Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Chancers pre-sale når $1 miljon och priset på krypton Optimism ökade med 25 % i augusti

publicerad 24 augusti 2023
- Gästskribent
kryptomarknaden Chancers pre-sale
Temabild: Kryptomarknadens Chancers pre-sale.

Kryptomarknaden har visat positiva tecken på flera håll i augusti, där inte minst krypton Optimism kan glädjas av en uppgång på imponerande 25 %, medan Chancers pre-sale samlade in $1.5m.

Det som låg bakom ökningen för Optimism, en lager 2-token, var inte minst ökade användartransaktioner. Man kan lugnt säga att detta bidrog till att priset pressades imponerande mycket i augusti.

På liknande sätt drar Chancer till sig uppmärksamhet på kryptomarknaden med sitt innovativa sociala bettingkoncept. Nu är frågan: kan båda tokens fortsätta med denna positiva trend när september tar fart?

Optimisms senaste prisrally

De senaste veckorna har vi sett en anmärkningsvärd ökning av priset på Optimism, en lager 2-lösning för skalning på Ethereum. Projektets kryptovaluta, känd som OP, har kunnat generera en veckovis ökning på över 10 %, och en endagsuppgång som närmar sig 3 %.

Data från CoinMarketCap avslöjar att Optimism nyligen nådde en topp på $1.6712, vilket motsvarar en ökning med över 5 % på en dag. Denna fina uppåtgående trend har placerat Optimism bland de bästa på kryptomarknaden.

Detta prisrally är främst ett resultat av det ihållande hausseartade momentum som kryptoprojektet Optimism har lyckats med – inte minst från den 13 juli till den 2 augusti. Under denna period på 30 dagar nåddes en prisökning på över 25 %. Tekniska indikatorer pekar också mot en hausseartad trend.

Det är nämligen så att Moving Average Convergence/Divergence (MACD), alltså konvergens/divergens för glidande medelvärden, är över signallinjen, och de gröna staplarna indikerar starkt hausseartat momentum.

Dessutom har Relative Strength Index (RSI), alltså relativt styrkeindex, tagit sig in på det överköpta området och ligger på 75, vilket betyder ett ökat köptryck för OP.

Vad ligger bakom Optimism senaste rally?

Flera faktorer har bidragit till den senaste tidens uppåtgående trend för Optimism. En av de främsta faktorerna var Coinbases senaste lansering av BASE-nätverket på Optimism Stack.

Denna lansering lockade många nya kryptoadresser till Optimisms nätverk, vilket har ökat den genomsnittliga adressaktiviteten under de senaste månaderna.

Tyvärr stötte BASE-nätverket nyligen på problem, då $1 miljon (eller 597 Ether) gick förlorat. Även om det inte har medfört någon betydande inverkan på Optimisms kryptopris, finns en risk att denna olyckliga händelse kan missgynna investerarsentimentet.

Chancer ser ett ökat användarintresse insamlat med $1.5m i sin pre-sale

Liksom Optimisms prisstegring har Chancer passerat $1.5m i investeringar i sin pågående pre-sale. Chancer, en decentraliserad bettingplattform, har fått draghjälp den senaste tiden. Dess främsta katalysator är den unika funktionen att låta användare skapa sina egna marknader och villkor för dem genom att “bli huset.”

En annan primär drivkraft bakom projektets varma mottagande är människorna bakom det. Bröderna Adam och Paul Kelbie har nämligen snabbt blivit populära killar inom blockkedjeområdet.

Detta intresse har ökat ytterligare med det senaste tillkännagivandet av den första börsnoteringen, som kommer att ske på Bitmart.

Vad är Chancer?

Chancer är en banbrytande plattform som erbjuder en bettingplattform med fokus på P2P. Chancer låter användare skapa skräddarsydda bettingmarknader på en rad saker; detta kan vara allt från vad mellan vänner till storskaliga satsningar på globala evenemang.

Den här revolutionerande plattformen är alltså skapad av bröderna Kelbie, Adam och Paul – båda två är stora fans av betting online.

Bröderna Kelbie har sedan länge varit berömda för sina driv och tävlingsinsikter från ung ålder. De har satsat på allt från sportresultat till vem som kunde göra klart sina läxor först.

När de blev äldre och tog sig in på bettingplattformar på nätet märkte de ett tomrum. De ville ha en community som delade deras spelpassion, men det fanns inte någon plattform som mötte detta krav utan att samtidigt försöka sätta oddsen mot dem.

Fast beslutna att fylla denna lucka tog bröderna initiativet till att etablera Chancer, en plattform skräddarsydd för social betting i Web3:s era.

Chancers innovativa erbjudande är en satsning värd att ta

Chancer körs på Binance Smart Chain (BSC), och dess egen CHANCER-token driver plattformen och allt som sker där. Denna unika bettingplattform låter alltså användare placera insatser, ta emot utbetalningar och tjäna belöningar inom Chancers ekosystem.

Detta ger verklig nytta och värde för tokeninnehavare.

Chancer har också ett Share2Earn-program som belönar användare med CHANCER-tokens för att de skapar marknader. Detta främjar deltagande och aktivitet, vilket alla tjänar på.

Dessutom använder Chancer Googles mjukvara WebRTC för att göra det möjligt för användare att följa sina spel i realtid och underlätta äkta interaktion mellan spelarna.

Chancers pre-sale och giveaway

Chancers pre-sale ger en unik möjlighet för tidiga investerare att ansluta sig till en banbrytande plattform. Denna pre-sale, som alltså redan har samlat in $1.5m, erbjuder CHANCER-tokens till ett så lågt pris som $0.011.

Krypton har redan nämnts bland marknadens bästa krypto att köpa, vilket säger en hel del om potentialen.

Utöver att ge tillgång till ett av årets mest lovande projekt på kryptomarknaden, lockar Chancers ICO också med en serie specialerbjudanden under sin pre-sale uppdelad på 12 faser.

Det första av dessa erbjudanden är en giveaway med $100 000 i CHANCER-tokens, som kommer att fördelas på tio lyckliga vinnare. Detta initiativ kommer att säkerställa att deltagarna kan dra nytta av kryptomarknaden innan plattformen officiellt lanseras.

Genom att delta i Chancers pre-sale får investerare vara en del av Chancers strävan mot att revolutionera spelbranschen.

Slutsats

Samtidigt som kryptoprojektet Optimism fortsätter att belöna sina innehavare med imponerande avkastning på kort tid, är Chancer, enligt många, en av 2023 års bästa kryptovalutor. Potentialen i projektet indikeras inte minst i att det, som sagt, har lyckats samlat in hela $1.5m snabbt.

Allt som allt kan man konstatera att Chancer är ett revolutionerande projekt som skiljer sig från den traditionella metoden att använda centraliserade bookmakers.

Plattformen kan mycket väl skaka om onlinespelbranschen, som år 2022 var värd $63 miljarder dollar och beräknas att nå $150 miljarder 2030. Du har chansen att vara med på denna resa!

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq