G20-länderna överens om att reglera människors frihet baserat på hur “virussmutsiga” de är

Globalisterna har inte gett upp tanken med vaccinpass för alla. Tvärtom.

-

OPINION. G20-toppmötet på Bali som nyligen avslutades presenterade inrättandet av en global pandemifond för “hälsoskydd”. Världsledarna har inte gett upp hoppet om att “boskapsmärka” planetens medborgare och den centrala parametern är graden av hur “virussmutsig” du är. Vacciner och vaccinpass ska införas, enligt G20-länderna, där bla USA, EU och Ryssland ingår.

Fonden initierats av Världshälsoorganisationen (WHO), Världsbanken, Bill Gates och Rockefeller Foundation. Fonden kommer att säkerställa finansiering för experimentella genetiska vacciner under decennier framöver. Vaccin “für alle” och förmodligen för alltid. Det diskuteras till och med att det ska inrättas virustestningskiosker där varje medborgare ska kunna testa sin hälsostatus.

Dessa vaccinpass ska trots ett folkligt och vetenskapligt motstånd, under den senare delen av covidkrisen, etableras och de ska reglera människors friheter gällande sociala kontakter, arbete, internationella, regionala och lokala resor. Dörröppnaren för för normal frihet är naturligtvis din vaccinationsstatus.

“We acknowledge the importance of shared technical standards and verification methods, under the framework of the IHR (2005), to facilitate seamless international travel, interoperability, and recognizing digital solutions and non-digital solutions, including proof of vaccinations.

We support continued international dialogue and collaboration on the establishment of trusted global digital health networks as part of the efforts to strengthen prevention and response to future pandemics, that should capitalize and build on the success of the existing standards and digital COVID-19 certificates.” – Paragraf 23, G20 Bali Leaders Declaration (ladda ner dokumentet som PDF på Kremls hemsida)

Visionen för transhumanisten och ordförande för World Economic Forum Klaus Schwab är dessutom – enligt egen utsago – att alla ska vara chippade år 2026 för att underlätta kontrollen av alla dessa människor.

G20-länderna består i dag av: Argentina, Brasilien,Europeiska unionen, Frankrike, Indien, Indonesien, Italien, Japan, Kanada, Kina, Mexiko, Ryssland, Saudiarabien, Storbritannien, Sydafrika, Sydkorea, Turkiet, Tyskland, USA.

Deklarationen av den globala pandemifonden utsmyckas med fina ord om: “hållbar utveckling”, “digital transformation” och prat om centralbankernas digitala valuta för gränsöverskridande betalningar.

Debattören och journalisten Edward Slavsquat (Riley Waggaman) på Substack kan inte hålla tillbaka sin ironi. Hn skriver:

“It’s truly heart-warming that even amidst ceaseless geopolitical squabbling, Moscow and the Collective West can sit down at the negotiating table, break bread, and agree to cattle-tag the entire world.”

Oviljan att vaccinera sig är även en fråga om mental hygien för dessa beslutsfattare. Den kanadenska fd praktiserande läkaren William Makis från Alberta avslöjade nyligen att kollegiet för läkare och kirurger i Ontario (College Of Physicians And Surgeons of Ontario) skickat ut ett memo som föreslår att “ovaccinerade” människor är i behov av psykiatrisk medicinering.

William Makis intervjuas av Laura-Lynn Tyler Thompson:

Fem samhällsklasser av smutsiga människor

  1. Fullt vaccinerad människa, men du kan vara lite smutsig och fortfarande sprida smitta.
  2. Vaccinerad, men har inte tagit den senaste boostern.
  3. Vaccinerad, men ligger långt efter i det allmäna vaccinprogrammet.
  4. Ovaccinerad, en mycket smutsig människa och fara för samhället.
  5. Ovaccinerad som dessutom utrycker kritik mot vacciner, “vaccinpolitiker” och läkemedelsindustrin. Denna person kan betraktas som kriminell eller vara i behov av psykiatrisk vård. Dessa människor har det lägsta sociala kreditvärdet.

Alla som ledsnat på alla dessa försök att fösa vanligt hederligt folk in i en parad mot ökad renhet, ordning och storföretagsanpassning räcker upp en hand.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat och källor

Bilder

https://www.shutterstock.com/sv/image-photo/people-stand-long-queues-on-cold-1900636048

https://pixabay.com/photos/vaccination-center-wait-silhouette-5950693/

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

55 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

55 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Andreas
Andreas
Gäst
26 november 2022 kl 09:30

Folket har vaknat i sådan omfattning så det blir nog svårt att genomföra. Detta är väl inte beslut som gäller i världen utan visioner?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
24 november 2022 kl 00:33

På tal om Joachim Bartoll och “Died Suddenly” och Keyontae Johnson, kollade lite av eget intresse.

https://bartoll.se/2022/11/stew-peters-died-suddenly-psy-op/

Nu kan man ju lite slarvigt valt den videon eftersom den är så visuell, vad vet jag? https://www.youtube.com/watch?v=hN7hZc26ZVw

Men då är ju Bartoll precis lika slarvig, han måste vara kontrollerad opposition??? Så Keyontae har en tweet i april 2020, och en i september, och sen twittras det vid händelsen i december.

Under sommaren 2020 testade mer eller mindre hela teamet florida gators positivt för covid 19. Keyontae var alltså sannolikt inte ens sjuk. Enligt Bartoll kan han inte ha varit sjuk eftersom virus inte finns alls, således är testet fullständigt bedrägeri.

I decmber spelar de alltså match. Keyontae dunkar, laget tar timeout. Han kommer in på planen och bara dunkar huvudet i golvet, smack. När de finner aktivitet i hans hjärna försätter de honom i coma. Han har myocardit! Tydligen efter sin covid 19 infektion, eller ja test, eller enligt Bartoll inbillning?

Han överlever och man skyller på covid, ja allt är ju covid, klimatet eller Putin som är ont. Eller enligt Bartoll Jesuiterna? Spelarna genomgår alltid rigorösa medicinska undersökningar och tester, och han har inte varit sjuk på runt 5 månader?

https://www.cbsnews.com/news/keyontae-johnson-collapse-florida/

 the coronavirus can lead to myocarditis, a viral infection of the heart muscle. At its most severe, myocarditis can lead to sudden cardiac arrest and has been a documented cause of death for young, otherwise healthy athletes.”

Enligt Bartoll finns inte virus, hur skall han förklara det här då? Och enligt Bartoll så hade man inte börjat vaccinera då. Men Tiffany Dover dog några dagar senare mitt inför kamerorna då hon fått sin “cloth shot”.

https://rumble.com/vta4mb-nwo-vaccini-reazioni-avverse-malori-tv-2020-2021-covid19-collapse-stroke-he.html

Keyontae överlevde, bra för honom, men so what?

Södergren
Södergren
Gäst
23 november 2022 kl 08:25

STEW PETERS WORLD PREMIERE: DIED SUDDENLY [21.11.2022]
För otäck att länka!
Det handlar om balsamerares upptäckter.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Södergren
23 november 2022 kl 11:34

Ja det är otäckt med de “vaccinsmutsiga”, men alla behöver se den!

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

Sprid till alla ni känner.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Södergren
23 november 2022 kl 14:40

Kolla gärna upp Stew Peters. Finns de som menar att han är kontrollerad opposition.
https://bartoll.se/2022/11/stew-peters-died-suddenly-psy-op/

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Kajsa K
23 november 2022 kl 22:54

Hej Kajsa!

Tack för länken, som den lilla “baby truther” som jag är så behöver jag växa till mig lite. Så jag kan bli lika stor som Bartoll, stå och spänna mina muskler, och klanka ner på andras stora egon……

https://www.facebook.com/joachim.bartoll

Skämt åsido, det är alltid intressant att ta del av båda sidor. Men lite ironiskt är det väl när Bartoll är rädd för dåligt ryckte utanför “antivaxx sfären” eftersom de fått fatt på en video med en basketspelar som tydlige överlevde (skall kolla saken). Men Stew Peter släppte filmen 33 veckor och tre dagar efter sin födelsedag, och däför är han ond och vill lura alla till helvetet.

Men när Stew gör “sensationsjournalistik” är det fruktansvärt?

Men pajkastningen med beskyllningar av kontrollerad opposition är väl underhållande. Nu är ju Bartoll “ungovernable”, men kanske är han också kontrollerad opposition? Ja han har ju jobbat på ABB (Wallenbergare) och Siemensen och Arbetsmarknadsverket. Direkt från tech industrin som vill ta över världen, ha ha. Yada yada yada.

Män med stora egon verkar alltid ha problem med män med stora egon!
Kanske är mitt lika stort eftersom jag kan bli så trött på dem?

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Josef Persson
24 november 2022 kl 12:16

Tack Josef
Ja, vad ska man säga… Vad ska man tro på? Kanske är Bartoll kontrollerad opposition. En del sanningar blandat med lögner…
När det gäller virus har Bartoll emellertid rätt.
Det skadar inte heller att kolla upp Stew Peters.
Tack för att du kollar.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Kajsa K
24 november 2022 kl 12:53

Jag har nu läst Bartolls senaste artikel och jag ser att den på ett tydligt och bra sätt beskriver situationen.
https://bartoll.se/2022/11/died-suddenly-and-the-infodemic/

I detta fall ser jag inte Bartoll som kontrollerad oppostion. Tvärtom, han avslöjar ju den!

Han har helt rätt i det han skriver:
“And the most important lie to expose is still the fact that no virus has ever been isolated or proven to exist and that the whole ‘germ theory’ is false, a fraud. It’s the mother of lies that allow them to keep us pinned down by the neck.”

Sten B
Sten B
Gäst
22 november 2022 kl 18:38

Ett fåtal aktörer styr och manipulera världen så öppet med avsikter som är så tydliga utan det väcker mer reaktion. Men kanske inte så underligt när dessa aktörer kontrollerar det informationsflödet, MSM, som ofta är folks främsta informationskanal. Ett axplock om Rockefellers meriter:

Rockefeller Institute of Medical Research ligger bakom förbud mot naturliga botemedel till förmån för petrokemiska mediciner. Därmed fick vi skolmedicinen som är ett instrument för läkemedelsbranschens profithunger och naturlig hälsa och sjukdomsbot försvårades. Märk väl, det är denna mörka struktur som legat bakom pandemin, injektionerna, passen och införandet av totalitära åtgärder.

Rockerfellerfamiljen var inblandad i bildandet av WHO 1948. Har sedan dess har engagemanget varit stort i globala hälso- och klimatfrågor. Givetvis som ursäkt för att sprida sina mörka agendor = skada mänskligheten och verka för en totalitär värld styrd av en liten grupp = Agenda 2030.

Målet att skapa en världsregering, dvs. ett system att styra världen, var en del av Rockefellers stiftelsers syfte. Nationernas Förbund skulle utgöra grunden till detta där Rockefeller hade stora intressen. Rockefeller donerade marken i New York till FN:s högkvarter. Rockefeller har via påverkan av t.ex. utbildningssystem önskat förmedla en bild av FN som världens räddare. 2019 undertecknades ett partnerskap mellan WEF och FN. Därmed förflyttades makten över människors liv till de globala storföretagen och deras ägare. Tydligt för vilka FN hade skapats.

Rockefeller är djupt involverade i propagandan kring klimathotet sedan årtionden och det finns mängder med exempel på det som var och en enkelt kan söka. Klimat och hälsa är täckmanteln för införandet av åtgärder som gynnar deras mörka planer.

Black Lives Matters (BLM) grundades av bl.a. Alicia Garza som ingår i WEF:s Young Global Leaders. Garza jobbar tätt tillsammans med Rockefeller Brothers Fund.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Sten B
23 november 2022 kl 08:15

“Men kanske inte så underligt när dessa aktörer kontrollerar det informationsflödet, MSM, som ofta är folks främsta informationskanal.”

Dessa aktörer är kända för att kontrollera “båda sidor”. Det innebär att även s k alternativ media är under kontroll. Det gäller att vara uppmärksam på de s k alternativmedier som är s k kontrollerad opposition. När det gäller sådan form av kontrollerad opposition får vissa sanningar komma fram, medan vissa undanhålls och lögn blandas med sanning, allt för att vilseleda och skapa förvirring.

Sten B
Sten B
Gäst
Reply to  Kajsa K
23 november 2022 kl 16:14

Alternativmedia står också för vilseledande information och det är ett problem och delvis en annan typ av problem. Medvetna människor som inte köper det offentliga, mörka narrativet, som står rakryggade fast vid sin sanning är naturligtvis en måltavla för den mörka strukturen. Man når dom bl.a. via alternativmedia. Kan de få dom rädda och demoraliserade så är det en stor vinst eftersom motståndet minskar i en “svår” gruppering. Det krävs gott omdöme och urskillningsförmåga hos folk, men framför allt behöver man inte gå ned i alla kaninhål och låta informationsflödet ta över. Rädsla är det ett varningstecken, i synnerhet när den tar över och lamslår. Då har mörkret nått ett av sina huvudsyften, för rädda människor är lättstyrda.

Lever vi i det yttre tappar vi kontakten inåt där våra större förmågor att känna, se och förstå har sitt säte. Vi behöver inte fylla huvudet med information i varje stund, det är en form av vansinne. Mobiltelefonerna är ett gissel. Teven som samlingspunkt i hemmen är kulturell dekadens.

Den fortlöpande manipulationen som har haft störst effekt står dock gammelmedia för. Den har fortfarande störst genomslagskraft hos svensson som tror att Nyhetsmorgon har tillförlitliga gäster som förkunnar sanningen. Nyhetssändningarna förmedlar riktig information, tror man. De finns ju där alltid, har funnits i “alla år” och vanans makt är stor.

Är Samhället en Sekt? – YouTube

Michael Delavante – Så programmeras du via TV – VAKEN.se

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
22 november 2022 kl 16:22

https://odysee.com/@DisclosureLibrary:2/Died-Suddenly—DOCUMENTARY—2022:9
Died Suddenly – DOCUMENTARY 2022
World Premiere: Died Suddenly
Why do we never believe them? For centuries, the global elite have broadcast their intentions to depopulate the world – even to the point of carving them into stone. And yet… we never seem to believe them.

https://rumble.com/v1ndwyo–dr.-roger-hodkinson-latest-vaccine-stats-20-million-dead-from-the-jab-and-.html
Dr. Roger Hodkinson Reveals Latest Vaccine Stats – 20 Million Dead from the Jab and 2.2 Billion Injured
Dr. Roger Hodkinson: “Never forgive. Never forget, I am vengeful, I want punishment to these bastards who hurt people with COVID madness, I want vengeance, I want them all jailed, no forgive & forget”

Absolutely not, no forgive & forget, no amnesty, we want justice! “Time to put these bastards in jail”; it is physicians, doctors who are principally culpable for they went along & harmed people

https://howbadismybatch.com/
How Bad is My BatchAre some batches more toxic than others?
Batch codes and associated deaths, disabilities and illnesses for Covid 19 Vaccines (Intressant – på International Deadly Lots står ju Sverige ut i statistiken)

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
22 november 2022 kl 12:55

“It’s truly heart-warming that even amidst ceaseless geopolitical squabbling, Moscow and the Collective West can sit down at the negotiating table, break bread, and agree to cattle-tag the entire world.”

Absolut bästa citatet på länge. Lite ofattbart att fler människor inte förstår vart vi är på väg, och slutar följa.

https://twitter.com/jenniferzeng97

Zero covid policy. Hur “smutsiga” är då inte “gain of function” labben?

Som vi lärt från svenska politikers mediaträning så är det mycket viktigt med ordval. “Världsledarna” borde således bli världsofredarna. Ingen har ju valt dessa “makttagare” till sina ledare. De är ju inte “makthavare” med annat än att folket ger dem mandat för det.

Vad tråkigt det vore om någon bara sprängde skiten vid nästa möte……..

Diskuteras borde väl också tvånget att ha en smartphone, tvånget att godkänna ett operativssytem till den, tvånget att godkänna policyn för appen du måste ha osv. “Papers please”, vore ju lite roligt med 8 miljarder pappercertifikat som skall uppdateras hela tiden. Men gråter när jag tänker på hur mycket skog som skulle gå åt.

Det hela blir ju bara så fruktansvärt löjligt i slutändan, kan inte folk se parodin. 8 miljarder får skall ha en telefon, chippas och konstant övervakas med 5G osv.

Och det för att rädda klimatet…..

Människor borde ju göra orosanmälan på dessa psykopater till intagning på psyket dagligen. Hur många i Sverige har förstått vad de håller på med? Och hur många Svenskar åker på denna typ av möten även om vi nu inte är med i G20?

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Josef Persson
22 november 2022 kl 17:50
Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  Kajsa K
22 november 2022 kl 21:05

Det har blivit populärt, även inom läkarprofessionen – tydligen – att ifrågasätta all vetenskaplig forskning, som pågått de senaste hundra åren. Jag köper inte det. Det är att kasta ut barnet med badvattnet.

Dessa charlataner – även om de motsätter sig vaxzin-agendan och alla de restriktioner som följt på den, vilket är positivt – försöker göra världen ännu mer obegriplig, än vad till och med globalistmaffian försöker göra.

Det finns strikt logik och en otrolig mängd kunskap i det som de onda makterna håller på med. Att låtsas som om detta inte finns där, bakom alla dimridåerna, utan att försöka få dessa djävlar att framstå som fullständigt ut i det blå, medför att vi faktiskt ingenting kan göra åt det som pågår – för då är hela vår värld fullständigt obegriplig och det är bara att fladdra med, som ett höstlöv i en stormvind.

Visst gör makteliten allt för att blanda bort korten för oss, men så anser jag även att denne dr. Cowan och andra gör. De synes försöka skapa något som liknar en mystisk kult, med dem själva i centrum, och inget som liknar en kunskapsbas att bygga ett motstånd på.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Ladulås
22 november 2022 kl 22:05

Jag anser att det är både ja och nej på detta.
Ja, därför att det är lite för tidigt för att föra ut denna kunskapen – jag sätter inte det här front and center i debatten – det finns andra saker som känns mer angelägna – men – det är inte fel att ändå driva det här för de som vill – ger alltid goda effekter i längden.

Nej, för att det ligger mycket mer i dessa teorier (the Terrain) än vad man först skulle kunna tro. Det är alltså inte fråga om helt nya saker här utan nästan helt om tolkningen och bevisföringen kring vissa fenomen. Jag anser idag att detta tillsammans med ett helt nytt Hälso-naturvårds-paradigm kommer avlösa den gamla korrupta Rockefeller medicinens sjukvård och det kommer bli en av de mäktigaste impulserna framöver – det kommer ändra allting och saker har redan börjat ske – men – som sagt jag lugnar mig tills tiden är mogen.

Det finns så många olika källor och forskare runt det här men en av de starkare är ju Dr Stefan Lanka
https://www.researchgate.net/publication/316280466_Virology_State_of_the_Art
Virology: State of the Art

  • November 2015

DOI:10.13140/RG.2.2.29743.33447
(Finns en pdf längre ned här att läsa)

https://odysee.com/@dharmabear:2/Measles-Virus-on-Trial-Dr-Stefan-Lanka:e
Measles Virus on Trial – Dr. Stefan Lanka
(Där Lanka i slutändan vann rättegången)

Det finns massor av referenser till det här men när man tittar närmare på det och förstår resonemanget så ser det inte så tokigt ut som vid första påseendet.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Mopping Up
23 november 2022 kl 15:27

Bedrägeriet med de påhittade virusen har pågått i ett sekel.
Det är verkligen på tiden att det kommer upp i ljuset till allmän kännedom. Inte en dag för tidigt att föra ut denna kunskapen! Att ha denna kunskap och inte vilja föra ut den? Det ser jag inte som någon lösning. Tvärtom.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Ladulås
23 november 2022 kl 08:40

Tror du på att det finns smittsamma virus?
“De synes försöka skapa något som liknar en mystisk kult, med dem själva i centrum, och inget som liknar en kunskapsbas att bygga ett motstånd på.” Detta uttalande från din sida visar på att du inte är insatt i det arbete “Dr Cowan och andra” gör, eller så kan du eller vill du inte förstå det. Virologin har uppenbarligen och bevisligen inget med vetenskaplig forskning att göra. Virologin är pseudovetenskap utan sund logik. Det är just den kunskapsbas som “Dr Cowan och andra ” banar vägen för som gör att hela vaccinationskulten faller. Det är väl bra! Är den lösningen för enkel för dig? Varför motsätter du dig det? Vill du ha vaccinationsdiktatur?

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
22 november 2022 kl 12:54

Bra artikel förresten Torbjörn!

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
22 november 2022 kl 12:19

Snart kommer vi kanske alla få en obligatorisk stor nummerbricka i örat som våra kossor redan bär, som visar att vi är registrerade o godkända i den djupa staten, skulle inte bli ett dugg förvånad 

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
22 november 2022 kl 12:41

… det är faktiskt i den nära pipelinen – om vi bara lugnar oss lite…
Boskapen på Farmen skall taggas – ingen tvekan om det!

https://humansbefree.com/2022/08/world-economic-forum-there-are-rational-reasons-to-microchip-your-child.html
World Economic Forum: There Are ‘Rational’ Reasons To Microchip Your Child

https://humansbefree.com/2022/08/world-economic-forum-calls-for-merging-of-human-and-ai-intel-to-censor-hate-speech-misinformation.html
World Economic Forum Calls For Merging Of Human And AI Intel To Censor ‘Hate Speech’ & ‘Misinformation’

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
24 november 2022 kl 12:29

Jag förstår ditt uttalande, det är lätt att måla upp den bilden, men genom att måla upp sådana bilder, så blir du medskapare till ett sådant framtidsscenario, vilket gynnar Schwabagendan. Måla upp sådana framtidsbilder som du vill se, projicera ut och sprid dem istället. Hur vill du se framtiden?

Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
22 november 2022 kl 11:06

Att ödelägga all naturlig immunitet för en så mild sjukdom som en influensa kommer att vara förödande för mänskligheten, alldeles oavsett undersåtefieringen i den totalitära globaliseringen.

Ingemar
Ingemar
Gäst
22 november 2022 kl 10:17

Min gissning är att efter den 18/12, när (bröd och) “skådespelet” fotbolls-VM är över, så kommer någonting att dras igång.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 11:54

Händer det något, så sker det under skådespelen, fast det märks inte förrän en tid efteråt.
Covod startade sannolikt under militära OS i Wuhan, samt parallellt i staden Ohm i Iran. Det är bara ett land som har intressen av att försvaga dessa två!

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
22 november 2022 kl 09:50

Informera istället allmänheten om att det inte finns några smittsamma virus. Då faller ju hela vaccinationsagendan.

Ingemar
Ingemar
Gäst
Reply to  Kajsa K
22 november 2022 kl 10:02

Det kan vara så. Men jag har haft 3 småbarn på dagis samtidigt för ca 3 decennier sedan och när de blev sjuka där så blev även vi föräldrar sjuka. Samma sak upprepas nu med mina barnbarn som tycks smitta sina föräldrar dvs mina barn. Så här krävs det förklaringar om inte virusteorin ändå ska stämma, åtminstone delvis.

Södergren
Södergren
Gäst
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 10:38

Läs på om Dr Zelenko recept om Zink, D3 vitamin och C-vitamin.
Och så lite socker som möjligt.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 17:46

Så fast att virusteorin och virologin visat sig vara bluff och pseudovetenskap, så vill du ändå klamra dig fast vid en så förödande teori, som orsakat och orsakar stort lidande, och till införandet av en vaccinationsdiktatur. Bara för att du kräver “andra förklaringar”. Det är ett enormt högt pris du är villig att betala.

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Kajsa K
22 november 2022 kl 20:19

Nog behövs förklaring på vad det är som gör människor sjuka och synbart smittar vissa med samma symptom. Spanskan t.ex. var dokumenterat inte smittsam enligt ett flertal tester då. Även övriga vaccineringar (polio) genom åren har inte bevisats ha gjort nytta eftersom sjukdomsfallen sjunkit till låga nivåer när vaccinationsprogrammen sattes igång. Så vad är det som är orsaken? Mikrober? Parasiter? Fanns liksom ingen 5G strålning utrullad att peka på.

Fredrik Eriksson
Reply to  Lars Olsson
22 november 2022 kl 20:24

Hört talas om radiovågor?
Stort sett samma fenomen som för 5G.
Alla pandemier har en teknisk fas som orsakas av vågornas brus.
Kroppen är inte gjord att hantera detta informationshav.
Läs -The Invisible Rainbow.
Även Spanska Sjukan orsakades av Radiovågorna.

Ingemar
Ingemar
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
22 november 2022 kl 21:21

Det finns många indicier som stödjer det du säger samt att många också misstänks ha blivit sjuka av själva “vaccinet” mot Spanska sjukan men diagnoserades som att ha själva sjukdomen.

Fredrik Eriksson
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 21:27

Exakt!
Upplägget påminner om nuvarande “pandemi”.

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
22 november 2022 kl 23:22

Tveksamt. då skulle alla bli sjuka av att “lyssna” på radio. 5G är helt annorlunda. 60 GHz “äter” syre så det blir problem med syreupptagningen för allt biologiskt liv som nyttjar det för sin överlevnad. Radio var inte utbrett 1914 och framåt 1920 annat än i Belgien, kanske. Pandemier kan ifrågasättas som fenomen. Särskilt numera då WHO satt en definition som är helt galen.

Fredrik Eriksson
Reply to  Lars Olsson
23 november 2022 kl 07:18

Det är inte jag som påstår det.
Jag påstår att likheterna mellan pandemier har med införandet av el-regulatoriska principer. Dvs att influensan i mångt och mycket är strålningsenergi som gör folk sjuka. Ej jordad kabel etc. Jordningen som går via ledningar orsakar sjukdomar som cancer,fetma,diabetes.
Faktum är diabetes inte fanns innan de stora projekten som gav ström.
Att jordningen har försummats är av samma vitala funktion.
Dvs människor blir jorden.
Vilket orsakar sjukdomar.
Utdrag från boken The Invisible Rainbow.
Radio ingår som ett delmoment.
Försvaret testar detta på befolkningen.
De har även Radar (Radio) anläggningar.
Finns bevis på att Chernobyl var en sån riktad “radio” radar-attack. Dessa synkroniseras automatiskt.
Googla på Dane Wigington som har ägnat 40 år åt dessa fenomen.
P.S med Radio menar jag Radar vilket är missvisande,jag menar all slags frekvens-givning vars syfte är att subliminalt eller direkt styra massor.
Hitler utnyttjade tex utbudet av Radio (som exempel).

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
28 november 2022 kl 23:05

Före elektricitetens intåg var levnadsålder lägre och sjukdomar mer frekventa med en hög barnadödlighet t.ex. Med bättre ‘standard’ ökade snittåldern. Så du får nog hitta något annat än att lasta hela problemet på jordningen. Starka växelvisa magnetfält är förvisso kända för att orsaka problem. Där skyddas befolkningen av gränsvärden. Höga effekter på radiovågor över en viss frekvens likaså. (gränsvärden mycket tveksamma). De som sannolikt är en stor orsak är den samlade “cocktailen” av alla strålning. Chernobyl som “radioattack” har jag inte hört om förr. Du blandar in massformation och mind-control i resonemanget. Det tycker jag ligger en aning utanför direkt sjukdomsskapande orsaker. Geoengineering och vädermanipulation är erkänt sen länge av, DARPA om jag minns rätt.

Ingemar
Ingemar
Gäst
Reply to  Lars Olsson
22 november 2022 kl 21:16

Precis, jag blev kraftigt matförgiftad en gång då jag besökte min syster ( tog med mig egen mat som BARA jag åt) blev mkt dålig med hög feber. Sedan ett par dagar senare när jag lyckats köra hem (3 mil), ringer min syster och är “dödssjuk” med exakt samma symptom! Något hade överförts från mig till henne, och köttet som jag åt var surt dagen efter!

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Lars Olsson
22 november 2022 kl 21:44

Jag ser gärna på förklaringar till vad som gör människor sjuka, dock inte på virusteorin som orsak. Den är passé.
Titta på gemensamma faktorer i miljön, gifter, näringsbrist, stress, emotioner, vacciner(=gifter), m m.
Det finns något som heter German New Medicine, som har en syn på “sjukdomar” och dess orsak.

Ingemar
Ingemar
Gäst
22 november 2022 kl 09:50

Detta innebär ju då med största sannolikhet att Kriget i Ukraina är en gigantisk psykologisk operation. Med flera syften bl a att kunna skylla el-, mat- och bränslebrist samt prisökningarna mm på Putin som alltså är med på att ta denna roll. Detta trodde jag redan i våras.

Södergren
Södergren
Gäst
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 10:26

En orsak som kommit upp på radarn är pengatvätt i brontoformat.
Sök på “FTX fraud” och man har läsning en tid.
Då kan man fråga sig hur stora belopp har loopat från Sverige via UA tillbaka som crypto till den svenska eliten.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 12:53

Kriget i Ukraina är en psyop – kom ihåg att 6GW – det ständiga hybridkriget på alla fronter hela tiden – WWIII – är ett krig främst om att dominera narrativet och folks föreställningar tillsammans med aktioner som dett i Ukraina.
Alla är med LOCKSTEP i parasitoligarkin – man ser det på policies – uttalanden – nätverk -allting – det är helt klart – Ryssland – Kina – USA – Israel… alla regeringar är regionsavd. till parasitkulten.

https://iaindavis.com/multipolar-world-order-part-4/
Welcome To the New Multipolar World Order – Part 4

Agendan är naturligtvis att inför TEKNOKRATI över planeten och det enda som skulle kunna stå ivägen är de EUROPEISKA kulturerna och VÄSTERLANDET.
Därför – tillsammans med andra orsaker – har en köttkvarn skapats i Ukraina där man låter både Ukrainska och Ryska män gå ned – för att sedan bygga upp en ny ordning i the Great Reset – det kommer satsas oändligt med resurser på detta.
Ukraina är antagligen tänkt att bli det första nya – mycket strategiskt placerade – mönsterlandet i denna nya ordning…

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Mopping Up
22 november 2022 kl 17:53

INTRIGEN TÄTNAR… (Intermarium impulsen är värt att följa…)

https://twitter.com/nexta_tv/status/1595002565632167937
Hungarian Prime Minister Viktor Orban appeared in public with a scarf depicting a map of “Greater Hungary”.

This map includes the current territories of Austria, Slovakia, Romania, Croatia, Serbia and Ukraine.

Fredrik Eriksson
Reply to  Ingemar
22 november 2022 kl 20:30

Så sant!
Syftet är ett globalt ID App samt pass.
Det kommer heta gröna passet eller hälso-appen. De som inte har någon App eller vägrar vaccinera sig får stå utanför dörren till affärs-verksamheten.
De kommer att stämpla ut dem som psykiskt sjuka och i behov av vård(injektionen) eller avrättning. Gates plötsliga “comeback” kommer att promota detta synsätt.
Ukraina ingår i delplan ett (länder) utav 3.
Sen kommer fällan (fållan) slås igen.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
23 november 2022 kl 08:46

Det är just därför alla behöver förstå att virologin är bluff, det finns inga smittsamma virus och därför inget skäl för vacciner

Fredrik Eriksson
Reply to  Kajsa K
23 november 2022 kl 09:30

Är inte så säker på att det är en vettig approach eller förklaring.
Dels därför att både vaccinet och proteinernas avföring och sekret innehåller Gp-120.
Jag vill nog poängtera patenterade molekyler än virologi.
I synnerhet som vaccinen innebär 16 strängar och trådar av syntetiskt DNA.
Viruset är isolerat och analyserat.
Sen är ju frågan hur man definierar ett virus.
Som anamöb bakteriofag eller mikroskopisk variant. All smitta sker men på vilket sätt?
Själv anser jag att virusets vara eller icke är ointressant.
Vad är ett virus om det inte finns?

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
23 november 2022 kl 15:07

“patenterade molekyler” av vadå?
Virologer anser att ett virus är isolerat när man har blandat det genetiska materialet från både människor och djur, samt till detta tillsatt antibiotika och andra gifter, samt utsatt denna gegga av allt möjligt material(=den cellkultur man har blandat till), för svält. Detta är inte att isolera ett virus, det förstår vem som helst som har logik och förnuft i behåll. När sedan denna ihopblandade cellkultur (man tillsätter ju en massa istället för att isolera något), bryts ner/dör, vilket ju inte är konstigt med tanke på den destruktiva processen den genomgår, så menar dessa pseudovetenskapliga virologer att de nedbrutna beståndsdelarna är virus! Vilket bedrägeri. Kontrollexperiment gjorda av Stefan Lanka visar att samma resultat uppstår även utan något genetiskt material från någon s k smittad. Viruset är inte isolerat och därmed självklart inte analyserat. Virus är påhittat och finns bara i människors fantasi, inte i den verkliga naturen. Virusets icke varande är i högsta grad intressant då det är kännedomen och avslöjandet om dess icke-varande som kommer att få vaccinindustrin på fall, vilket vore till stor gagn för mänskligheten.

Södergren
Södergren
Gäst
22 november 2022 kl 08:53

Leva som man lär? Kolla bordsmenyerna vid G20 mötena. Inte precis fluglarver.

evavadD
evavad
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
22 november 2022 kl 17:13

Vad jag förstått klarar inte människans smältorgan de hårda skalen av te x gräshoppor på pga att de innehåller kinin. Kanske mjölmask men gräshoppor och stackars myror som friteras.

Ingemar
Ingemar
Gäst
Reply to  evavad
22 november 2022 kl 21:38

Det verkar vara Kitinet i insekternas utvändiga “skelett” som är giftigt i större mängder i våra tarmar. Annars är det i princip inget fel på proteinerna mm. Myror är t ex en bra föda som man kan överleva på i en krissituation om inget annat finns att tillgå. Det vet alla som kan överlevnad. Varför man tål just deras Kitin vet jag dock inte.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Södergren
22 november 2022 kl 12:36

Precis…. och alla PRIVATJET är ju inte heller dyra och dåliga elbilar med begränsad räckvidd och effekt med ett batteri som kostar multum för att byta ut och även frakta runt.

Ingemar
Ingemar
Gäst
Reply to  Mopping Up
22 november 2022 kl 22:30

Privatjet måste vara det miljövänligaste som finns eftersom “eliten” åker med dem. fn jag önskar mig en F35a så jag kan lyfta och landa vertikalt hemma på tomten 2035!…..

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Ingemar
23 november 2022 kl 02:38

Om inte detta inträffar så kommer det säkert – när pendeln slår tillbaka – kulter för att rakt av bränna flygbränsle för att rädda planeten och skydda mot istid som du kan gå med i…
Kom ihåg; Shit happens är relativt!

Kult och Religionslära
(Religion kännetecknas av att veta säkert. 
Vetenskap kännetecknas av att tro (hypotesen) tills någon vederlagt detta och en ny tro (hypotes) kan etableras.)

Taoism – Shit happens
Hare Krishna – Shit happens rama rama ding ding
Hinduism – This shit happened before
Islam – If shit happens, turn to Mecka
Zen – What is the sound of shit happening?
Buddhism – When shit happens, is it really shit?
Confucianism – Confucias say, “Shit happens”
7th day Adventist – Shit happends on Saturday
Protestantism – Shit wont happen if I Work harder
Catholicism – If shit happens I deserve it
Jehovah’s Witness – Knock, knock, “Shit happens”
Unitarian – What is this shit
Mormon – Shit happens again and again and again…
Judaism – Why does this shit always happen to me?
Rastafarianism – Lets smoke this shit.
Sveriges Riksdag och Regering – Shit happens, it is normal and it is not funny!
Faucism – Tell thousand lies and then circle back to where you started. Rinse & Repeat!
Globalism – Scientism – NWO – Agenda 2030 – the Great Reset – Technocracy – Shit happens! Change the narrative! Shit happens! Change the narrative! Shit happens! Change the narrative!

https://imgur.com/a/n5u3usX

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
22 november 2022 kl 02:41

Entrust
entrust.com
May 12, 2022 – The global leader in identities, payments, and data protection. Securing a world in motion.
FAMILJEN QUANDTS DIGITALA ID FÖRETAG ENTRUST – GLOBAL LEDARE I BRANSCHEN

https://rumble.com/vkmvhq-boom-vax-passport-companys-horrifying-history.html
BOOM! Vax Passport Company’s Horrifying History
AmazingPolly Published August 2, 2021 363,216 Views
Oh boy, you aren’t going to like this.
 I go over the history of ENTRUST, the company that has the contract for the Digital Passports in the UK 
(coming soon to your country?) 

https://rumble.com/vkp7pj-making-happy-slaves.html
BOOM! Pulling threads from my AmazingPolly report on the Quandts.
In this video I talk about the Quandt-linked slave-using Nazi corporations and their influence on the world today – the Great Reset, Sustainable Development, funded science, human experimentation at hospitals & research centers and more.

(SE OCKSÅ DE RIKA REFERENSERNA UNDER DESSA VIDS OVAN)

https://principia-scientific.com/uk-vax-passport-company-owned-by-joseph-goebbels-step-grandchildren/
UK Vax Passport Company Owned By Joseph Goebbels’ Step-Grandchildren
Published on October 2, 2021
Written by historypoliticstheory.org

(SÅ DEN RIKTIGA BOOMEN I ARTIKELN OVAN – QUANDTS GIFTE SIG MED JOSEPH GOEBBELS FRU OCH ADOLF HITLER VAR PÅ BRÖLLOPET!!!!!
FOTO FINNS I ARTIKELN)

QUANDTS HAR OCKSÅ EN ANSLUTNING TILL ÖKÄNDA PROFESSOR DROSTEN I TYSKLAND….

https://odysee.com/@expectopatronum:b/AGUST%C3%8DN-CARSTENS—CBDC-central-bank-digital-currency-control-system—BANK-OF-INTERNATIONAL-SETTLEMENTS—the-slaves-system-:5
AGUSTÍN CARSTENS – CBDC central bank digital currency control system – BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS – the slave system
VI AVSLUTAR MED ANSLUTANDE CBDC OCH BIS – ETT LITET UTTALANDE AV EN AV VÄRLDENS MÄKTIGASTE MÄN – EN VISS HERR CARSTEN

DETTA ÄR EN ATTACK – WWIII – QUANDT ÄR BARA UNDERHUGGARE TILL DEN RIKTIGA MAKTEN DOCK…

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV