Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Merck-insider: Covidvacciner designades för att orsaka allvarlig sjukdom och resistens mot antikroppar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 november 2022
- NewsVoice redaktion
Karen Kingston. Foto: eget verk
Karen Kingston.

Data publicerade av uppfinnarna bakom spikproteinerna från covidvacciner Barney Graham och Jason McLellan visar att mRNA-vacciner är målmedvetet utformade för att inte skydda mot SARS-CoV-2. Det skriver Karen Kingston på Substack. Hon var tidigare klinisk analytiker på läkemedelsjätten Merck.

Barney Graham från NIAID och Jason McClellan från University of Texas, är uppfinnarna av de S-2P spikproteiner som i kroppen produceras av Covid-19 mRNA-vacciner.

I en publikation från den 19:e februari 2020 i Science uppger författarna att S-2P “spikprotein” har starkare bindningsaffinitet till ACE-2-receptorerna (i hjärtan, lungorna, njurarna och endotelcellinjen i blodkärlen) än det ursprungligen SARS-CoV-2 (S) spikproteinet.

Graham och McLellan testade också syntetiskt återskapade antikroppar mot coronavirus (SARS-CoV-2) mot S-2P-spikproteinerna. Deras forskning visade att ingen av antikropparna mot coronavirus band till den “trimeric two-proline spike” (S-2P) och ingen kunde neutralisera den.

Detta vetenskapliga bevis (författat av uppfinnarna av spikproteinerna) bekräftar att COVID-19 mRNA-vaccinerna:

  • inte producerar antikroppar mot SARS-CoV-2, och
  • är resistenta mot antikropparna mot SARS-CoV-2.

Därför är det vetenskapligt och kliniskt omöjligt för Pfizers FDA-godkända mRNA-vacciner att tillhandahålla något skydd överhuvudtaget mot SARS-CoV-2-infektion, eller något annat coronavirus, inklusive “varianter” av det, hävdar Karen Kingston.

“Den starka bindningen av S-2P-spikproteinerna till ACE-2-receptorerna (producerade av mRNA-vaccinerna), är ytterligare vetenskapligt bevis på att COVID-19-mRNA-vaccinerna utformades för att orsaka sjukdom.”

Karen Kingston redovisar mer i detalj sina datafynd i sin artikel “Intended Consequences: mRNA Vaccines were Designed to Cause Severe Disease and Be Resistant to Antibodies” på Substack.

Sammandrag och översättning: NewsVoice

Relaterat

Tidigare Pfizer-anställd: Covidacciner innehåller giftig grafenoxid


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq