USA: Endast 2% har tagit nya covidsprutor och 24% känner någon som dött av dem

Rasmussen Report: "Killer Jab? 24% Say Someone They Know Died From COVID-19 Vaccine"

publicerad 14 november 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Temabild på barn skeptisk till vaccinspruta.
Temabild på ett barn skeptiskt till vaccinspruta.

Intresset i USA för att ta nya covidsprutor av det kontroversiella genterapivaccinerna mot covid är extremt lågt i USA och var fjärde amerikan säger att de känner någon som avlidit på grund av injektionerna, som dessutom är godkända för spädbarn.

En av fyra amerikaner säger att de känner någon som dött av en covidinjektion

Nästan en fjärdedel av amerikanerna anser att de känner någon som dött av biverkningar från de så kallade covid-19-vaccinerna. Ännu fler säger att de kan tänka sig att bli kärande i en grupptalan mot vaccintillverkare, skriver Epoch Times.

Tidningen hänvisar till en rapport från Rasmussen Reports, ett undersökningsföretag som i sin rubricering väljer rubriken: “Killer Jab? 24% Say Someone They Know Died From COVID-19 Vaccine”.

En ny undersökning visade att ungefär en fjärdedel av amerikanerna tror att någon de kände dog av covid-19-vacciner, medan en annan ny undersökning visade att ett växande antal amerikaner är alltmer försiktiga med att låta sig injiceras ytterligare.

69 procent sa att de inte känner någon som dog av vaccinet.

Cirka hälften av amerikanerna, eller 47 procent, sa att de känner någon som dog av sjukdomen Covid-19, medan 49 procent sa att de inte känner någon som dog av sjukdomen, enligt Rasmussen Report.

Endast 2 procent av amerikanerna har tagit det nya covidvaccinet godkänt för spädbarn

Cirka 2 procent av alla amerikaner har fått den uppdaterade covidboostern efter att den godkändes och rekommenderades av federala hälsotjänstemän, enligt uppgifter från Department of Health and Human Services (HHS).

Endast 7 miljoner amerikaner har tagit den uppdaterade injektionen, som är godkänd för personer från 6 månader och uppåt.

Covid-19-vaccindistributionen har flyttats över till den privata marknaden, enligt myndigheten HHS som tillägger att HHS hjälper tillverkare och distributörer för att säkerställa att injektionerna når till de som vill ha dem.

42% säger att de kan tänka sig att ansluta sig till grupptalan mot läkemedelsföretag för vaccinbiverkningar och 24% säger att det är “mycket troligt” att de vill ansluta sig till en sådan stämningsansökan.

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vänta då tills nästa sk. “pandemi” och vi blir tvångsvaccinerade. Om vi inte vaccinerar oss så stängs bankkontona av, vi får inte gå till våra arbeten och vi får inte handla i livsmedelsaffärerna. Tyvärr är vi på väg dit med STORA steg och ytterst få förstår följderna. Kan garantera att ingen av de “utvalda” blir vaccinerade, de utvalda är då beslutsfattare som blint följer agendan.

 • Om det stämmer att endast 2 % nu kavlar upp så är det ju väldigt glädjande, även om folkmordet som skett redan är gravt tragiskt.

  Fick höra om ännu en släkting som blivit sjuk nu. Lurades ta vaccinet, och verkade först OK. Nu är personen så trött att hon inte orkar gå till vårdcentralen på andra sidan gatan. Huden börjar få en gul ton. Fruktansvärt ont över levern.

  Man letar gallstenar, kontrollerar gulsot/hepatit osv, men hittar ingenting. Förmodar levern inte klarar av avgiftningen av gifterna efter genterapin längre. Grymt tragigskt. Bara strax över 30.

 • Vilket bedrägeri covid-19 pandemin var som svepte över hela världen. Jag var i Las Palmas under denna tid och minns vansinnet väl.

 • Notera att trenden verkar vara i Sverige att Regionerna resp privatsjukvården “outsourcar” vaccinationer numera till vax:företag. Vårdcentralerna “vägrar” i stor utsträckning att vax:a. D v s det kan tolkas som att Regionerna och privatsjukvården fjärmar sig från “vax:ningarna”. M a o om svenska gräsrötter blir högljudda motståndare kan man skylla “på någon annan”!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *