Amerikansk hälsokorruption har skadat den globala folkhälsan

Anthony Fauci och Bill Gates förenade sig i samarbete om vacciner 2007. Gates är ännu mer skrämmande. Genom sina stiftelser har han kunnat köpa WHO och Unicef och hälsoorganisationerna i USA och tillsätta sitt folk.

Hans Sternlycke (1942-) var tidigare medarbetare i redaktionen på Miljömagasinet och medlem i Miljöpartiet. Han arbetar för ekonomisk omvandling underifrån, arbetskooperativ, ekobyar och omställningsrörelsen. Hans skriver om energifrågor, klimat, naturresurser, det ekonomiska pyramidspelet och hållbarhet.
publicerad 9 maj 2023
- Hans Sternlycke
Bill Gates, Anthony Fauci och NIH-chefen dr Francis Collins
Myndigheten NIH i nära samarbetade om global hälsa med Bill Gates, Anthony Fauci och NIH-chefen dr Francis Collins vid ett möte 11 december 2018 i Bethesda. De diskuterades bla ett universellt influensavaccin.

Robert Kennedys far och farbror mördades, men det var inte ensammas verk utan fler inblandade säger han. På grund av det och hans angrepp på vaccinindustrin har han stämplats som konspirationsteoretiker, uteslutits från att hålla föredrag, stoppats på nätet och i media, trots eller kanske tack vare att han varit en mycket framgångsrikt jurist som vunnit många stora miljö- och människorättsmål.

Den bok Kennedy gav ut 2021 har sålts i en miljonupplaga: Den verklige Anthony Fauci om Bill Gates, läkemedelsindustrin och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa består av 540 tätskrivna sidor och 74 sidor noter i ännu mindre stil.

Anthony Fauci, nu 82 år, har arbetat som läkare vid NIH, National Institute of Health i mer än 50 år och varit chef för NIAD, National Institute of Allergy and Infectious Diseases sedan 1984 varit och till förra året, och presidentrådgivare. Han har använt sin position till att berika sig med aktievinster och royalties för sina patent och genom att korrumpera amerikansk hälsovård. Läkemedelsindustrin har kunnat lansera sina preparat med forskningsfusk och uteblivna säkerhetsstudier.

NIAD har genom uppdragsforskning fått in anslag som delats vidare till forskare och gjort dem beroende. Han har hjälpt till med marknadsföring genom sitt förtroendeingivande sätt som “Amerikas doktor”, men han har också ingjutit skräck hos allmänheten och gjort vetenskap genom pressmeddelanden med lögner som bundit upp media.

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Annons: Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe

Inga forskare har vågat protestera av risk att mista, och inte heller medier av risk för att mista medicinindustrins annonser, som står för en oproportionerlig del av volymen.

Han har gjort flera skandaler, men aldrig fällts därför att institutionerna inte velat riskera sina anslag. Oppositionella har drabbats av utfrysning och avsked.

Faucis inriktning har varit vacciner, inte allergier och autism, som ingår i NIAD:s uppdrag, och som fått en explosiv utveckling pga vacciner och miljögifter. Inte heller av att stärka immunförsvaret, som de försvagat.

Det var vacciner som gav vinster och NIAD en ny roll när infektionssjukdomarna klingat av med bättre hygien och välstånd långt dessförinnan och inte av dem som läkemedelsindustrin påstod och därför genomdrev massvaccination av barn.

Anthony Fauci och Bill Gates förenade sig i samarbete om vacciner 2007. Gates är ännu mer skrämmande. Genom sina stiftelser har han kunnat köpa WHO och Unicef och hälsoorganisationerna i USA och där tillsätta sitt eget folk.

Vinsten har varit mångfalt större än forskningsbidraget. Gates kallar sin modell för filantropkapitalism. Pandemilarmen för fågelinfluensa, svininfluensa, zika och dengue avlöste varandra för att behandlas med deras vacciner utan att de var effektiva och utbrotten inte så stora och farliga som påstods.

WHO har vägrat bidrag till fattiga länder för hälsoarbete om de inte ställde upp på vaccinering. En stor del av dem har gått åt för att betala fullpris för vaccinerna, och man fick ta emot vacciner som stoppats i Väst på grund av för stora biverkningar. Länderna har tvingats ställa upp för experiment på människor. Många barn har dött av bägges utlokaliserade experiment.

Gates har ordnat flera krigsspel om hur vacciner, nedstängning och masker skulle rädda miljoner människor från att dö (utan vetenskapligt stöd) och hur man skall kunna stoppa kritik från vaccinskeptiker med skambeläggande och straff (väldigt likt vad som sedan hände vid coronaepidemin) och med skräck få acceptans för ett icke konstitutionellt militärkapitalistiskt maktövertagande.

Vid Hiv-aidsepidemin lanserade Fauci ett antivirusmedel, AZT, under namn av Retrovir, som stoppats för cancerbehandling på grund av sina biverkningar, men som han nu tagit över patentet på. Virusmängderna gick ner, men patienterna dog snabbt med aidsliknande symptom. Det var billigt att tillverka, men såldes extremt dyrt.

Receptfria läkemedel med bättre verkan blockerades för att bereda vägen. Hiv var troligen en lab-produkt som slunkit ut, liksom coronaviruset som var föremål för trolig biovapenforskning i Wuhan i Kina med pengar från Fauci och med stöd från CIA, i strid mot det amerikanska forskningsförbudet.

Tidig insats av välbeprövade malariamedlet Hydroxiklorokin och parasitmedlet Ivermectin med små biverkningar minskade covidsjukligheten, men de var billiga med utgångna patent. För att de inte skulle konkurrera med vacciner och Faucis eget tämligen verkningslösa Remdesivir måste de farligförklaras.

Läkemedelsindustrin ledd av Bill Gates tjänade enormt på vaccinerna med forskning som finansierats med statliga medel men såldes med nödgodkännande utan nödvändiga test och befriat från allt ansvar för biverkningar.

USA har väldens dyraste sjukvård som kostar dubbelt upp av BNP mot Sveriges nio procent. Men också Sverige drabbas av Big Pharmas maffiakultur i USA, med köp av deras dyra mediciner och felaktiga inriktning av sjukvården. Också i Sverige är läkemedelsbolagen inkorporerade med sjukvård och forskning, om än inte lika hög grad.

Läkemedelsverket är till största delen finansierat av industrin. Med en statlig insats för oberoende utvärdering av sjukvårdsinsatser, större satsning på friskvård och mindre på piller skulle sjukvårdskostnaderna troligen kunna minska.

Text: Hans Sternlycke


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *