Fejkkupp riktad mot WEF-möte i Davos – Talare ber Klaus Schwab att fara åt…

publicerad 17 januari 2024
- Kristoffer Hell
Kupp på WEF i Davos, 2024
Fejkkupp på WEF i Davos, 2024?

En spektakulär fejkvideo började spridas den 16 januari 2024 under årets upplaga av World Economic Forums möte i den Schweiziska orten Davos. En av de inbjudna talarna på podiet bad WEF:s grundare och ordförande Klaus Schwab att fara åt skogen i videon.

Talaren, Damon Imani, uppges vara en konstnär född i Iran och i dag baserad i Danmark. När han inte genomför propagandakupper mot globalister i Schweiz uppges han producera samhällsorienterade satiriska videos.

Enligt Reuters har Imani tidigare producerat en fejkvideo på temat hur någon kuppar ett möte, fast då i Vita Huset.

 

 

Under sitt kärnfulla och korta anförande nämnde Imani “We The People”, på svenska “vi som är folket”, vilket kan vara en referens till den hashtag #WeThePeople som nyligen myntades av den schweiziska läkaren och covidvaccinationskritikern Astrid Stuckelberger i en nyligen släppt video med titeln “Cutting the Head of the Snake in Geneva”.

Den verkar ha producerats av en falang inom den amerikanska djupa staten allierad med Donald Trump och som kräver att den diplomatiska immuniteten för WEF, WHO och GAVI återkallas.

Cutting of the Head of the Snake in Geneva

 

Referenser och relaterat

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Damon Imani
  • Men screen shoten ser ju inte fejkad ut? Bakgrunden stämmer överens. Men allt går ju att fejka nuförtiden t om världskrig.

  • Jag blev så glad när jag såg detta! Kul om det är fejk, ännu roligare om det sant!! Men i vilket fall som helst är det sådant här vi behöver se mer av – en jäkla massa mer av. Satir är det giftigaste sådana här giftiga människor kan drabbas av. De tål inte att bli förlöjligade.

  • Alltid trevligt när den ledande fascist organisationen WEF får välbehövlig kritik. Vi får hoppas att organisationen går under och alla inblandade får långa fängelsestraff.

  • Det är kanske intressant att logotypen för WEF ser ut så här:
    https://4vector.com/free-vector/world-economic-forum-0-61253

    Det är alltså en halvcirkel som skär igenom de tre bokstäver som finns i var och ett av orden World Economic Forum, som WEF ju är en förkortning av, nämligen bokstaven O.

    Jag funderade lite på det eftersom jag vet hur viktig symbolik är i de här kretsarna och här är en tanke om det.

    Bokstaven O är den femtonde bokstaven i alfabetet. Femton är enligt numerologi sex (1+5).

    Tre O som är markerade skulle alltså kunna tydas som 666, något som för tankarna till odjuret i Uppenbarelseboken.

    • Och till skillnad från artikelförfattaren Kristoffer Hell anser jag att såväl Pascal Najadi som Astrid Stückelberger är uppriktiga.

      Uttrycket “We The People” myntades för övrigt inte av Astrid Stückelberger utan har använtes i många år inom bland annat Tea Party Movement.

      Jag ställer mig också kritisk till artikelförfattarens påstående att talet av Damon Imani på WEF skulle vara fejk.

      • Rubriker och ingresser editeras och sätts som regel av redaktören och ser sällan ut som hur de var i orginalartikeln när denna levererades.

        Det här var orginalartikelns rubrik:

        “Kupp på WEF-möte i Davos – talare ber Klaus Schwab och NWO att fara åt helvete?”

        Håller det dock för troligare att videon är fejk än att Damon Imani verklgen släpptes upp på scen tillsammans med KS.

  • Iranier bosatta i väst brukar sälla sig till västlig propaganda riktat mot deras hemländer.
    Så det var lite oväntat. Skumt?

  • Titta lite igår på Slemskys tal i Davos. Men orka inte så länge. Men slogs av den fullständiga likgiltigheten i talet som publiken gav uttryck för. De sitter och bara slösurfar i sina mobiler.

    Om Imani blev inbjuden på riktigt kanske de skulle vakna till liv? En frisk fläkt i de själalösas nickedockornas korridorer.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *