Vaccinforskaren dr Byram Bridle: Alla beslutsfattare utan vetenskaplig integritet måste bytas ut

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 november 2022
- NewsVoice redaktion
Dr. Byram Bridle. Photo: Bright Light News

Dr Byram Bridle, en världskänd kanadensisk vaccinolog och virusimmunolog känner en allvarlig oro för framtiden för de mRNA-injicerade. På bekostnad av sitt rykte och yrkeskarriär, men alltid med barnens framtid i åtanke, tog Bridle upp kampen för att få fram fakta om covidvaccinerna och för att förändra det industrianpassade samhällssystemet.

Text: Torbjörn Sassersson | Read this article in English

Vi får i oss mRNA via animalisk föda från djur som är vaccinerade, förklarar Bridle, som konstaterar att mRNA-vacciner använts relativt länge på djur inom animalisk industriproduktion. Vi ser nu en ökad virulens av infektioner hos människor och frågan är om vi blir sjukare än vad vi borde.

“Virulens kommer från ordet virus som betyder gift. Med termen virulens menas graden av hur väl en patogen mikroorganism kan framkalla en sjukdom hos en värdcell” – Wikipedia

Bridle rapporterar regelbundet om senaste data om farorna med vaccinerna, inklusive detektion av Messenger RNA (mRNA) i mänsklig bröstmjölk, något Bridle skrivit om på Substack. Spridning av mRNA via bröstmjölk är ett exempel på så kallad “shedding” (fällning).

Eftersom vi nu vet att mRNA fälls ut från person till person via bröstmjölk hur mycket fällning sker då från animalisk föda som kött, mjölk och ägg till människor? För att säkert veta måste det bedrivas forskning på detta, säger Bridle.

Han säger att det inte finns några säkra nivåer av mRNA eftersom det aldrig definierats. Vi vet däremot att mRNA inte har en naturlig stoppfunktion när de väl kommit in i mänskliga celler. Det fortsätter att massproducera spikproteiner och det är särskilt allvarligt gällande spädbarn som har en mycket aktiv ämnesomsättning.

Han förklarar även att en potentiell risk med allvarliga konsekvenser är att ett regelbundet intag av animaliska produkter som innehåller mRNA mot olika specifika virus kan leda till att kroppen reagerar med att öka toleransnivåerna för de virus som djuren vaccinerats mot.

Konsekvensen kan bli att människans immunförsvar “lär sig” att inte agera mot dessa virus, med följden att vi blir mer sjuka vid infektion eftersom immunförsvaret sänkt garden.

Personer som är lättstyrda av industrin måste ersättas av personer med integritet

Bridle var till en början inte medveten om att Health Canada, myndigheten som reglerar och säkerställer säkerheten för livsmedel och läkemedelsprodukter, var styrd av Big Pharma förrän covid kom. Han fann, som alla andra som granskat myndigheter, hälsopolitik och lärosäten, att överallt finns läkemedelsbranschens aktiva påverkan och styrning genom lobbyism, förmåner och mutor.

Alla hälsomyndigheter måste rensas och alla personer som blint eller medvetet följer industrins önskemål måste bytas ut, säger Bridle, och tillägger att det inte finns utrymme för förlåtelse och glömska gällande all den skada som dessa människor orsakat samhället.

Anledningen är att hela den infrastruktur som skadat samhället redan är etablerad så det finns ingen möjlighet att låtsas som om förlåtelse och glömska överhuvudtaget kan förändra något till det bättre.

Det som måste in i utbildnings- och myndighetssystemen är människor med integritet, framförallt en vetenskaplig sådan, säger Bridle. Forskare och beslutsfattare måste få uttrycka tvivel. Censuren måste upphöra. Vetenskaplig frihet och en granskande dialog måste återupprättas. Politiker får inte tillåtas bete sig som om de är läkare och hälsoexperter.

Bridle säger att han sedan ett år tillbaka konstant attackeras av vissa av sina forna kollegor, trots att representanter inifrån vaccinindustrin offentligt medger att vaccinerna ger skador som tex myocarditis. Trots att både avhoppade vaccinforskare och vaccinindustri i dag säger att vaccinerna ger skador fortsätter mRNA-injektionera att genomföras över stor del av världen. Allt detta måste förändras.

Text: Torbjörn Sassersson | Read this article in English | Intervju av Glen Jung för Bright Light News, Kanada

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Är det verkligen sant att djur vaccineras med mRna-vaccin? Låter inte trovärdigt. De har ju aldrig lyckats tidigare med dessa vaccin. Utan då har ju alla försöksdjuren dött. Och mot Hiv fungerade det inte. Har varit fruktlöst att få denna typ av vaccin att fungera. Troligen gör det väl inte det nu heller. Tiden får utvisa vad som händer.

  • Kan det verkligen finnas några godkända mRNA -vaccin mot några sjukdomar hos djur? I något land? Vilka sjukdomar då? I annat fall måste det ju vara någon form av djurförsök? Och det kan ju i så fall aldrig ingå i livsmedelsproduktionen utom möjligen i mycket få fall? Jag blir nyfiken eftersom det påstås att vaccinen aldrig fungerat tidigare. Är det annorlunda i Canada?

 • https://www.friatider.se/fhm-stoppar-covid-vaccin-farligt
  FHM stoppar covid-vaccin – för farligt
  Publicerad 2 november 2022 kl 14.29
  INRIKES. Covid 19-vaccinet Nuvaxovid stoppas för alla personer under 30 år. Det har Folkhälsomyndigheten beslutat efter flera rapporter om allvarliga biverkningar.

  https://www.bitchute.com/video/c4siEY2d7FEU/
  PANDEMIC AMNESTY? NOT A CHANCE IN HELL

  (Atlantic Article by Emily Oster)
  https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/10/covid-response-forgiveness/671879/

  Spontant on the fly till Prof. Emily Oster!

  Nej, Emily – det är inget bra förslag att fortsätta relativisera och blanda kategorier och sprida gasljus med dassiga narrativ. Nu är tid att utvärdera – granska och juridiskt utreda och föra till domstol alla brott.
  Vi talar inte om småsaker här – vi talar om en medveten global attack genom BIG PHARMA i en global kampanj för att vaxxa världen. Resultatet har vi nu – över 20 M döda och 100-tals M skadade bara efter ett par år sedan vaxxet introducerades. Vi talar om demokratier som kuppades och C19 gav frikort till totalitär ordning utan gränser och balanser. Vi talar om attacker på vanliga människor som använde sitt sunda förnuft och inte gick med på det infantila narrativet på enormt faktaunderlag och vetenskaplig grund. Vi talar om 100K tals vetenskapsmän av alla slag och vetenskapliga rapporter som redan visat hela bilden och avslöjat scammen vars skador är svåra att överblicka. Din attityd borde istället vara denna…

  https://www.bitchute.com/video/V9iJr8GSUfGo/
  A SINCERE APOLOGY TO THE UNVAXXED…

  För att inte detta skall hända i framtiden skall saken gås igenom juridiskt – folk skall arresteras – straffas och kompetenta människor skall sättas in – antagligen måste detta ske i en tribunal men CLASS-ACTION kan också tänkas.
  RÄTTVISA måste skipas – ovetenskapliga kulturer måste bytas ut – ordningen måste återställas och befolkningarna få tillbaka sin agency!!!

 • Är det verkligen sant att djur vaccineras med mRna-vaccin? Låter inte trovärdigt. De har ju aldrig lyckats tidigare med dessa vaccin. Utan då har ju alla försöksdjuren dött. Och mot Hiv fungerade det inte. Har varit fruktlöst att få denna typ av vaccin att fungera. Troligen gör det väl inte det nu heller. Tiden får utvisa vad som händer.

  • Kan det verkligen finnas några godkända mRNA -vaccin mot några sjukdomar hos djur? I något land? Vilka sjukdomar då? I annat fall måste det ju vara någon form av djurförsök? Och det kan ju i så fall aldrig ingå i livsmedelsproduktionen utom möjligen i mycket få fall? Jag blir nyfiken eftersom det påstås att vaccinen aldrig fungerat tidigare. Är det annorlunda i Canada?

 • Frågan man vill ställa är, blir djuren med ekologisk uppfödning lika mycket vazzinerade och med samma vazziner som dom konventionellt uppväxta.

 • https://www.friatider.se/fhm-stoppar-covid-vaccin-farligt
  FHM stoppar covid-vaccin – för farligt
  Publicerad 2 november 2022 kl 14.29
  INRIKES. Covid 19-vaccinet Nuvaxovid stoppas för alla personer under 30 år. Det har Folkhälsomyndigheten beslutat efter flera rapporter om allvarliga biverkningar.

  https://www.bitchute.com/video/c4siEY2d7FEU/
  PANDEMIC AMNESTY? NOT A CHANCE IN HELL

  (Atlantic Article by Emily Oster)
  https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/10/covid-response-forgiveness/671879/

  Spontant on the fly till Prof. Emily Oster!

  Nej, Emily – det är inget bra förslag att fortsätta relativisera och blanda kategorier och sprida gasljus med dassiga narrativ. Nu är tid att utvärdera – granska och juridiskt utreda och föra till domstol alla brott.
  Vi talar inte om småsaker här – vi talar om en medveten global attack genom BIG PHARMA i en global kampanj för att vaxxa världen. Resultatet har vi nu – över 20 M döda och 100-tals M skadade bara efter ett par år sedan vaxxet introducerades. Vi talar om demokratier som kuppades och C19 gav frikort till totalitär ordning utan gränser och balanser. Vi talar om attacker på vanliga människor som använde sitt sunda förnuft och inte gick med på det infantila narrativet på enormt faktaunderlag och vetenskaplig grund. Vi talar om 100K tals vetenskapsmän av alla slag och vetenskapliga rapporter som redan visat hela bilden och avslöjat scammen vars skador är svåra att överblicka. Din attityd borde istället vara denna…

  https://www.bitchute.com/video/V9iJr8GSUfGo/
  A SINCERE APOLOGY TO THE UNVAXXED…

  För att inte detta skall hända i framtiden skall saken gås igenom juridiskt – folk skall arresteras – straffas och kompetenta människor skall sättas in – antagligen måste detta ske i en tribunal men CLASS-ACTION kan också tänkas.
  RÄTTVISA måste skipas – ovetenskapliga kulturer måste bytas ut – ordningen måste återställas och befolkningarna få tillbaka sin agency!!!

 • Problemet är, tror jag, att det kan bli svårt att hitta tillräckligt många personer med den sortens integritet som skribenten efterlyser. De flesta, oavsett utbildningsnivå, är tyvärr alltför lätta att korrumpera. Doften av pengar, och för den delen även makt, är förförisk, rent av beroendeframkallande.

 • Frågan man vill ställa är, blir djuren med ekologisk uppfödning lika mycket vazzinerade och med samma vazziner som dom konventionellt uppväxta.

 • När mRNA-vaccinerna mot covid kom ut så läste jag att inget vaccin eller läkemedel någonsin tidigare blivit godkänt varken för människor eller djur med mRNA-tekniken. Så det låter lite konstigt att det skulle ha använts på djur så länge.

  • Lyssna på intervjun, han talar mer om när de börjar ge. Att det testats ett par år.
   Väldigt intressant och bra intervju.

 • Problemet är, tror jag, att det kan bli svårt att hitta tillräckligt många personer med den sortens integritet som skribenten efterlyser. De flesta, oavsett utbildningsnivå, är tyvärr alltför lätta att korrumpera. Doften av pengar, och för den delen även makt, är förförisk, rent av beroendeframkallande.

 • När mRNA-vaccinerna mot covid kom ut så läste jag att inget vaccin eller läkemedel någonsin tidigare blivit godkänt varken för människor eller djur med mRNA-tekniken. Så det låter lite konstigt att det skulle ha använts på djur så länge.

  • Lyssna på intervjun, han talar mer om när de börjar ge. Att det testats ett par år.
   Väldigt intressant och bra intervju.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *