Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Medicinska genvägar kan öka sjukligheten – Recension av “Sanningen om smitta”

Hans Sternlycke (1942-) var tidigare medarbetare i redaktionen på Miljömagasinet och medlem i Miljöpartiet. Han arbetar för ekonomisk omvandling underifrån, arbetskooperativ, ekobyar och omställningsrörelsen. Hans skriver om energifrågor, klimat, naturresurser, det ekonomiska pyramidspelet och hållbarhet.
publicerad 25 januari 2024
- Hans Sternlycke
Sally Fallon Morell och Thomas Cowan
Sally Fallon Morell och Thomas Cowan

Thomas S. Cowan och Sally Fallon Morell har skrivit “Sanningen om smitta”. Den är intressant och faktarik, men trovärdigheten störs av ett ibland nyandligt språk och att huvudtesen om att virus inte finns drivs för tvärsäkert. Boken visar övertygande hur litet faktaunderlag som ligger bakom dagens medicinska dogmer och behandlingar. Den borde vara anledning till mer forskning. 

Författarna hävdar att virus, DNA-paket utan egen fortplantningsförmåga egentligen är exosomer kroppens egna DNA-paket som fungerar som signalsystem, försvar mot angrepp och för utsöndring av gifter. Det är ett spännande forskningaområde som kan ge intressanta resultat. 

De är tecken på en immunreaktion, som av forskarna har tagit som tecken på att ett vaccin har haft verkan. Men det behöver inte alls vara ett virus som kroppen reagerar på. Covid är kanske inte resultatet av en virusinfektion utan en immunologisk reaktion.

Sanningen om smittaFörfattarna tror att strålningen genom utrullningen av 5G har påverkat. Wuhan i Kina, där det började, hade då en stor lansering.

Är det så är vaccinering fel behandling. Coronan visar andra symptom än vanlig influensa. Den ger en mängd blödningar i de minsta blodkärlen , i synnerhet i lungorna. Att då ta till respirator är att ge en dödsdom. Det var vad som hände de insjuknade på äldreboenden.

De flesta dog dock inte av corona utan av sin andra sjuklighet. Ytterligare bidrog att medel med små biverkningar men med god effekt som klorokin, ivermektin och vitaminer avvisades och ersattes med AZT och Retrovir med liten effekt men med redan tidigare visade stora skadeverkningar. Men de gav mer pengar..

Man har inte kunnat binda coronan till ett virus, på strikt sätt isolera det och smitta nya med det utan den DNA-sekvens som anses ansvarig är en överenskommelse bland forskarna. Man använder surrogatmått för att få virusförekomst. Man centrifugerar blodprovet men inte så långt att man får fram bara viruset rent utan det innehåller en rad olika partiklar.

För att få fram resultat är man beredd till forskningsfusk för att dölja biverkningar och förstora upp positiva resultat. Antibiotika och vacciner har har inte minskat sjukdomar så mycket som sanitet och bättre mat. Ofta har behandlingarna gett fler döda än sjukdomarna. Författarna drar fram alla Pasteurs bedrägerier, och de har fortsatt sedan dess. I stället för medicin bör vi förändra vår miljö.

Boken tar i särskilda kapitel upp betydelsen av vatten, mat, gifter och psykisk harmoni för vår hälsa. Det vatten vi får från reningsverken är dött vatten med litet innehåll av syre men med gifter. Naturens vatten är kristallint, syrerikt och rent. Det kan syrsätta vår kropp, som till största delen består av av vatten, och det leder ström och påverkas av strålning.

Animaliska fetter i vår mat är viktiga för mitokondrierna och vår fulla hälsa. Fleromättade vegetabiliska oljor har varit katastrofala.

“Sanningen om smitta” kan anklagas för flum och stridande mot forskningen, men forskningen är inte alltid oberoende prövande. Boken ger många exempel från en fyllig medicinhistoria hur man låst sig vid felaktiga teorier. Robert Kennedy Jr har i boken Den verklige Faucci” avslöjat all korruption kring coronavacciner från företag, myndigheter och forskning.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq