheten att rekommendera covidsprutan?

Besluten kan knappast anses basera sig på vetenskap eller medicin utan snarare korporativism, dvs att stora bolag som läkemedelsföretag och ideella frivilligorganisationer som Bill och Melinda Gates Foundation, kan påverka vetenskap och politiker för att tjäna så mycket pengar som möjligt och skaffa sig kontroll över beslut.

Jag vågar påstå att det är politiska, icke vetenskapligt grundade beslut, som är drivkraften bakom de flesta beslut vad gäller covid i Sverige och i andra länder. Varför vill man annars att barn från 12-års åldern ska vaccinera sig? Det har ju ingenting med vetenskap att göra.

NewsVoice: Mattias Fredricson och Britta Björkholm kan inte besvara “shapirofrågor” om covidinjektionerna

Folkhälsomyndigheten fortsätter som vanligt sin vilseledande vaccinationsinformation. De säger följande:

”Vaccinerna är läkemedel som bygger upp immunförsvaret mot covid-19 utan att man behöver bli sjuk för att bygga upp ett skydd och utsätta sig för de risker som sjukdomen innebär.”

”Vaccinationen mot Covid-19 är till för att man ska slippa bli sjuk och för att få ett långvarigt skydd på ett säkert och kontrollerat sätt.”

Stämmer knappt med verkligheten. De trippel- eller fyra gånger vaccinerade, smittas mest. Skyddet är bevisligen inte långvarigt, annars skulle man inte behöva boosters.  Naturlig immunitet ger mer långvarigt skydd dessutom.

Det här borde man snarare skriva på Folkhälsomyndighetens hemsida:

”Vaccinerna försämrar gradvis immunförsvaret, och för varje booster blir det värre. Med stor sannolikhet kommer du smittas mer och bli infekterad av Covid-19 om du låter vaccinera dig. Sannolikheten att dö av Covid blir också större om du fortsätter ta sprutan.” (Salén)

Video: Chef på danska Läkemedelsmyndigheten kollapsar under presskonferens om vaccinstopp

Danmark ställer in covidsprutan för alla under 50 år

Det land vars hälsomyndighet tycks ha förstått de allvarliga konsekvenserna av mRNA-sprutan är Danmark som nu officiellt låtit meddela att ingen under 50 år kommer erbjudas eller, uppmanas ta ursprungssprutan eller nya boosters

Med andra ord dras sprutan in från marknaden för denna ålderskategori. Detta är ett gigantiskt steg och visar att den danska hälsovårdsmyndigheten uppenbarligen sitter på information som är så alarmerande att de bara måste agera.

NewsVoice: Danmark har slutat med coronavaccin för personer under 50 år

Vore de ärliga, skulle de berätta sanningen, för de vet. Troligtvis blev de skrämda av de hemska data som Storbritannien lagt fram, speciellt vad gäller barn och ungdomar och hur många som fått allvarliga men eller dött. Så diskret som möjligt söker de dra in vaccineringarna.

Underförstått är man klar över att fördelarna med sprutan inte överväger risktagandet.

Storbritannien har också tagit bort vaccinerna från barn och ungdomar. Enligt beslut av ”The Joint Committee on Vaccination and Immunisation” (JCVI) ska barn under 12 inte vaccineras.

En artikel i The Expose den 16:e september 2022, informerar att European Medicines Agency (EMA) i maj 2021 beslöt att förlänga ”emergency use” av Pfizer-sprutan för 12-15 år gamla barn. Sedan dess har ”excess deaths” bland barnen ökat med 691%.

Innan dess var dödsfallen normala under 2021. Det visar hur fatala sådana ovetenskapliga och politiskt drivna beslut kan bli. Enligt artikeln har man jämfört ”excess deaths” hos barn under perioden 2017-2020 med år 2022 i EU. Det framgår att dödsfallen ökat med hela 1,599%. Allt detta är kriminellt och totalt oacceptabelt.

Ta kontrollen själv

Oavsett om läkemedelsbolagen ompaketerar och tar fram en ny mRNA-spruta eller booster alternativt kombinerar den med den årliga influensasprutan, och sedan säljer in det som det nya magiska vaccinet, förblir mRNA-sprutan en enorm utmaning för kroppen och stor hälsorisk.

Låt inte myndigheterna förvilla dig. Ta ansvar själv. Skyll inte på andra. Tro inte på allt som sägs från offentligt håll och inte heller från alternativt håll. Se till att vara välinformerad. Lyssna på vad motparten har att säga. Covidkrisen är en stor ögonöppnare. Allt kommer att uppenbaras. Det är den tid vi lever i.

Den allvarligt defekta covidsprutan måste dras in nu och, en gång för alla.

Text: Kerstin Unger-Salén

Referenser


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq