Ukrainas försvunna barn driver Kievs växande barnmarknad

publicerad 7 november 2023
- Kristoffer Hell
Föräldrarlösa barn i Ukraina, 2023
Föräldrarlösa barn i Ukraina, 2023.

När den Ryska Federationen inledde sin militära intervention i Ukraina den 24 februari 2022, fanns enligt Zelenskyregimens statistik över 105.000 föräldrarlösa barn fördelade på ca 700 barnhem över hela landet.

Hur har kriget påverkat dem?

Enligt inslaget nedan, nyligen sänd på rysk TV, existerar i Ukraina organiserad handel med barn som spänner över hela registret från att få en ny familj någonstans i västeuropa, utan de biologiska föräldrarnas godkännande eller ens kännedom, till sex-trafficking, prostitution, pedofili samt hur dessa barn mördas och bland annat deras hjärtan, njurar och levrar, säljs på en internationell svart marknad för organhandel.

Den sista uppgiften synkar med uppgifter i media som uppmärksammats av det ryska utrikesdepartementet: hur regimen i Kiev skapat en växande marknad för organhandel genom att bland annat slopa moms på kommersen.

Utlandet står för efterfrågan och tillgången på friska organ från unga döda människor handläggs av den ukrainska militären.

Referenser


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Har länge hört det glunkas om att dom som den verkliga makten haver, tar stora blodtransfusioner av barn för att hålla sig i trim högt upp i ålder.

  Så när du ser åldringar som Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates med flera hoppa omkring som ystra tonåringar hittandes på mera bus för mänskligheten så vet du nu hur dom orkar hålla på i en ålder där vi vanliga dödliga antingen är döda och begravda, eller sitter på hemmet och skakar.

 • Det var därför Putin genomförde en räddningsaktion för dom stackarna. Och för det blev han anklagad för krigsbrott. Av globalistpedofilerna i ‘väst’

  • Inte länder! Kolla istället deltagarförteckningar över alla överstatliga NGO, FN-organ, Bankoligarker etc. Där hittas köparna. Ett antal hälsovårdsföretag, bl a i länder typ Schweiz är bulvaner. Viktigt idag är att organen tas från icke-vaxxade individer.

   • Precis Roland, men vem ääger vartenda j…a företag i väst. Vissa skulle svara vanguard, blackrock, statestreet och det ‘stämmer’..Men ‘vem’ äger dom..via ‘stakeholderism’..just det. Allt, aallt är under några få labbars kontroll. Men detta vet vi

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *