Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Vi måste kliva fram och trycka tillbaka vaccinkulturen som skadar alla

Svensk vårddebatt

publicerad 8 mars 2024
Stefan Whilde
Stefan Whilde

“Vaccinkulturen lär oss att vi ska vara rädda för allt och att vi inget klarar på egen hand. Vårt immunförsvar behöver kemikalier”, varnar Stefan Whilde som särskilt är oroad för de yngre generationernas ohälsa. Lösningen är att de vuxna kliver fram och visar vägen, menar Whilde. “Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör”.

Barn och tonåringar mår allt sämre i Sverige, både fysiskt och mentalt. Detta trots att vaccinindustrin förser oss med vaccin mot lilla minsta åkomma och psykiatrin trätt in och skriver ut piller för minsta lilla humörsvängning. Hur kan det då ha gått så fel?

Vi håller på att förlora inte bara en utan två generationer och det beror inte på WHO:s coronapandemi, däremot blev pandemin den sista droppen av isolering och skräck som fick bägaren att rinna över. Det är nämligen i en skräckfylld och isolerad modern värld som våra barn och tonåringar växer upp.

Vaccinkulturen

Vaccinkulturen lär oss att vi ska vara rädda för allt och att vi inget klarar på egen hand. Vårt immunförsvar behöver kemikalier, vi föddes otillräckliga. Det är ju därför som vi vaccinerar mot allt fler sjukdomar – det är farligt att leva och vi är svaga och maktlösa.

Och när sedan ångesten kommer över hur farligt allt är så dövas den och konserveras med antidepressiva ”läkemedel”. Piller, som kan liknas vid legalt knark, istället för vuxnas tid och förståelse – det är lösningen idag. Är det konstigt att våra barn och tonåringar mår allt sämre?

Framför allt så saknar barn oss vuxna som förebilder, de saknar vuxna som visar mod och handlingskraft, vuxna som inte är rädda, som inte låter rädslan styra valen.

  • Om vi vuxna förlorar framtidstron och överlämnar oss själva åt vaccin- och läkemedelsindustrin, hur ska då våra barn och ungdomar kunna tro på framtiden?
  • Hur ska de kunna tro på den egna kraften och den egna förmågan att påverka?

Vaccinpolitikerna har inga lösningar

Detta har pågått i många år, under hela 2000-talet. Galenskaperna har eskalerat, men nu spricker bubblan. Vi befinner oss i en post-pandemi och den hade våra barn och tonåringar klarat av om vi vuxna klarat av den, men det gör vi inte.

Vi låter rädslan och skräcken styra, vi är handlingsförlamade och överlämnar allt ansvar åt vaccin- och läkemedelsindustrin som inte finns där för vår skull utan för pengarnas och maktens skull.

Vi överlämnar oss åt visionslösa och handlingsförlamade politiker som i stället för att ingjuta mod och framtidstro i ett lands medborgare spär på rädslan och skräcken. De stänger ner hela samhällen och införa restriktioner som gör människor i alla åldrar ännu sjukare, ännu mer ångestladdade, ännu mer uppgivna, ännu mer vilsna, och sedan erbjuder samma politiker mer vaccin och piller.

Under senare år har vaccinindustrin och dess mest fanatiska anhängare pratat om ett vaccin mot depression! Marknaden lär bli enorm efter att vi vaccinerat alla, även barn, även de som inte är i riskgrupperna, även de som redan haft Covid-19, med de experimentella och biverkningstyngda Covid-19-vaccinen.

  • Vad blir nästa steg? Ett vaccin mot föräldrars dåliga samvete för att vi inte klarar av att ta hand om våra barn utan att fylla dem med ångest som måste dövas på konstgjord väg?
  • Vaccin mot ansvar, så att vi helt slipper anstränga oss i framtiden?
  • Vaccin mot politiker hade varit bra, men så länge politikerna sitter i vaccin- och läkemedelsindustrins knä lär det inte bli av.

Vaccin löser inte barns och tonåringars vilsenhet. Det gör inte psykiatrin heller, så snälla – låt oss inte lämna över våra barn i psykiatrins våld efter pandemin.

Psykiatrin har genom sin historia använt sig av djupt disharmoniska och aggressiva metoder för att behandla den avvikelse som en individ kan uppvisa utifrån rådande kulturell och medicinsk norm. Insulinchocker, isbad, kastrering, ökända stormavdelningar, bältning, elchocker och lobotomi. Elchocker används än idag, på 2020-talet.

Som diagnos- och behandlingsmetod är psykiatrin med stor sannolikhet långt sjukare än sina patienter. Den delar frikostigt ut diagnoser och ordinerar substanser på ett sätt som gör psykiatrikern till en legaliserad knarklangare, subventionerad av svenska staten.

Foto: Arek Socha. Licens: Pixabay.com
Vi måste kliva fram och trycka tillbaka vaccinkulturen. Hälsa är något naturligt. Foto: Arek Socha. Licens: Pixabay.com

Det finns fungerande alternativ

Det finns valmöjligheter, till och med i Sverige. Beprövade, naturliga läkekonster som behandlar hela människan på ett milt och skonsamt sätt utan biverkningar. ”Skolmedicinen”, där psykiatrin ingår, är endast en av hundratals läkekonster och behandlingsmetoder som vi kan och får välja mellan.

Information om sundare alternativ kan vara besvärlig att få tag i, framför allt om vi befinner oss i ett akut kritiskt läge av förtvivlan, ångest, sorg. Men information finns. Vi får hjälpas åt. Det finns alternativ.

Barns och tonåringars ohälsa beror givetvis inte bara på att de är söndervaccinerade och söndermedicinerade, andra faktorer spelar också in – för lite fysisk aktivitet, för mycket inomhusaktiviteter, för lite lek och för mycket skola, avsaknad av praktisk erfarenhet i yrkeslivet (barn sitter bakom skolbänken i för många år idag).

Men vaccin- och läkemedelsindustrin har ett stort ansvar i det här, vilket innebär att sjukvården har ett stort ansvar – men i slutänden är det upp till oss föräldrar att sätta ner foten och säga ifrån.

Läkare (psykiatriker) som ordinerar antidepressiva substanser åt barn under 15 år bör åtalas för misshandel och för brott mot människofriden eller i varje fall fråntas legitimationen och erbjudas ett annat jobb så långt bort från barn och ungdomar som möjligt.

Vi föräldrar måste ta oss i kragen, ställa oss upp och säga: ”Nu får det vara nog! Vi återtar ansvaret för och makten över våra barn och ger dem en trygg uppväxt utan piller och sprutor!”

För nu behöver våra barn och tonåringar vår tid. De behöver vårt mod, de behöver oss som förebilder. De behöver få prata av sig, inte hos pillerkåta psykiatriker, inte hos vaccinvurmande skolpsykologer, utan hos oss, hos familjen, i en trygg omgivning skapad av närstående som har tid och som bryr sig.

De behöver få lära sig att vi människor faktiskt inte behöver piller och sprutor för att överleva. Vi är organiska varelser och vi kan själva.

Människans naturliga immunförsvar gör jobbet

Vi har ett immunförsvar att lita på och skulle immunförsvaret tillfälligt dippa av någon anledning så kan vi stärka det på egen hand, på naturlig väg, med vitaminer och mineraler, med frisk luft, med solljus, med fredliga och miljövänliga läkekonster som till exempel homeopati, läkekonster som tar hänsyn till och ser hela människan och som arbetar för att bota orsaken, inte tillfälligt döva symtomen.

Det är vi vuxna, vi föräldrar som vänder skutan – inte politiker, inte giriga industrier, inte skola och statlig omsorg. Det är dags att vi kliver fram och visar vägen. Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör.

 

Text av Stefan Whilde (Stefanwhilde.se), skribent & författare, homeopat, grundare av och lärare i Whildes Homeopatiska Skola

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq