Elsa Widding om WHO: Patientens val av behandlingsmetod får inte åsidosättas vid vaccinering under en pandemi

En debattartikel om WHO:s försök att kontrollera den svenska folkhälsan och den enskilde personens vilja.

publicerad 21 november 2023
Elsa Widding, 1:a maj 2023, eget verk
Elsa Widding, 1:a maj 2023, eget verk
ArcanumSkolan

Utredare Anders W Jonsson föreslår i sin utredning om utvärdering av genomförandet av vaccinering mot Covid-19 att patientens val av behandlingsmetod bör kunna åsidosättas vid vaccinering under en pandemi.

Redan vid den senaste pandemin åsidosattes denna rätt då allmänheten inte fick välja vilket vaccin han eller hon föredrog. Under presskonferensen hävdade Anders W Jonsson att detta inte haft någon betydelse eftersom vaccinen var likvärdiga.

Detta påstående är direkt felaktigt och det är häpnadsväckande att regeringens utredare, som jobbat med utredningen, är så dåligt påläst.

Pfizers injektioner innehåller 30 mg modifierat mRNA och var designat för två doser medan Modernas innehåller hela 100 mg modifierat mRNA och var designat för endast en dos. Den välinformerade och engagerade patienten kunde ta reda på detta men förnekades möjligheten att välja.

Det visade sig så småningom att Modernas vaccin ändå gavs i två doser vilket ledde till att många unga män drabbades av hjärtmuskelinflammation, ett mycket allvarligt tillstånd som i svåra fall kan leda till hjärtstillestånd. FHM stoppade vaccinering med Modernas vaccin Spikevax i oktober 2021 för personer yngre än 20 år. Påståendet att vaccinerna är likvärdiga är inte bara felaktigt, för vissa personer var det rentav livsavgörande.

Även AstraZenecas vaccin mot covid-19 stoppades i mars 2021 då ett stort antal biverkningar i form av blodproppar kunde konstaterades.

Att mot denna bakgrund ta bort rätten att välja behandlingsmetod tyder på ett förakt för individens rätt att avgöra vad som ska sprutas in i hans eller hennes kropp.

Utredaren Anders W Jonsson uppvisar stora kunskapsluckor på detta område vilket gör att man med fog kan ifrågasätta utredningens relevans i sin helhet.

Text: Elsa Widding, oberoende riksdagsledamot som arbetar med klimatfrågan/energisystemet, mot ovetenskaplig alarmism och WHO som överstatlig makt över Sveriges suveränitet, demokrati och mänskliga rättigheter.

Relaterade länkar

 • Modernas vaccin pausas
 • FHM pausar astra zenecas vaccin

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Varför görs det inga organiserade försök att informera dessa 70-plussare om att de ej bör ta dessa vacciner? Det är en katastrof om de inte kommer finnas kvar i livet nästa år.

  Jag har hört pensionärer säga att det enda de gör är att följa nyheterna. De är en grupp i samhället som om de började läsa verkliga nyheter skulle ha tid att sätta sig in i “konspirationsteorierna” och informera sina barn och barnbarn.

 • Ditt val är om DU eller STATEN skall äga din kropp.
  I dagsläget äger staten din kropp. Den bestämmer om du skall dö
  eller leva vidare.
  KANNS DET BRA???

 • Varför blir det inga protester? Demonstrationer för våra gamla? De anhöriga som förlorade föräldrar under “pandemin” och efteråt – förstod de inte vad som hände? Och vad som fortsätter hända?

  Gamla människor är ju även de sista kvarvarande med minne av det samhälle som snart inte finns längre. Det är också en anledning till att de vill bli kvitt dem.

 • Ingenting är kört. Massmördarnas planer på att avfolka, kan närsomhelst stoppas bara tillräckligt många blir upplysta om vad den gruppen tänker göra med Mänskligheten.

  Ingenting tänker dock stoppa dom från att genomföra sitt euftanasiprogram, och dom vet de kommer ‘lyckas’. Om mängden människor förblir oupplysta. Om motsatsen sker, och folk till slut förstår att de kommer släpas med våld till ‘vaccn’ställena om massmords’avtalet’ går igenom, och människor marscherar på gatorna i protest mot förrädarna i ‘parlamenten (inte Elsa och några till i Europa) så kommer psykopaterna att vika ned sig och springa och gömma sig som de parasiter de är. Garanterat, för de räds inget mer än utmaningen från Folket och det är därför de vill ha bort oss. Det är det deras ‘hälsokampanj’ går ut på.

  • Palliativ vård är förlängningen av dödliga vaccin. Massavlivningen av gamla är ju startpunkten för alltihop. Nästa gång är det din tur….. bortsett från att gamla människor är det finaste som finns och en stor skatt för oss yngre.

   Varför är intresset så lågt för att äldre människor redan eutanaseras i Sverige och ofta mot sin uttryckliga vilja, utan att ha blivit tillfrågade trots att de varit fullt beslutsdugliga?

 • Elsa, jag anser att Du är den ende FOLKVALDE RIKSDAGSLEDAMOTEN vi har idag.
  Du har haft ryggrad nog att ta avstånd ifrån de ICKE FOLKVALDA 348 “GÄNGKRIMINELLA” som är inpetade av kompisarna.
  Den dagen svenska folket återfår rätten att sparka KORRUPTA politiker och tjänstemän i ALLMÄNNA VAL kan Sverige räddas.
  Det finns bara en sak en s k POLITIKER fruktar, att mista “JOBBET”.
  Om svenska folket kan godkänna att låta sig representeras, är ett JOBB och inget förtroendeuppdrag?

  • Men om det skulle varit så enkelt att implementera det totalitära systemet så hade de inte behövt demokratiillusionen. Hade det sen redan varit helt kört så skulle vi inte ens kunnat ha den här diskussionen. Sen gör ju Elsa något positivt och hon har hittat riksdags- och sociala mediekanal för att få ut budskapet. Själv verkar du mer vara den där gnällige snubben som tar ner humöret på alla andra.

   • Till skillnad från det politiska slemmet så sätter hon fingret på klimatförändrings-BS, “vacciner”, WHO o.s.v. och det här gör att man kan ha lite överseende med andra små kunskapsluckor. För hon hade precis som alla de andra kunnat vara tyst och fortsätta håva in Judaspenningen. Att hon inte är gnällig är också ett stort plus.

 • Varför skulle en yttre aktoritet bestämma vad jag ska injiceras med?
  Någon som inte känner mig eller vilka behov jag har. Helt in
  absurdum, Läs bio-vapen istället för vaccin. Traditionella vacciner
  som togs i barndomen kan inte jämföras med mRNA injektionerna och
  dess extrema biverkningar……Ordet vaccin har för länge sedan
  trängt ner i det kollektiva medvetandet, mRNA Covid-19 är ett biologiskt
  vapen med stor utslagningskapacitet.

 • Elsa är svenska folkets sista hopp, som tar sitt folkvalda uppdrag på största allvar, vilket är att värna svenska folkets väl och ve.

  Utredning är politisk och undanhåller alla biverkningar av det farliga vaccinet, inte ett ord om den ca 20% överdödligheten, 15% minskad graviditet och 40% ökad sjukfrånvaro. Inte ett ord om de värdelösa testerna, munskydden, avstånd 2m/6ft, lockdowns, förbud mot Ivermectin, mm.

  Mitt intryck är att utredningen är politisk och skall ligga till grund för framtida beslut om tvångsvaccinering och acceptans av WHOs överstatlighet. Rena rama nazismen.

 • Elsa Widding är en gåva till svenska folket. Hon undersöker grundligt och hon rapporterar sakligt och sanningsenlig. Tänk om alla politiker vore sådana. Vi skulle ha ett ärligt och okorrupt drömland då – så nära ett paradis man kan tänka sig. Tack Elsa.

 • Med sin utrednings svar sällar sig Anders W Jonsson till den långa rad av förtryckarregimer, där ‘hedersplatsen’ intages av Hitlers Nationalsocialism. För sina tvångsinjiceringar på inhemska och utländska människor dömdes flera av nazi-läkarna till fängelse och till döden, i Nürnbergrättegångarna.

 • Dessa beställningsjobb med dessa ständiga enmans-utredningar?

  Ivf har vi länge sett en trend bort från meritokrati.
  De som inte protesterar eller kritiserar utan följer med i toppstyrningen premieras och det ganska bra. Så bra att det blir svårt att sluta eller byta jobb. Man blir i värsta fall en “nyttig idiot”.

  ps! Vi får väl anta att Anders hade kunniga utredningskollegor men enl Elsa tyder inget på det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *