Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Potentiellt lönsam investering 2023: Prisprognoser för Chancer pre-sale ser lovande ut

publicerad 14 augusti 2023
- Gästskribent
Chancer pre-sale
Chancer pre-sale.

En ny utmanare får snacket att gå bland de som är intresserade av kryptoinvesteringar. Chancer, ett revolutionerande projekt, har siktet inställt på att skaka om den traditionella spelbranschen med sin unika modell.

Fortsätt läsa för att få koll på denna innovativa plattform och den potential den sitter inne på vad gäller att generera fin avkastning för tidiga investerare.

Vad är Chancer?

Idag är det ett fåtal stora aktörer som dominerar bettingvärlden. De har satt standarden, bestämt oddsen och format reglerna. Många känner att detta tar bort njutningen av spelande och den sanna essensen av vadslagning. Givet att spelbranschens värdering uppgår till 63,53 miljarder dollar, kan man säga att det finns gott om utrymme för en ny aktör att ta sig in och ta en del av kakan.

Säg därför hej till Chancer. Detta projekt är något helt annat än många andra inom bettingbranschen – Chancer är en gamechanger. De dagar då huset, i form av enorma företag, i marknaderna alltid vinner är förbi, och det fina är att med Chancer är användarna huset.

Chancer har skapats av de innovativa bröderna Adam och Paul Kelbie och introducerar här en banbrytande bettingmodell med fokus på peer-to-peer (P2P). Här blandas decentralisering med en rik communityanda för att bryta sig loss från den traditionella vadslagningsformen.

Kelbies vision är att ta kontroll från monopolistiska enheter. Varför inte låta användare skapa sina marknader och bestämma sina odds? Oavsett om du vill betta på idrottsresultat eller tippa en Oscarsvinnare, sätter Chancer användarna i förarsätet. I princip är det bara fantasin som sätter gränser när det kommer till vad man kan satsa på!

Men Chancers charm handlar inte bara om att satsa. Med stöd av Binance Smart Chain förblir varje spel, varje interaktion och varje transaktion transparent, säker och fri från centraliserad kontroll.

Centralt i Chancers filosofi är communityn, för här erbjuds ett utrymme för användare att connecta med andra spelare, fira resultat och bara ha det trevligt och snacka med varandra. Så, detta är inte bara vadslagning; det är en fest dit alla är bjudna!

Hur fungerar Chancer?

Chancers P2P-modell är dess avgörande funktion. Härigenom kan användare ta makten över hela processen vad gäller bettingen, såsom att skapa sina egna marknader och bestämma oddsen.

Föreställ dig två vänner som diskuterar morgondagens väder —med Chancer kan de lägga insatsen, sätta oddsen och använda en betrodd vädersajt som källa för avgörande.

Det fina är att Chancer introducerar opartiska moderatorer som verifierar resultaten för att upprätthålla rättvisa och se till att resultaten är rättvisa och opartiska, så att spelplanen hålls lika för alla användare.

Så var passar CHANCER-token in i allt detta? För det första används den för varje transaktion på plattformen, från insatser och vinster till marknadsskapande belöningar och insatsbonusar.

Chancer erbjuder också ett lojalitetsprogram för att uppmuntra deltagande på plattformen, och återbetalar en del av transaktionsavgifterna efter ett visst antal transaktioner.

Det finns en annan juvel i Chancers krona: Share2Earn-programmet, där användare kan tjäna belöningar för att skapa och dela marknader. För dem som har en stor skara med anhängare på exempelvis sociala medier, eller bara någon som gör en insider-satsning bland vänner, kan de uppmuntra andra att delta i händelserna och bli belönade för det.

Det är en briljant strategi som ger dubbla fördelar – Chancer ser ökat engagemang och användare kan tjäna på sin entreprenörsanda.

Googles mjukvara WebRTC gynnar denna process. Denna teknik tillåter användare att titta på livestreamade händelser, och dela toppar och dalar i realtid med de andra spelarna. Följaktligen kan marknadsgaranter marknadsföra sina spel och locka deltagare genom att erbjuda en delad tittarupplevelse.

“Kom och satsa och låt oss se resultaten utvecklas tillsammans!” blir svårt att motstå. Som sagt har Chancer redan imponerat och fått snacket att gå, och finns bland annat på listor med marknadens bästa krypto att köpa.

Chancer pre-sale

På bara 8 veckor sedan lanseringen är det många som anser att Chancers pre-sale är en av kryptomarknadens bästa pre-sale. Projektet har redan samlat in imponerande $1.1m, men hajpen slutar inte där, utan pågående giveaways, toppat med ett stort pris på $100k i CHANCER-tokens är en riktig guldklimp för investerare.

Bröderna Adam och Paul Kelbie har stor betydelse för alla positiva känslor kring projektet. De är själva tillgängliga för användarna och interagerar ofta med dem. Denna strategi, som kretsar kring tillgänglighet och gemenskap, lockar investerare och bjuder in till direkta dialoger ochl engagemang.

Utöver hajpen och det roliga, är Chancer en sann gamechanger i bettingvärlden. Genom att förena innovation med communityanda och en robust affärsmodell framträder CHANCER som en riktigt stark investering, särskilt nu i sin pre-sale. Många ser med spänning mot framtiden och ställer sig frågan: vad väntar härnäst för CHANCER-investerare?

Prisprognos för CHANCER

För närvarande, i steg 2 av sin pre-sale, värderas Chancer till $0.011, och i slutet kommer priset att landa på $0.021. CHANCER vänder sig alltså utan tvekan till de som spanar efter nästa lovande kryptoinvestering.

En nyligen publicerad artikel i Bankless Times spekulerar kring att ett pris på $0.50 till 2025 kan vara rimligt att förvänta sig av CHANCER. Men vissa marknadsexperter hävdar det detta pris skulle kunna nås ännu tidigare. Med tanke på att Chancer kommer att ha utvecklats med fantastiska funktioner vid den här tiden nästa år – med betydande utveckling planerad för det sista kvartalet 2023 och början av 2024 – kan detta vara katalysatorn som driver dess värde uppåt. Vissa prognoser ser därmed potential för Chancer att nå $0.30 vid årsskiftet.

Missa inte CHANCER:s pre-sale

På kryptomarknaden har det historiskt sett gällt att de som kommer in tidigt på pre-sales kan bli rikligt belönade. Det är inte för inte marknaden kan präglas av FOMO och något av en sorg över missade tåg (eller snarare raketer). Tack och lov kan Chancers banbrytande strategi, redo att omdefiniera bettingbranschen, vara möjligheten som investerare söker efter – och än finns tid att hoppa ombord.

När Chancers momentum växer exponentiellt är det dess tidiga investerare som troligen kommer att få bäst belöningar. Och med tanke på att projektet nyligen passerade milstolpen på 1 miljon dollar insamlade, ser det otvivelaktigt ut som att CHANCER-token är en av de absolut bästa kryptoinvesteringarna 2023. Så, säkra en position innan det är för sent!

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq