WHO och SVT – två ägg i samma ruttna korg

publicerad 10 april 2024
Stefan Whilde
Stefan Whilde, privat foto

Om vi har lärt oss en enda sak av pandemin så är det att George Orwells framtidsdystopi ”1984”, som skrevs 1949, aldrig varit mer aktuell än just här och nu. Politiker, EU-kommissionärer, medicinska ”experter”, organisationer, myndigheter och media ägnar sig åt propaganda, inte i syfte att vårda och skydda individer utan i syfte att stärka individers beroende och maktlöshet.

Lögner, myter och kraftigt förvrängd statistik har spridits i ”vetenskapens” namn. Vetenskap har blivit religion, journalistik har blivit desinformation och manipulation. Och det här kommer tyvärr att fortsätta till demonstrationer och frihetsmanifestationer inte bara tar sig gestalt i stora delar av världen som under pandemin utan också tar över media så att vi kan börja ägna oss åt journalistik igen.

Nu säger WHO, som sponsras av vaccin- och läkemedelsindustrin, att det krävs omedelbara insatser mot postcovid. Och det är kanske sant, men det är inte WHO som sitter inne med lösningen. Om WHO tillåts styra så kommer personer med så kallad postcovid att bli än sjukare över tid.

Sök homeopatisk hjälp i stället. Så värnar du inte bara din egen inre miljö utan också vår gemensamma yttre miljö. Klassisk homeopati är en biverkningsfri och effektiv läkekonst som i stället för att bara se diagnosen eller det enskilda symtomet och försöka lösa med livslång, nedbrytande medicinering ser hela människan och låter hela människan komma till tals i en behandling som mäter ökad hälsa i termer som kreativitet, livslust, värdighet och oberoende.

Globalt har nästan 6,5 miljoner människor dött i covid, enligt WHO. Detta är förmodligen den största lögnen som jag hört så här långt under mitt 57-åriga liv. Människor dör nämligen inte av Covid-19, däremot är det många som dött i samband med Covid-19 och hamnat i statistiken för döda i Covid-19.

ArcanumSkolan 2024

Dödsorsak har då varit – ofta i kombination med vartannat: Hög ålder, underliggande sjukdom som behandlats med syntetiska läkemedel, vilka hämmar eller undergräver det egna immunförsvaret, missbruk av syntetiska läkemedel under lång tid, fetma, näringsbrist, vitamin- och mineralbrist, men också trafikolycka, misshandel, självmord – eftersom alla som dött inom 30 dygn från det att en covidinfektion konstaterats hamnar i statistiken över döda i Covid-19.

Till detta ska läggas att majoriteten som dött med Covid-19 efter att massvaccinationerna inleddes har varit vaccinerade. Så Covid-19-injektionerna är ytterligare en orsak till att människor dött i samband med Covid-19.

SVT, som sedan länge övergett journalistiken och helt hemfaller åt indoktrinering, varnar via skrupellösa ”läkare” för årets influensa så att folk som inte längre orkar med de verkningslösa men biverkningstyngda Covid-19-injektionerna nu skrämda ska springa till vården och i stället vaccinera sig med ett influensavaccin som år efter år visat sig ha dålig eller väldigt dålig effekt.

Som grädde på moset försvann influensan helt under pandemin. Vi brukar ha cirka 8000-14.000 fall i Sverige per år. Hur många hade vi 2021? Var det 29 registrerade fall eller färre? Hur många av de registrerade Covid-19-fallen kan då ha varit vanlig influensa? Och varför pratade inte media om elefanten i rummet? Svaret vet du redan: Media är korrupt.

 

Text av Stefan Whilde (Stefanwhilde.se), författare, fristående klassisk homeopat, grundare av och lärare i Whildes Homeopatiska Skola

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: WHO och SVT
 • D vitamin, rikliga mängder c-vitamin, treo, en cigarr då och då och brukande av e-cigg samt ingefära och citron-spetsad öl.
  Har inte haft ens en förkylning på 10 år.

 • Big Pharma har för avsikt att omvandla alla “standardvacciner” till preparat som överförs med mRNA. Då kan de tillverka “billigare” men sälja dyrare.

  Allt fler kommer till insikt om att Big Pharma´s affärsplan är att sälja preparat som tar bort symptomen (utan att bota), så att de sjuka köper mer och mer av preparaten.

  Själv kommer jag aldrig mer att ta ett preparat som kallas vaccin. Jag avråder alla att ta dylika vacciner.
  Bättre ett dagligt intag av D-vitamin. zink, C-vitamin resp acetylsalicylsyra (i brist på malariamedicin). Lite Litium (mot Alsheimers) resp Sellén skadar inte.

 • SVT-Pravda kor helt skamlöst på med samma gamla propaganda som när de i stort sätt hade informationsmonopol. De verkar helt ha missat att man i interneteran kan jämföra deras så uppenbara skitsnack med mer trovärdiga källor.

 • Du glömde alla de gamla människor som dog och fortsätter dö genom avsiktlig ofrivillig eutanasi genom sömnmedel och morfin.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *