Ljusmanifestationer i Stockholm 10 dec för att hedra vaccinoffer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 december 2023
- NewsVoice redaktion
Nobelprisprotest i Göteborg
Nobelprisprotest i Göteborg.

I dag söndag den 10 december arrangeras ljusvakor och minnesstunder i Stockholm för att hedra de som skadats eller dött efter covidvaccinationer. Protester sker även mot att forskare bakom mRNA-vaccintekniken fått årets Nobelpris i fysiologi och medicin.

Minnesstunderna vid Gustav Adolfs torg i Göteborg och Mynttorget i Stockholm äger rum klockan 17 på söndagen den 10:e december.

Nobelprisprotestkommittén med representanter för Läkaruppropet, Sjuksköterskeuppropet och Partiet MoD meddelar att olika arrangemang kommer att anordnas i Göteborg, Stockholm och utanför Norges statsministers bostad i Oslo.

Nobelprisprotestkommittén uppmanar deltagarna att ta med sig facklor, begravningsljus och blommor för att hedra de avlidna och skadade. De som inte kan kan komma uppmanas att anordna egna ljusvakor i sina hem och sedan dela det i sociala medier.

“Vi uppmanar människor från hela världen att anordna sina egna ljusceremonier för att protestera mot årets Nobelprisnomineringar för de forskare som har uppfunnit delar av mRNA-tekniken”, säger MoD:s partiledare Andreas Sidqvist.

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ja, det var en hel del som ångrade att de inte synade Bill Gates uppsåt, men att trösta varandra kan ju hjälpa för stunden, men injektionerna måste bäras hela livet.

  • Blev väldigt glad över antalet deltagare tills jag såg att det var fel bild dvs inte från ljusvakan Gbg 10 dec då artikeln var från förmiddagen innan 🙁

   Nåväl, ska inte “gnälla” Det är ju välsignat att saker sker som kanske väcker “förbipasserande”

   Ljus och frid!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *