UAP-fenomenet fortsätter att dagligen förbrylla stridspiloter

-

TEKNIKFENOMEN. UAP-avslöjanden har under de senaste två åren avlöst varandra. Efter att den höga försvarsansällda Christopher Millen begärt ut dokument som fått sin sekretessklassning släppt efter en process av tidigare militären Luis Elizondo har nya uppgifter om UAP-fenomenet (Unidentified Aerial Phenomena) ökat rejält i antal.

Text: Christian Pavón (Pavon.se) | Stöd Christian genom att swisha till 0730-975418

Ryan Graves. Foto från privat Linkedin-profil
Ryan Graves. Foto från privat Linkedin-profil

Den tidigare amerikanska stridspiloten inom flottan, Ryan Graves beskriver hur han dagligen såg UAP formade som svarta lådor, med ett slags självlysande sken inom dessa objekt.

Ryan Graves flög även så nära objekten att han gav sina kollegor en hazard report vilket är en rapport som ska varna andra piloter för att det finns ett objekt i luften som i värsta fall kan resultera i förlust av ett flygplan. Han ansåg att det fanns en risk för kollision.

Journalisten Tim McMillan lyckades via en kontakt inom flygvapnet få tag på en bild av vad som ser ut att vara en farkost som fotats inifrån cockpit från ett stridsflygplan. En  naturlig förklaringsmodell är att det var en väderballong, men då detta objekt enligt försvarskontakten varit totalt opåverkade av starka vindar förefaller förklaringen osannolik.

Så här beskriver Millan vad två försvarsanställda källor sa om händelsen:

“Är föremålet en forskningsballong? Förmodligen inte, säger två försvarstjänstemän till McMillan. “Piloter som stötte på föremålet beskrev att, till skillnad från en ballong under liknande förhållanden, var föremålet helt orörligt och till synes opåverkat av omgivande luftströmmar.”

UAP fotat med mobilkamera av amerikanska stridspilot.
UAP fotat med mobilkamera av amerikanska stridspilot.

Få “naturliga” förklaringar

Nyligen höll också representanter från den amerikanska flottan en presentation i Kapitolium där man presenterade flera fynd.

Den 17 maj när denna presentation hölls hade enbart 1 av 144 fynd fått en bekräftad naturlig förklaring i vilket det var en bekräftad väderballong.

Även om väldigt många inklusive Christopher Millen är helt övertygade om att dessa objekt inte är farkoster som människor tillverkat så är en av förklaringsmodellerna att det kan röra sig om spionfarkoster utsända från andra länder:

”Vi vill inte att potentiella motståndare ska veta exakt vad vi kan se eller förstå, eller hur vi kommer till slutsatsen”, sa Scott Bray, vice chef över den amerikanska flottans underrättelsetjänst, i kongressens vittnesmål i maj 2021. “Därför måste avslöjanden noggrant övervägas från fall till fall”.

Om dessa objekt dock skulle vara spionfarkoster så är ju även det oroande för amerikansk militär då detta skulle betyda att det hypoetiska landets potentiella teknologi är vida överlägset det amerikanska eftersom enligt den officiella versionen har ingen av dessa farkoster lyckats fångas av amerikanska försvaret eller ens bli ikapp-flugna.

Kongressen erkänner problem med oförklarliga Tic tac-objekt av okänd härkomst (UAP) i amerikanskt luftrum

Kännetecknande för detta är att dessa objekt inte ser ut på ett visst sätt utan ofta varierar. Vissa är klassiskt diskusformade som vi föreställer oss de från filmer, andra är mer som kuber, andra är avlånga och beskrevs av en pilot som 12 meter långa Tic Tac-formade objekt, namngivna efter ett godis med en viss avlång cylindrisk form.

Historiskt har UAP-diskussioner mest blivit föremål för humorism och förlöjligande från etablerade medier och etablissemanget. När dessa nu själva håller utfrågningar om detta och att stora aktörer som till exempel Newsweek och 60-minutes lyfter detta, tyder det på ett paradigmskifte inom debatten om UAP:s. Tanken på att vi har fått besök av intelligens från andra planeter börjar alltmer  bli en gångbar en tanke som allt fler personer på allvar öppnar sig för.

Text: Christian Pavón (Pavon.se) | Stöd Christian genom att swisha till 0730-975418

Källor

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice.

11 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
matseknif
matseknif
Gäst
16 november 2022 kl 18:16

Forntida Astronauter – Avsnitt 1

https://youtu.be/nMxYysSObbY …..

Finnnn
Finnnn
Gäst
12 november 2022 kl 19:44

Kan dessa aliens vara den nya covid?

Finnnn
Finnnn
Gäst
Reply to  Christian Pavón
17 november 2022 kl 18:09

Kanske lite tidigt att dra på för mycket nu i början.
Det var ändå en del om pandemier i nästan 20 år innan covid kom. Svin, fågel, zika, sars m.m.

Säger varken bu eller bä här men det känns som ett kort som kan kommas spela när tiden är mogen.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Christian Pavón
18 november 2022 kl 12:01

Det har pågått sen 40-talet och det är absolut avsett att fungera som avledning. Men från vad? Det finns kanske flera anledningar men tex på 90-talet handlade det ibland om hemliga experiment på ofrivilliga försökspersoner som bortfördes av ‘black helicopters’ och vaknade upp omgivna av militärer och ‘utomjordingar’. Ibland handlade det om genetiska experiment med framtagningen av nya djurarter genom korsning mellan apor och annat. En del rymde från amerikanska militära forskningsanläggningar tex i Brasilien. Werner von Braun avslöjade när han var döende att eliterna ämnade skapa en ufo-myt bland annat som förevändning för att militärisera rymden.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
12 november 2022 kl 15:32

Obs, Ryan Graves säger i en av videointervjuerna att dessa objekt observerades dagligen…

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
12 november 2022 kl 13:11

Alltid pinsamt dåliga avbildningar när Pentagon behöver trimma opinionen.

Södergren
Södergren
Gäst
12 november 2022 kl 08:59

Amiral Byrd fick ju retirera för flygande föremål under operation High Jump.
Tekniken finns säkert gömd här “hemma”.

Fredrik Eriksson
Reply to  Södergren
12 november 2022 kl 17:20

Läs boken The Day After Roswell.

Där förklarar han att laser,kevlar,datachip,fiberoptiska kablar och fly by wire,
är alla demoniska uppfinningar.
Och ju mer man läser så inser man att så är fallet.
6G kommer skapa ett digitalt neuralt nät baserat på människors tankar och känslor.
Så Colonel Philip Corso är på rätt spår.
En demonisk och transhumanistisk agenda inlindad i det utopiska framtida samhället.
En digital nod en individ men icke fri.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Fredrik Eriksson
12 november 2022 kl 17:31

Jag instämmer. En banbrytande bok från en riktig insider.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
13 november 2022 kl 13:49

Jag vill påminna er om att det finns tekniska medel att avslöja alla transhumanistiska elektroniska anordningar som kommunicerar trådlöst.
Om många är införstådda med det och att det inte existerar några supersmå saker som kan ersätta verklig teknik så är vi alla bättre skyddade och väst-demonerna dvs väst-globalisterna själva kommer att vara mer begränsade eftersom de inte kan bevara hemligheterna mot en tekniskt kunnig allmänhet.
Tekniken ska användas på ett transparent och lagreglerat sätt baserat på frivillighet.
Är vi för teknikfientliga hjälper vi väst-demonerna att missbruka teknologin för att erhålla total makt.
Men Roswell handlade om crash test dummies men det vet ni nog.
Ingen hemlig teknologi erhölls från utomjordingar.
Och Usa tillverkade fullt fungerande flygande tefat på 50-talet och planerade på 60-talet andra modeller, för återinträde, med färdiga ritningar. Tanken var att det skulle avfyra kärnvapen.

Americas nuclear flying saucer

A mängd avhemligade dokument avslöjar den omskakande sanningen om US Airforce’s flygande Tefat av Jim Wilson Popular Mechanics november 2000

https://en.wikipedia.org/wiki/Lenticular_Reentry_Vehicle

Bild
https://www.reddit.com/r/WeirdWings/comments/am7cpi/the_lenticular_reentry_vehicle_a_spaceplane/

En annan tefatsformad bombplansprototyp
http://www.designation-systems.net/dusrm/app4/pyewacket.html

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV