Tobbe Larsson talade på Kärleksmanifestation och konfronterade Expojournalist aggressivt

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 19 november 2023
- Christian Pavón, jurist
Tobbe Larsson (Tor Paulsson). Montage: NewsVoice. Foton: Frhetsnytt.se

En “Kärleksmanifestation” gick av stapeln i Humlegården i Stockholm lördagen den 18:e november. På plats fanns alias Tobbe Larsson, även med aliaset Tor Paulsson. Han höll det första offentliga talet på över 10 år och passade på att konfrontera en Expo-journalist.

Pierre Tinderfjäll höll också tal, med ett förflutet i den sk frihetsrörelsen. Framträdandet flankades av Katerina Janouch, Mikael Wilgert och Ulf Bejerstrand. Talen bestod mest av upprepningar av saker som många redan sagt. ”Svenskarna måste sluta knyta nävarna i fickan och agera mot gängen och de respektlösa invandrarna”, var ett ledande tema i talen.

Den riktiga skrällen var att ”Tobbe Larsson” även känd som Tor Paulsson talade på demonstrationen. Detta är hans första offentliga sammanträdande “i fält” på 19 år.

Tobbe Larssons tal:

 

Deltagarna var uppskattningsvis som mest 700. Enligt Frihetsnytt kom 2000 personer. Deltagarantalet växte efter starten på Östermalmstorg, dit fackeltåget gick. Fackeltåget och demonstrationen var välorganiserad och en fyrverkeripjäs hälsade deltagarna på Östermalmstorg välkomna.

Tobbe Larsson konfronterade hårt en kvinnlig Expo-journalist, enligt Frihetsnytt. Journalisten bar på två kameror varav en kamera med ett zoom på minst 400-600 mm. Larsson röt åt kvinnan att hon dokumenterar deltagare och sedan ger materialet till den vänsterextrema organisationen AFA, en rörelse känd för att misshandla högermänniskor.

Relaterat: Extremister angrep demonstrant – NewsVoice filmade misshandel och gripande

Polisen bad Larsson sluta vifta med en otänd fackla varpå kvinnan leddes bort av en polisman. NewsVoice har inte kunnat bekräfta identiteten på fotojournalisten, men det lutar sannolikt åt att Expo kommer att publicera något om konfrontationen.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq