Tobbe Larsson talade på Kärleksmanifestation och konfronterade Expojournalist aggressivt

Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 97 54 18
publicerad 19 november 2023
- Christian Pavón, jurist
Tobbe Larsson (Tor Paulsson). Montage: NewsVoice. Foton: Frhetsnytt.se

En “Kärleksmanifestation” gick av stapeln i Humlegården i Stockholm lördagen den 18:e november. På plats fanns alias Tobbe Larsson, även med aliaset Tor Paulsson. Han höll det första offentliga talet på över 10 år och passade på att konfrontera en Expo-journalist.

Pierre Tinderfjäll höll också tal, med ett förflutet i den sk frihetsrörelsen. Framträdandet flankades av Katerina Janouch, Mikael Wilgert och Ulf Bejerstrand. Talen bestod mest av upprepningar av saker som många redan sagt. ”Svenskarna måste sluta knyta nävarna i fickan och agera mot gängen och de respektlösa invandrarna”, var ett ledande tema i talen.

Den riktiga skrällen var att ”Tobbe Larsson” även känd som Tor Paulsson talade på demonstrationen. Detta är hans första offentliga sammanträdande “i fält” på 19 år.

Tobbe Larssons tal:

 

Deltagarna var uppskattningsvis som mest 700. Enligt Frihetsnytt kom 2000 personer. Deltagarantalet växte efter starten på Östermalmstorg, dit fackeltåget gick. Fackeltåget och demonstrationen var välorganiserad och en fyrverkeripjäs hälsade deltagarna på Östermalmstorg välkomna.

Tobbe Larsson konfronterade hårt en kvinnlig Expo-journalist, enligt Frihetsnytt. Journalisten bar på två kameror varav en kamera med ett zoom på minst 400-600 mm. Larsson röt åt kvinnan att hon dokumenterar deltagare och sedan ger materialet till den vänsterextrema organisationen AFA, en rörelse känd för att misshandla högermänniskor.

Relaterat: Extremister angrep demonstrant – NewsVoice filmade misshandel och gripande

Polisen bad Larsson sluta vifta med en otänd fackla varpå kvinnan leddes bort av en polisman. NewsVoice har inte kunnat bekräfta identiteten på fotojournalisten, men det lutar sannolikt åt att Expo kommer att publicera något om konfrontationen.

 


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vi i alternativ-/frihets-/motstånds-/de nationalistiska rörelserna har inte råd att vara artiga i nuläget. Att exponera EXPO:s smutsiga verksamhet är en välgärning. Tobbe är inte artig, det är nödvändigt i nuläget.

 • Att komma dragandes med “kommunistkortet” är löjligt malplacerat och dessutom slitet – en typisk term som skall skapa splittring mellan människorna i horisontalled, inte avslöja makthavarna i vertikalled.

  Hur Tobbe Larsson har fått med sig Willgert, Matikainen, Janouch et al är för mig en gåta. De är ju ändå i en eller annan bemärkelse hyfsat smarta, inte minst Willgert.

  Janouch har på senare tid börjat slänga sig med ordet kommunist, jag undrar just om detta är en influens ifrån Tobbe Larsson.

  För övrigt är Matikainens och de andra Tobbe Larsson-supportrarnas ilskna uppmaning till EXPO-fotografen att hon skall lämna platsen pubertal, inkonsekvent och ogenomtänkt.

  Min uppmaning till dem är, att gå hem och ta sig en rejäl funderare på vad de egentligen har blivit manipulerade in i.

 • Det är alltid laddat när någon skriver om fenomenet Tobbe Larsson. Oavsett hur han beskrivs är det alltid någon som blir upprörd.

  Ena lägret vill tillspetsat att man ska hata honom för historiska domslut, dominans och infiltration och det andra lägret vill att man ska hylla honom för patriotiska och orädda insatser för Sverige.

  Tobbe Larsson väcker starka känslor.

 • Jag (77 år gammal kvinna) var med på denna manifestation. Sluta med skitsnack om Tobbe, om högerkrafter, Soros betalda osv. Orkar ni inte delta i protesterna mot vansinne som pågår i landet, kan ni inte baktala dem som orkar. Tobbe har ibland starkt utryck, men det behövs mot Expo.

 • De Tobbe gjorde var fullständigt rätt,
  Vad har expo där att göra,
  Dom har mej veterligen aldrig gjort nåt bra för sverige och hon var enbart där för att registrera folk som vill ha fred i sverige,
  Vi vill ha till baks de lugna o trygga sverige igen.
  Helt galet att expo skickar dit folk för att registrera dom som vill sverige väl.

 • Skrämmer bort sådana som är intresserade av att deltaga.
  Hade varit bättre att visa upp ett icke-aggresivt beteende, även om Expo retar upp många.
  Hade kanske varit nyttigt att tala om varför förfallet i samhället nu sker, och vad de sedan kommer att införa.

 • Tobbe Larssons och hans anhangs agenda går ut på att skapa osämja inom den ansatta mänskligheten, inte att avslöja vilka de yttersta makthavare är som ansätter oss. Vi skall kivas och slåss inbördes istället för att avslöja oligarkerna, storbankerna, de globala storföretagen, underrättelsetjänsterna i allians med maffian, Big Tech, NGO:erna,…

  EXPO är styrd av George Soros och Open Society Foundations, men vem styr Tobbe Larsson och Frihetsrörelsen? George Soros och Open Society Foundations? Söndra och härska är den framgångsrika metod med vilken man håller mänskligheten i schack och kvar i misären.

 • Jag förstår denne Tobbes känslor mht hur Expo jobbar. MEN som seriös måste man ha kontroll över sina känslor oavsett hur berättigade de än är. Intryck betyder nämligen mycket för alla de som inte är insatta i sammanhang och historik.

  Sådana här “torgmöten” osv är förstås viktiga för inte minst sammanhållning och fortsatt arbete men givetvis också känslosamma på ett för rörelsen positivt sätt. Låt dock inte dessa känslor gå överstyr så de missuppfattas eller t.o.m skapar okontrollerad vrede osv. Det var ju en “Kärleksmanifestation”.

  Det hade varit smartare att visa Mikaela kärlek istället men med budskapet att sluta fotografera individer med teleobjektiv om det nu var så (det hade räckt tror jag eller så använder man mötesvakter som smidigt ombesörjer otillåten persondokumentering).

  • Dina “silkesvantar”-teori har Svenskarna hållit på med sedan 50-talet och se hur samhället ser ut idag med kriminalitet, bombningar och skjutningar som drabbar helt oskyldiga medborgare. Om vi ska kunna ändra på detta, så krävs det att ryta ifrån! Att springa omkring med en kamera och fotografera demonstrerande personer, som i videon, är en vanlig företeelse i diktaturstater för att samla in oppositionen och tysta dem.

   • Problemet är att det annars lätt växer till våld, Silkesvantar är inte min tanke men dagens manifestation hade dock ett tema. Förstör inte det!

    De som kan motstå våld vinner i långa loppet allmänhetens förtroende liksom majoriteten av seriösa medlemmar. Kom ihåg att sanningen som sådan inte är lätt att få klarhet i. Det finns oftast osäkerhet vilket är den faktor som man ska ha i åtanke när de negativa känslorna svallar som värst.

 • De som driver the Great Reset har obegränsade ekonomiska tillgångar och jag har länge misstänkt att det är de som ligger bakom det märkliga faktum att det är högerextrema element som har intagit ledande positioner i kampen mot faschism/teknokrati.

 • Wow.

  Tobbe Larsson/Tor Paulsson och Frihetsnytt kallar det de håller på med för en “kärleksmanifestation”.

  Vad hr Larsson faktiskt ägnar sig åt på videon är, med hans eget bildspråk, BDSM och hets på väg att spåra ur i snuff-film.

  Hejdå “Frihetsrörelsen”

  • Som jag sagt tidigare så gillar jag verkligen inte Tor. Men jag måste också ära den som äras bör och jag tycker det var mycket bra att han konfronterade EXPO-agenten! När Expo går runt och fotar människor så fotar de inte bara arrangörer, talare eller andra självvalt officiella personer. De fotar också vanliga deltagare och då är det som Tor säger, nämligen ren och skär åsiktsregistrering.

   Så just där tycker jag han agerade helt rätt!

  • Under ND ( Nationaldemokraterna) tiden var han ett ansikte utåt. En svensk familjefader på reklambladen Jag var med och delade ut deras reklamblad för partiet. Det tog slut för min del då deras interna bråk uppdagades. Och senare misshandelsdomen mot Tord/ Tor Paulsson eller vad denna individ heter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *