Filmen om Fauci – Kennedy avslöjar Anthony Fauci som industricharlatan

publicerad 28 oktober 2022
- Gästskribent
Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0

Robert F. Kennedy Jr.s bok, “The Real Anthony Fauci”, blev en omedelbar bästsäljare när den släpptes 2021 och det trots Big Techs censurering av reklamen. I den beskriver Kennedy hur Fauci förvandlade National Institutes of Health till en inkubator för läkemedelsprodukter och i princip sålde hela landet till läkemedelsindustrin.

Källa: Dr Joseph Mercola, “The Real Anthony Fauci”-The Movie | Översättning och nedkortning: NewsVoice | Se filmen: Therealanthonyfaucimovie.com

Boken är en otroligt välrefererad skildring av Faucis historia som decimerar människors hälsa och avslöjar honom som en egennyttig charlatan. Nu har Kennedys bok gjorts till en långfilm. Du vill definitivt inte missa den här, särskilt om du inte läste boken.

Filmen utforskar “den noggrant planerade militariseringen och intäktsgenereringen av medicin som har renderat amerikansk hälsa sjuk och vår demokrati krossad” och berättar om den oroande rollen för de farligt koncentrerade massmedierna, som under covid till synes har förvandlats till fullblåsta propagandacentra.

Den riktiga Anthony Fauci

Som Kennedy förklarade i filmen var boken en produkt av hans egen:

“kamp för att förstå hur de ideella institutioner som vårt land byggde för att skydda både folkhälsa och demokrati, plötsligt vände sig mot medborgare och våra värderingar med sådant våld.”

Familjen Kennedy har varit djupt involverad i den amerikanska folkhälsobyråkratin i 80 år och skrev till och med många av de juridiska stadgar som Fauci och andra arbetade under. Jag gillade Kennedys sista bok, “American Values: Lessons I Learned From My Family ̧” eftersom det är en utmärkt recension av hans familjs arv och jag rekommenderade det starkt om du någonsin var en beundrarde av hans pappa och farbror.

Men på något sätt, konstaterar Kennedy, lyckades läkemedelsindustrin effektivt och systematiskt urholka de byråer som skulle reglera industrin, de “inaktiverade regleringsfunktionen och förvandlade dem till marionetter.”

Dr Anthony Fauci. Foto: Tia Dufour, Public Domain
Dr Anthony Fauci. Foto: Tia Dufour, Public Domain

Faucis uppgång till makten

Faucis uppgång till makten började 1984. Det året förklarade den amerikanska regeringen att National Cancer Institute hade upptäckt orsaken till AIDS, och Fauci blev chef för National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), som verkar under National Institutes of Health (NIH).

NIAID och NIH samarbetar med privata läkemedelsföretag. De äger läkemedelspatent som sedan licensieras till läkemedelsföretag medan agenturerna tar ut royalties på försäljningen.

Han insåg snabbt att genom att definiera AIDS som en infektionssjukdom kunde han ta kontroll över framtida AIDS-forskning, inklusive forskning för att utveckla ett AIDS-vaccin.  AIDS gav Fauci ett sätt att rädda den föråldrade byrån, samtidigt som han gynnade sina Big Pharma-allierade.

Som noterats i filmen, medan NIAID:s och NIH:s jobb är att tjäna allmänheten, är verkligheten att de samarbetar med privata läkemedelsföretag. De äger läkemedelspatent som sedan licensieras till läkemedelsföretag medan byråerna själva tar ut royalties på försäljningen. Fauci har personligen lämnat in patent på hundratals nya läkemedel som hans byrå finansierat.

Även om denna intima relation med läkemedelsindustrin borstas av som en ren formalitet, är det själva kärnan i problemet. Om det inte vore för detta symbiotiska förhållande skulle dessa organ inte arbeta mot folkhälsan och lura på allmänheten läkemedel och vacciner.

Parallellerna mellan AIDS och covid

Covidpropagandan, visar det sig, har noga följt AIDS-propagandan. AIDS var en ny, dödlig sjukdom som man kunde ha utan att vara medveten om den, och medias skräckhistorier om att smittas av AIDS från toalettstolar underblåste rädslan.

Regeringstjänstemän föreslog att stänga av lärare och elever med AIDS och det diskuterades obligatorisk testning, rapportering av AIDS-fall och karantän av AIDS-patienter.

På samma sätt har Covid-19 framställts som en virusinfektion som kanske inte har några symptom och det har felaktigt hävdats att det kan spridas via asymptomatiska bärare. Obligatorisk testning, rapportering och karantän blev faktiskt vardag under covidkrisen.

Som det visar sig var Fauci till stor del ansvarig för att sprida dessa felaktigheter i båda fallen. På 1980-talet föreslog han felaktigt att barn och andra familjemedlemmar kunde drabbas av AIDS genom regelbunden hushållskontakt med en smittad person. På samma sätt främjade han den falska idén om asymptomatiska bärare av SARS-CoV-2.

Fauci beskrivs i filmen som en social ingenjör, eftersom han “omkonstruerar hur människor tänker på mänsklig kontakt, beröring, intimitet.” AIDS var en skrämmande sjukdom. Människor var tvungna att undvika inte bara sex utan all mänsklig kontakt. Dito med covid. Både AIDS och covid representerades som döden. Du markeras som en potentiell mördare om du inte isolerar dig själv.

En annan anmärkningsvärd parallell är användningen av PCR-testet. Människor var tvungna att testas med PCR för att ta reda på om de hade HIV. Kary Mullis, uppfinnaren av PCR-tekniken, var upprörd, eftersom han visste att testet inte kunde användas för att diagnostisera en infektion av något slag.

Vad orsakar egentligen AIDS?

Upptäckten av HIV, det mänskliga immunbristviruset, som sägs orsaka förvärvat immunbristsyndrom eller AIDS, är en tumultartad historia. Viruset upptäcktes ursprungligen av dr Luc Montagnier, men dr Robert Gallo tog äran för det.

Efter en omtvistad kamp fick båda äran för upptäckten så småningom, men medan Gallo och Fauci insisterade på att viruset i sig var den enda orsaken till AIDS, trodde Montagnier att andra saminfektioner krävdes för att AIDS skulle utvecklas.

Filmen beskriver hur Fauci manipulerade vetenskapen för att bortförklara anomalier hos AIDS-patienter som testat negativt för hiv. De hade alla symtom på AIDS, men ingen hivinfektion. Fauci löste problemet genom att helt enkelt döpa om de HIV-negativa fallen till “idiopatisk CD4+ lymfocytopeni” (ICL).

Faucis kärleksaffär med giftiga droger

När han analyserar Faucis roll i AIDS- och covidepidemierna blir det tydligt att han har en spelbok [playbook, manus], men han är inte tillräckligt kreativ för att avvika från den ens det minsta. Han har också en förkärlek för alltför giftiga och dödliga droger och insisterar på att de används efter att forskning har fastställt deras dödlighet.

På 1980- och 90-talet var hans val av läkemedel för AIDS medlet AZT, ett misslyckat cancerläkemedel med extrem toxicitet. Trots det rekommenderade Fauci hiv-positiva patienter att erbjudas läkemedlet, även om de var friska och asymptomatiska. Många dog av biverkningarna inom ett år eller två.

Samtidigt blockerade Fauci användningen av andra behandlingar som visade betydande löfte, såsom hypertermi, C-vitamindroppar och ozonbehandling, vilket lämnade patienter utan några andra alternativ än AZT.

Samma sak hände under covid. Fauci förespråkade remdesivir, en misslyckad ebolabehandling med hög dödlighet, och såg till att den valdes som den enda behandlingsstandarden för covid, medan alla andra alternativ avvisades, förtalades och/eller förbjöds att användas. Detta inkluderade lättillgängliga billiga läkemedel som hydroxiklorokin och ivermektin, men också saker som D-vitamin.

I filmen säger Kennedy:

“Min farbror och Terry Burn tillbringade mycket tid med Fauci för att försöka övertala honom att ha ett parallellt spår. Deras förslag var att skapa ett parallellt spårgodkännandesystem som skulle göra det möjligt för samhälls-AIDS-läkare att genomföra kliniska studier på färdiga läkemedel som varken läkemedel eller som NIAID ville testa.

AZT vid den tiden var det dyraste läkemedlet i historien. Det skulle kosta 10.000 dollar för ett års behandling, och för att det läkemedlet skulle fungera var Fauci tvungen att se till att det inte fanns några konkurrenter på marknaden.

En del av strategin för NIAID, Anthony Fauci och hans partners på Burroughs Wellcome var att se till att dessa läkemedel inte fick FDA [Food and Drug Administration] godkännande, eftersom det skulle ha avslutat AZT.”

Filmen fortsätter med att beskriva hur AZT för alltid förändrade systemet för läkemedelsgodkännande vid FDA, som tidigare hade insisterat på långsiktig verifiering av säkerhet och effekt. De flesta läkemedel måste studeras i 10 år innan FDA skulle överväga godkännande. Det slutade i och med AZT.

Inga långsiktiga djurstudier slutfördes någonsin på läkemedlet och Fauci förklarade den mänskliga AZT-studien som en framgång och stängde av den efter bara fyra månader. Inte överraskande var detta inte i närheten av tillräckligt länge för att upptäcka biverkningar. FDA gav det grönt ljus och Fauci stängde av alla avvikande experter.

Faucis oetiska tortyr av barn

I slutet av 1980-talet hjälpte Fauci också till att ordna så att läkemedelsföretag fick tillgång till föräldralösa barn och barn i fosterhem i sju delstater. Barn, inklusive spädbarn, varav många ansågs HIV-positiva med PCR, men också barn som inte var det, användes som försökskaniner för experimentella HIV- och AIDS-läkemedel.

Fauci sponsrade tillsammans med läkemedelsföretag dessa hemska och oetiska experiment. Som förklarats av Mary Holland, president för Children’s Health Defense, om barnen vägrade att svälja drogerna genom munnen, skulle de sätta i ett magrör och tvångsmata dem drogerna.

Många av dessa barn dog. En grav i New York innehåller minst 80 barn – alla färgade barn och även om lagar tydligt bröts, utmättes aldrig något straff av något slag. Fauci och läkemedelsföretagen betraktade tydligt dessa barn som förbrukningsvaror, eftersom de behandlade dem som sådana. Medicinska experiment pågick också på förståndshandikappade barn som bodde på statliga institutioner för intellektuellt funktionshindrade.

1986 års nationella lag om barnvaccinskador

1986 undertecknade president Ronald Reagan lagen National Childhood Vaccine Injury Act, som skapade ett program för ersättning till barn som skadats av vacciner.

Medan avsikten var att göra vacciner säkrare hade lagen motsatt effekt, eftersom den också gav vaccintillverkarna ett generellt ansvarsskydd. Befriade från ansvar blev vaccintillverkarna allt mer hänsynslösa i sin vaccinutveckling. Säkerhet behöver inte vara ett primärt problem, eftersom det inte finns något straff för att ta fram och sälja en farlig produkt.

Covidinjektionerna är bara det senaste och mest uppenbara exemplet på detta.

Gates kommer in i bilden

Filmen beskriver också Faucis partnerskap med Bill Gates. Som Kennedy noterade handlar tanken bakom vacciner inte om att tillhandahålla en lösning utan om att skapa en permanent industri. Gates har spenderat över två decennier på att bygga en vaccinmarknad och han vill helt klart monopolisera branschen, precis som han gjorde med Microsoft.

Som noterats av dr Robert Malone i filmen:

“Vad han har gjort är att [han] har tagit sin verktygslåda som han utvecklade i inom IT-sektorn och vänt samma metoder mot folkhälsan. [Han] har funktionellt monopoliserat folkhälsan genom sitt “filantropiska givande”, det är inte riktig filantropi. Det är mer en skärm bakom vilken han har gjort andra strategiska investeringar som har gett en enorm ekonomisk avkastning.”

Bill Gates har offentligt erkänt att vacciner är den mest lönsamma investeringen han någonsin har gjort, med en avkastning på 20 till 1. År 2000 träffade Fauci Gates, som bad om att samarbeta med NIH i ett avtal om att vaccinera hela världens befolkning med nya vacciner.

År 2009 ommärktes detta avtal till “The Decade of Vaccines”, vars mål var att genomföra obligatoriska vaccinationer för varje vuxen och barn på planeten till år 2020 – samma år som covid spred sig runt om i världen. Globala vaccinmandat rullades ut året därpå, bara ett år efter schemat.

Gain-of-Function-forskning under Faucis bevakning

Fauci ansvarar för en årlig budget på cirka 6,1 miljarder dollar. Han får ytterligare 1.6 miljarder dollar från militären för att göra biovapenforskning. Det är därifrån 68% av hans årslön på 437,000 dollar kommer ifrån. Fauci är den högst betalda federala medarbetaren i USA. Näst högst är den amerikanska presidenten, på 400.000 dollar per år.

Medan forskning om funktionsvinst aldrig har gett ett enda vetenskapligt eller medicinskt genombrott som har hjälpt oss att reagera på en pandemi, fortsatte Fauci att göra det eftersom det var avgörande både för hans lön och för NIAID-finansieringsström.

Huvuddelen av NIAID:s finansiering var avsedd att användas för att studera amerikansk hälsa och förbättra den, för att eliminera infektionsallergiska sjukdomar och autoimmuna sjukdomar. Under Faucis bevakning har i stället den kroniska sjukdomsepidemin exploderat.

Detta trots att mellan Fauci, Gates och brittiska Wellcome Trust kontrollerar 63% av den globala biomedicinska forskningen genom sin finansiering. Under sin karriär har Fauci ensam delat ut mer än 930 miljarder dollar i forskningsanslag genom NIAID. Man kan säga att de kontrollerar allt, egentligen, eftersom de också har kapacitet att stoppa finansiering till projekt de inte vill ska genomföras.

Fauci har under alla sina år på NIAID låtit kroniska sjukdomar skjuta i höjden. Han har gjort mindre än ingenting för folkhälsan. Istället, som förklaras i Kennedys bok och film, förvandlades hans byrå till en inkubator för läkemedelsindustrin. Som noterats av Kennedy var Fauci “arkitekten för byråfångst inom en folkhälsomyndighet.”

Covidkrisen – kulmen på Faucis kriminalitet

När det gäller Covid-19-pandemin likställer Kennedy det med kulmen på Faucis karriär. Han berättar hur Fauci har varit en nyckelfigur i pandemiplaneringen – inte hur man ska förhindra en sådan, utan hur man skapar den, eftersom dödligheten i infektionssjukdomar hade sjunkit så dramatiskt att infektionssjukdomar blev allt lägre prioriterade.

Hittills har varenda pandemi som har dramatiserats visat sig vara ett fullständigt bedrägeri, och detsamma kan sägas om covid. Hela tiden spenderades miljarder dollar på vacciner.

I oktober 2019 sponsrade Gates Foundation konferensen Event 201, en simulering av vad som skulle bli covidutbrottet bara sex veckor senare. Andra sponsorer inkluderade World Economic Forum och Johns Hopkins School for Security, som finansieras av NIAID. Bland deltagarna fanns Avril Haines, tidigare biträdande chef för CIA.

Som noterats av Kennedy: “Vad gör CIA som värd för en simulering om folkhälsa? CIA är inte en folkhälsomyndighet. Det är en underrättelsetjänst, det jobbar inte med folkhälsan.”

Deltagarna diskuterade många saker, inklusive hur man kan trycka ner anti-vaxxers [vaccinskeptiker] och bekämpa felaktig information om viruset. Vad de inte diskuterade var hur man faktiskt skulle behandla infektionen och rädda liv; hur man samarbetar med läkare på fältet för att fastställa de bästa handlingssätten.

Att övningen inte handlade om att bevara folkhälsan framgick också av kommentarer från en deltagare, som föreslog att de skulle behöva vara på “krigsfot”. Filmen fortsätter med att granska hur covidpandemin följde Event 201-manuset och hur det användes för att ta bort allmänheten från konstitutionella rättigheter och friheter.

Grov likgiltighet för människoliv

Filmen granskar hur framgångsrika covidbehandlingar ignorerades, undertrycktes och förtalades till förmån för giftig remdesivir, och hur läkare straffades (och fortfarande straffas) för att behandla och faktiskt rädda sina patienter. Som förklaras av dr Paul Marik i filmen finns det ett mycket tydligt incitament bakom undertryckandet av framgångsrika behandlingar.

Tillstånd för nödanvändning (EUA) kan endast beviljas läkemedel och vacciner om inga genomförbara alternativ finns tillgängliga. Om hydroxiklorokin eller ivermektin skulle accepteras som livskraftiga behandlingar, skulle varken remdesivir eller någon av covodinjektionerna – som båda kan generera flera miljarder dollar – ha kvalificerat sig för EUA.

Så, för att uttrycka det rakt på sak, den amerikanska regeringen och läkemedelsföretagen satte vinster före människoliv, och media gick med på det och såg till att skydda Big Pharma snarare än att rapportera om verkligheten.

Kriminella mörkläggningar

Dokumentären granskar också hur ursprunget till SARS-CoV-2 täcktes över och den centrala roll Fauci spelade i det. Han och andra finansiärer av gain-of-function-forskning om coronavirus vid Wuhan Institute of Virology, NIH, chefen dr Francis Collins och Welcome Trusts chef Jeremy Farrar, var så paranoida om att SARS-CoV-2 spårades tillbaka till det labbet att de använde “burner phones” för att kommunicera med varandra under pandemins tidiga dagar.

Big Tech har också spelat en nyckelroll och täckt upp för Fauci och gjort det smutsiga arbetet åt honom. Bevis visar att sociala medieplattformar har samarbetat med regeringen för att censurera för dess räkning, vilket är helt olagligt och ett tydligt brott mot den amerikanska konstitutionen. Fauci själv har också dragit i trådarna när det behövts. Som noterats i filmen:

“Fauci samarbetade med Mark Zuckerberg. Det fanns e-postmeddelanden mellan dem, och detta är en fullständig konflikt eftersom Facebook investerar i vaccinerna. Google satsar på vaccinerna. De har en intressekonflikt. Microsoft tillverkar vaccinpassen.

Och ändå tog dr Fauci – som inte ska samordna hälsopolitiken med vinstdrivande intressenter som har en intressekonflikt – input och uppenbarligen anpassade sitt budskap till vad dessa teknikföretag ville skulle hända”

“En våg av död”

Filmen avslutas med att granska de förödande effekterna som ses runt om i världen från dessa dåligt testade experimentella mRNA covidinjektioner. Medan forskare har arbetat med mRNA-teknik under lång tid kunde de aldrig få det att fungera, åtminstone inte säkert. När det är effektivt är det också för giftigt.

Men Gates, Big Pharma och amerikanska hälsomyndigheter är alltför djupt investerade i det. De ser det som ett revolutionerande koncept och de är inte villiga att släppa det. Baserat på den svindlande dödssiffran som redan krävts verkar det inte spela någon roll hur många som dör i processen att fullända den. Mitt råd? Låt inte det vara du.

Källa: Dr Joseph Mercola, “The Real Anthony Fauci”-The Movie | Översättning och nedkortning: NewsVoice | Se filmen: Therealanthonyfaucimovie.com

Relaterat

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Att filmen och boken inte har stoppats är ett tecken på att den även kan ha vissa fördelar för tidigare anklagelser beträffande AIDS dvs att uppgifterna utan ond avsikt även hjälper till med mörkläggning av hur det verkligen förhöll sig med HIV AIDS. Dvs att det antagligen var en oavsiktlig biverkning av experimentell poliovaccin från slutet av 50-talet och där inget juridiskt hinder för skadestånd fanns som ju senare tillkommit men som alltså inte skulle förhindra skadestånd för de tidigare miljontals offren i Afrika mfl ställen.

    • Ja vem vet, inte säker på att jag förstår exakt vad du menar.. finns det några miljontals dödsfall i Afrika att peka på då? Tycker snarare det verkar som att krafter som länge låtit “folk hållas” för att upprätthålla relativ hemfrid till slut fått nog av allt tramsande.

  • Thank You NEWS VOICE – WELL DONE !

    VAXX QUESTION – Why do the Protected need protection from the unprotected,
    forcing the unprotected to use the same protection that does not protect the protected.?
    ”It’s better to belong to a minority that is right than a majority that is completely wrong !”
    ( brainwashed victims )
    TRUTH IS COMING……
    The Biggest Crime Ever Committed on Humanity (Covid Vaccines) – Christine Anderson (German MP) – EU Parliament – 05 July 2022 – (3 min video)

    https://www.europarl.europa.eu/streaming/?event=20220705-1930-SPECIAL-OTHER&rampActive=true

  • Att filmen och boken inte har stoppats är ett tecken på att den även kan ha vissa fördelar för tidigare anklagelser beträffande AIDS dvs att uppgifterna utan ond avsikt även hjälper till med mörkläggning av hur det verkligen förhöll sig med HIV AIDS. Dvs att det antagligen var en oavsiktlig biverkning av experimentell poliovaccin från slutet av 50-talet och där inget juridiskt hinder för skadestånd fanns som ju senare tillkommit men som alltså inte skulle förhindra skadestånd för de tidigare miljontals offren i Afrika mfl ställen.

    • Ja vem vet, inte säker på att jag förstår exakt vad du menar.. finns det några miljontals dödsfall i Afrika att peka på då? Tycker snarare det verkar som att krafter som länge låtit “folk hållas” för att upprätthålla relativ hemfrid till slut fått nog av allt tramsande.

  • Thank You NEWS VOICE – WELL DONE !

    VAXX QUESTION - Why do the Protected need protection from the unprotected,
    forcing the unprotected to use the same protection that does not protect the protected.?
    “It’s better to belong to a minority that is right than a majority that is completely wrong !”
    ( brainwashed victims )
    TRUTH IS COMING……
    The Biggest Crime Ever Committed on Humanity (Covid Vaccines) – Christine Anderson (German MP) – EU Parliament – 05 July 2022 – (3 min video)

    https://www.europarl.europa.eu/streaming/?event=20220705-1930-SPECIAL-OTHER&rampActive=true

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *