24.3 C
New York
spot_img

Why is VAERS Removing Data on Adverse Events? – Dr. Jessica Rose

-

In this episode Aga Wilson interviews Dr. Jessica Rose, a Canadian Computational Biologist who has been researching the VAERS data since the beginning of the pandemic. Jessica analyses the data and tells us about her findings. She recently noticed some of it has been removed from the system. We discuss reasons and what the data shows. We also get into the data on children and the recent CDC approval to recommend the shots for kids 6 months and up.

Interview and text by Aga Wilson, Aga Wilson Show

Donate to Aga Wilson Show

 

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.

3 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
6 december 2022 kl 22:08

Kommentaren efter 29:30 säger väl allt?

Bra sammanfattning.

Mats Jangdal
Gäst
6 december 2022 kl 14:30

Vem kan förvånas av att data ändras eller försvinner.
Ole Humlum har tankat ner officiell temperaturdata varje år i flera år. Varje gång nya uppdateringar av gamla temperaturer görs har de plötsligt blivit kallare så att det ser ut som om uppvärmningen går fortare.
Han litar inte helt på förklaringen att de gamla värdena måste omkalibreras för att visa rätt.

Så varför skulle inte all möjlig offentlig statistik vara föremål för “massage” så att den passar aktuellt narrativ?

Vi blev varnade i många år av TV-serien Arkiv-X, “trust no one!”

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Mats Jangdal
6 december 2022 kl 22:05

Ställa upp en modell för klimatet i framtiden, och sedan “kalibrera” gamla värden efter den modellen.

Climate derrangemnet syndrome……

Själv hade jag en diskussion med en statistiker på SCB en gång i tiden. Han var djupt oroad över utvecklingen redan då. Idag är SCBs hemsida söndermanipulerad för att det mer eller mindre skall bli omöjligt att hitta klara och raka siffror. Skulle man sen “massera” dem också så är då inte jag ett dugg förvånad.

Men själv är jag väl mer bekymrad över alla värden som inte rapporteras. Vet själv 4 personer som dött av kvacksinet, direkta vänner till vänner osv, inte hörsägen.

Ingen av dem har rapporterats in till “biverkningsregistret”.Svensk sjukvård är fullständigt likgiltig inför verkningarna av deras “behandlingar”.

Aga Wilson
Aga Wilson
Agnieszka "Aga" Wilson is a humanitarian, human rights advocate, and social entrepreneur. Her experience involves working as a global consultant on human rights, policy development, and international training, for non-profits, NGOs, and the United Nations in New York. Wilson holds a Master's of Political Science. She also worked as an adjunct professor at St. John's University teaching on media, communication, and international relations.