David Sorensen: Shocking Report about the Agenda to Normalize Pedophilia

publicerad 16 april 2023
- Guest writer
David Sorensen

For the past two months, I have been working non-stop on a devastating evidence report that reveals the most horrendous agenda being rolled out in our world today: using the school system to sexualize little children and normalize pedophilia in every nation of the world.

Recently issued education guidelines for schools worldwide literally tell little children to masturbate, use online pornography, have sexual partners, and engage in homosexual relationships with their classmates.

I have gathered conclusive evidence, consisting of government documents, curriculums, video testimonies, eyewitness reports, school publications, and much more that show how this is a direct agenda to normalize pedophilia worldwide.

The vast amount of evidence will soon be revealed in one comprehensive report, that will be available in many languages. This is one of the most important investigations I have ever done. I ask all good people to pray for me, while I finish this crucial research.

This report will be so powerful, that it will be an effective tool to wake up parents, school directors, and teachers worldwide, and will be effective in taking down the evil organizations who are behind this agenda.

By David Sorensen

If you want to support this project, then please do so. It means so much more than you know. Go here to support our work.

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Epoch Times hade rätt bra artikeln om detta för en månad sedan! Helt skamligt att det numera ingår onani i skolverkets läroplan för förskolebarn mellan 1-4 år! Hur kommer det sig att inga barnskötare/förskolelärare har protesterat mot detta?
    https://www.epochtimes.se/Stoppa-Skolverkets-sexualisering-av-skolbarn
    Nya Dagbladet hade också ett artikel om sexkonst vid barnsjukhus förra året, lika skamligt det också!
    https://nyadagbladet.se/inrikes/skulpturer-vid-barnsjukhus-pekas-ut-som-sexkonst/
    Det mest avskyvärda enligt mig är alla läsare som KAN se hur fel detta och mycket annat är men gör inget annat än att sitta och konstant skylla på vänster eller höger utan att ha förmågan att inse hur polariserade och felaktigt detta beteende har varit och är anledningen till att allt sådant skit införs i samhället utan några som helst protester!!

  • Under de senaste 75 åren har en medveten kampanj bedrivits av oligarkerna, som har gått ut på att “luckra upp” allt förnuft och logiskt tänkande. Den enkla filosofin är att du inte kan avgöra vad som är bra, eller dåligt, blir det lättare att forma ditt tänkande i den riktning som är menad.
    Det som är utmärkande, är att vänstertänkarna är lättast att påverka? De är de första som går på alla nya trender och vansinnigheter, som alla går ut på att sänka förnuftet till en daggmasks nivå. Vem var de första som gick på covidbluffen? Jo, givetvis dessa vänsterdårar! Det är samma person som tidigare gapade om, “min kropp, mitt val”? De var även de första som “hängde på låset” till vårdcentralen för att ta den otestade giftinjektionen? Det är de idag, som ser mellan fingrarna om pedofili och som, “inte har någon åsikt om det”?

    • Vad är vänster och höger i vårt land? Finns det över huvud taget någon höger? Var finns den, i så fall?

      Vänstern är inte bara marxister och anarkister. Liberaler, fascister och nazister är inte höger, de är vänster – allihop. Båda består av egocentriska och okunniga galningar, var och en på sitt sätt. Glöm inte att 90% av svenskarna tog giftsprutan.

      Min tro är att det inte finns någon konsekvent höger längre i vårt land och att den försvann för mer än hundra år sedan, med de svenskar – 1/4 till 1/3 av landets befolkning! – som emigrerade till USA.

      • Kan hålla med om att det idag är svårt att definiera ordet vänster, kontra höger? Sedan slutet av 60 talet har skalan vridits 180 grader. Då var de emot kapitalet och emot censur. Numer är de för både “kapitalet” och emot yttrandefrihet? Varifrån får folk sina åsikter? Jo, givetvis från våra medier, som till 99 % består av SVT, TV4, Bonnier och Schibsted? Vilka åsikter dessa står för i frågor som, klimat, “vaccinet”, Nato, EU, FN, Trump, Ryssland o.dy. framgår med all tydlighet då vi slår på SVT? Eller som jag brukar säga, fyll i en av frågorna – resten fyller jag i själv?

        Så, vad är vänster och höger idag?

      • Skalan är emotionell, nedifrån upp, död(mentalt) till seren. Politiska delskalan blir då från apati till entusiasm och action.. Se emotionella skalor på google sök. Politikens emotionella ton ligger runt HAT.

        Eftersom själen är odödlig finns även en skala lägre än materia. Den är parallell med i levande kroppar, men blir robotisk under livskvaliteterna. Under där går den från kroppsdöd till transfer (någon måste göra det) och vänta. I denna underskala finner du bl.a. pedofili och symbolism (se en kyrka t.ex.).
        Vänster esp. höger är hur man satt i parlamenten med en mittgång. Alltså lokalisering, att det har fortlevt så länge, men ändock använts av MSM-media med att skrämma folk att begå genocid, är en praktluring.
        Om folket känt till denna skala hade hela plandemin bara blivit varmluft.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *