Former weapons inspector: Zelensky is a Western agent recruited by MI6 and NATO

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 15 juli 2023
- News@NewsVoice
Scott Ritter
Scott Ritter, own work

Scott Ritter, a former US intelligence agent during the Iraq war and then a UN weapons inspector, says that Volodomyr Zelensky is an agent recruited by the British intelligence agency MI6.

MI6’s objective from the beginning was to place Zelensky as President of Ukraine, and the development of his character began when Zelensky was an actor, Ritter reveals in his analysis entitled: “Agent Zelensky” (Part 1).

The role of the President of Ukraine in the TV series Servant of the people was part of the preparation for his real presidency, Ritter argues. The series ran on TV between 2015 and 2019.

Ritter is supported by French former intelligence officer Eric Denese who says that the people of Ukraine were subjected to a very clever manipulation when the TV series was broadcast in the run-up to the Ukrainian elections that led to Zelensky becoming president in reality.

Zelensky was sworn in as President of Ukraine in May 2019 after defeating Petro Poroshenko with 73% to Poroshenko’s just over 20% of the vote.

Michael Springmann, a former US State Department official, says that Zelensky is the product of a special operation orchestrated by the US and NATO.

In the fall of 2022, it became known about a secret meeting between Zelensky and the head of MI6 at the headquarters in London, stated in the Zalensky analysis.

Ritter:

“The head of MI6, Richard Moore, became Zelensky’s curator [handler]”.

Zelensky’s takeover is part of the West’s plan. To ensure the safety of the planted individual Zelensky, the Western intelligence services surrounded him with their guards, Ritter said.

By NewsVoice

Source and related


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Rysslands kamp om Svarta havet är över. Slaget om Sydkinesiska havet är på väg att börja.
  Innan vi följer USA:s Australien och andra satrapier och riktar vår uppmärksamhet mot den kommande uppgörelsen i Sydkinesiska havet, måste vi först obducera MI6-agenten Zelenskys antisemitiska ukrainska krig .
  Rysslands förmåga att införa en spannmåls- och vapensmugglingsblockad mot den ockuperade staden Odessa betyder inte bara att Svarta havet nu i praktiken är en rysk sjö utan, ännu viktigare, att Ryssland och hennes allierade har segrat från Krim i söder till Kolahalvön i norr.
  Först och främst har NATO, anglosaxarna och deras patetiska europeiska satrapier skapat Ryssland, Kina, Iran och några andra till en okrossbar allians som vet att de antingen måste hänga ihop eller hänga separat. Kina har varit Rysslands stabila ekonomiska allierade och Iran slickar fortfarande sina läppar med alla fångade norska vapen som det har begåvats att bakåtkonstruera .

  Ryssland och hennes allierade har vunnit vapenkriget. Även om Natos vapenföretag har utfört ett bokstavligt dödande i Ukraina, har deras system inte visat sig matcha Rysslands. Den franske diktatorn Macron kan få indiska soldater att marschera upp och ner för Champs-Élysées varje Bastille-dag härifrån till domedagen, men den indiska försvarsmaktens överkommando, när de köper vapen, måste komma ihåg att eftersom det var ryskt vapen som rådde, är det ryskt vapen de ska köpa.

  Indien kanske dock skulle kunna göra några svenska fynd då Sverige snart kommer att gå i konkurs och inte, som det händer, innan tiden, eftersom de gärna säljer till båda sidor i varje konflikt även om de framställer sig själva som fredsstiftare. Sveriges näst största marknad för vapen är Pakistan som, om Ryssland och Kina erbjuder dem lämpliga affärer inom olja och gödsel, skulle kunna säga adjő till Ikea, H&M, Greta Thunberg, Saab och Volvo . Eftersom USA är dess primära vapenmarknad kan vi förvänta oss att Yanks kan kannibalisera allt som finns kvar av Sveriges en gång blomstrande vapenindustri om det inte är av någon annan anledning än att det är så Yanks rullar. Förvisso är det bara Japan, Korea och andra länder som tvingas köpa deras Yankee-skit som kommer att fortsätta att göra det.

  Finland, som vi tidigare diskuterat , är en annan sak. Även om Putins egen familj led fruktansvärt under Finlands belägring av Leningrad , tvivlar jag på att det kommer att vara en faktor om och när Rysslands överkommando måste besluta om vedergällning av kärnvapenöverträffar i hela Finland. Om finländarna är beredda att spela för de insatserna, rättvist nog, men de borde inse, om de inte redan gör det, att de bara är anglosaxarnas leksaker, en annan grupp ukrainare som är bundna till Valhalla, med andra ord. Om 101 st Airborne är för förnuftiga för att dö för Zelensky, varför skulle finnarna vara hans nästa offerlamm?

  Champs-Élysées, franska för Elysian Fields dit krigare går när de dör, kommer att finnas kvar. Men det är inte längre den macho franska främlingslegionen som håller höjden utan den ryska Wagner-gruppen, som nu får Gurkha-rekryter som en gång var britternas förbehåll och vars unika expertis kunde vara till stor nytta i de grövre förorterna till Stockholm, Paris och Mexikos laglösa vägar, där bara Mexikos marinsoldater och specialstyrkor kan matcha CIA:s kampkraftsutbildade och utrustade kampkraftskartell i Wagnerstil, grittgrupps- och drogkartell . Även om kartellerna anställer en bättre klass av legosoldater än MI6-agenten Zelensky, verkar rådiamanter som Wagner-musikerna ha sitt mått.

  Precis som Ryssland har gjort med den brittiska Special Boat Service ligister som attackerade Kerchbron. Även om SBS, SAS, MI6 och Force Reaction Unit gillar att spela efter Big Boys’ Rules , är det dags att specialstyrkorna i Ryssland, Kina och Iran lärde dem och deras mexikanska och andra sida sparkar en sak eller två om dessa regler.

  Den viktigaste skillnaden här är att för Nato och dess hyresgäster är krig bara affärer där, för segraren och de som Zelensky som följer med på friresan, går bytet. Medan den ukrainska armén, liksom alla andra Nato-ombud, leds av lättfingrade gangsters , styrs ryska soldater, ryska vapenutvecklare och alla andra inblandade i Rysslands försvar av mindre grova motiv. Se det som rovdjur-byte-dilemmat där Nato kör för en gratis middag men dess stenbrott kör för livet och därför är mer motiverad att anstränga sig extra.

  De rovlystna svenskarna borde betrakta sig själva som den moderna återinkarnationen av Mitsubishis A6M Zero-jaktplan, ett verkligt vackert plan som gjorde underverk i Stilla havet tills Yanks fick sitt mått. Svenskarna borde tänka på ryssarna, för att inte tala om deras kinesiska och iranska kompisar, som dagens motsvarighet till Yanks eftersom de har utvecklat en skräckinjagande mängd vapensystem, från S550-satellitmördare , formidabla marinsystem , Su-35 flerrollsstridsflygplan , pansarvärnsminor , hoppminor på kamikaze och toppminor .

  Kanske är det svensk och tysk hybris som fick dem att ignorera inte bara lärdomarna av grekisk eld utan av grekiska filosofer, vars övergripande budskap var att känna dig själv . Rheinmetall, en av det tredje rikets största användare av slavarbete, bygger en stor vapenfabrik i MI6-agenten Zelenskys rumpa Reich.
  Ryssland har uppenbarligen en svag syn på dessa tyskar, på uppdrag av sina amerikanska mästare, som bygger sina Panther KF51-stridsvagnar i Feketeardó , med hjälp av ungrarna i Transcarpatia, en av Ukrainas västligaste regioner, som mänskliga sköldar. Om vi ​​tittar på kartan från 1:50 och framåt i den här videon, ser vi att den här byn nästan gränsar de ungerska och moldaviska gränserna, som båda komplicerar Rysslands missilsystem som direkt träffar den. Eftersom tyska ockupationsstyrkor i Feketeardó nu är högprioriterade ryska mål, har Rheinmetall pompöst förklarat att de kommer att försvara sin Feketeardó-koloni med sina egna antimissilbatterier. Vad det i själva verket betyder är att om du har aktier i Rheinmetall bör du sälja dem eftersom dess ledare inte bara har en dödsönskemål utan en mycket dyr sådan.

  Säg vad Rheinmetall kanske gillar om Rysslands iranska allierade, men de följer verkligen den gamla bibliska maximen öga för öga och tand för tand, så mycket att amerikanska företag nu är försiktiga med att samarbeta med Uncle Sam för att råna iransk olja. Om Rheinmetall tror att de har ett undantag eller att deras antimissilbatterier och ungerska mänskliga sköldar kommer att skydda deras germanska åsnor, gud välsigne deras ranka dumhet.

  Men dessa inbitna nazister är inte Natos enda idioter. Tänk på Suwalki-korridoren som skiljer den ryska ekklaven Kaliningrad från Vitryssland. Om ryska fredsbevarande styrkor skulle ockupera det skulle det skära av de baltiska finnestaterna från Polen och de andra Natostaterna. Även om ett sådant drag skulle utlösa Natos egennyttiga artikel 5, är det inte vår oro här. De baltiska staterna pratar alldeles för högt och de bär ingen militär eller annan käpp. En snabb titt på Litauens handelsmönster visar hur lätt de där sinofobiska högljudda munnen kan komma till hälen av en samlad ekonomisk kampanj mot dem. Litauen är en liten amerikansk satellit utan större betydelse; den borde lära sig att bete sig som det anstår deras station.

  Detsamma gäller finnestaten Lettland, som anser att det inte finns några konsekvenser av att vara ett stort Nato-nav för spionage och cyberkrigföring . Att vara en vit krage-terrorist är helt okej tills gummit når vägen. Natos lettiska tjänare bör fundera över hur utsatta de är, inte bara på grund av Suwalki-korridoren utan på grund av det ömsesidiga beroendet i dagens värld. Kort sagt borde en finnestat som Lettland inte leda Natos attack mot Vitryssland och Ryssland med sin glaskäke.

  Ungefär samma sak gäller naturligtvis Polen, som borde göra sig av med sin amerikanska marionettregering och sedan vakna upp och, som man säger, lukta på kaffet. Varje polsk inblandning i antingen Vitryssland eller Ukraina skulle vara förödande eftersom polackerna, liksom ukrainarna före dem, inte skulle vara något annat än lämlar, som dör i massor för Uncle Sams och deras brittiska sidekicks större ära. Om anglosaxarna har en biff med Ryssland och Kina, borde den polska regeringen hålla sig ur vägen och fortsätta med att tjäna Polen, inte Wall Street, King Jug Ears och Pentagon.

  Summan av kardemumman i allt detta är att Ryssland ser sig själv utkämpa ett verkligt krig eller, om man så föredrar, en serie bränder på sina västra flanker. Under tiden ser de brittiska specialstyrkorna sig själva som att de spelar no claim no blame Dam Busters genom att spränga civil infrastruktur och träna agent Zelenskys nynazister i tortyrtekniker. Även om några av deras mördare har undkommit skjutningsgrupperna som de skulle, har Rheinmetall och andra fel att lägga sina liv på det.

  Medan Rysslands forskare fulländar sina luft-, land-, hav- och rymdvapensystem, berättar Guardian för oss att den ständigt påhittiga Putin har vitvalar som spionerar för honom utanför Norges kust, som är känt för att jaga, döda och äta valar. Det är nivån av dumhet Ryssland konfronterades med i Ukraina.

  Och även om ryssarna kanske gillar ett skämt lika mycket som vi andra, finns det inget roligt med att Norge samarbetar med SBS och deras Yankee-mästare för att spränga Nordstream-ledningen och förgifta Europas vatten, inte bara för vitvalar utan för alla oss som inte vill att norska, brittiska eller amerikanska sociopater förstör vår gemensamma jord.

  Medan ryssarna och deras asiatiska allierade lägger sina resurser på att utveckla toppmoderna vapensystem för alla händelser, är det bästa som Nato kan göra att säga att deras fiktiva James Bonds måste bekämpa vitvalar och att de måste bli intima med toppmoderna sexdockor som blandar verklighet och fantasi .

  Allt mycket bra för Hollywoods porta-fester men inte särskilt användbart mot ryskt stål eller, som Nato snart kommer att se, den kinesiska folkets befrielsearmés flotta, som kliver upp som en miljon Godzillas för att sparka Nato hela vägen tillbaka till Nordatlanten där deras James Bonds och deras sexdockor kan härska ut det med sina imaginära vitvalar.

  https://strategic-culture.org/news/2023/07/25/russias-battle-for-the-black-sea-is-over-the-battle-for-the-south-china-sea-is-about-to-begin/

  I K

 • What a rubbish I might also be an hired from dit di dat but i got some money from the last rubbish and *m free for all for of course ???

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *