Dokumentär: Säkert och effektivt – Del 1 : Biverkningarna som inte får finnas

publicerad 27 april 2024
Lena Hallengren, 2020, eget verk

I första delen i Tobias Hietalas dokumentär om skadorna av mRNA-injektionerna intervjuas de drabbade. Per Olhans berättar om hur han förlorade sin mamma Alice på grund av “covidvaccinet” som skulle “rädda” de äldre. Vad hände egentligen de där åren?

Tobias Hietala har producerat dokumentären i tre delar helt ideellt och den visas på Youtube eller på Odysee om Youtube tar ner videorna.

Stöd hans arbete genom att swisha en gåva till 0707 675 296 eller Paypal.me/seintedetta


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Men trots allt sover folket fortfarande. Det är lätt att tro att gemene man är mer upplyst nu än 2020 när man konsumerar enbart fri media. Men de man möter på arbetsplatser osv är kvar i sin djupa hypnos.
    År 2024 och man håller sig fortfarande till 200-åriga nyhets-institutioner.

    • Precis. Innan Internet var det lättare och säga att vår situation beror på att människor har saknat tillräcklig information, men nu vet vi ju att så inte är fallet. När man snackar med en del så är hela deras tankevärld fortfarande Aftonblaskans eller SVT-Pravdas senaste vinkling. Då är det ändå många gånger människor som är smarta nog att kunna ta till sig lite mer avancerade instruktioner, men alltför mentalt lata för att dra egna slutsatser genom att tänka själva. Men det är nog också till viss del en mental självförsvarsmekanism där de inte vågar tvivla utan verkligen vill att sagan ska vara sann.

  • Varför ställde sig folk i kö för att få dom här vaccinen, dos ett, dos två för att efter det börja fundera. Vi var många som varnade för vaccinet och jag gjorde det på min tidigare blogg när det begav sig och som det sedan blev svårt att blogga på när google vill ha inloggningsuppgifter från mig.

    Här: https://experimentlandet.blogg.se/2024/february/

    Vi som varnade (och jag varnade nästan i vart och vartannat inlägg under en period som ni kan se om ni söker på min tidigare blogg, adressen ovan) visste att det skulle bli så här att folk skulle skylla ifrån sig för att dom tog dessa vaccin som inte var bra för dem. Dom vägrade att lyssna på oss. Vi har ingen skuld till att dom gjorde ett val att ta vaccin men självklart är det tragiskt.

  • Idag finns det otaliga bevis. Varför har ingen polisanmält de ansvariga för folkmord och åtminstone 10 andra brott, när de fortfarande marknadsför och strävar efter att ge dödsdomen till våra äldre och sjuka genom att främja och administrera dödsdosen?

    Denna dokumentär bidrar precis lika mycket som Elsa Weddings försök att övertyga fanatiska politiker och ansvariga, det vill säga, noll/zero/nada hjälp för någon!

    Det är hög tid att resa oss och göra uppror mot allt som påtvingas oss!

    • Elsa Wedding vem är det? Heter hon kanske Elsa Widding och är en utbrytare från Sverigedemokraterna?
      I såna fall får hon fortfarande lön som en vilde i riksdagen? Cirka 83.000 i månaden?
      Är det inte naturligt att arbeta hårt för att få en så hög lön? Varför blev hon politiker för SD 2022 om hon inte vill arbeta för dem?

    • Menar du vaccinet med dödsdosen? De fortsätter också att avliva gamla människor genom att tvinga dem till ofrivillig ej medicinskt motiverad palliativ vård.

      De behandlas sämre än husdjur. Det finns säkert även de äldre som faktistkt vill dö och det sägs att man kan ändra sig, men man kan inte välja alls. Vissa blir manipulerade och andra tvingade mot sin uttryckliga vilja.

      Det talas i svepande ordalag om att de flesta människor vill dö hemma, men att de flesta istället dör på sjukhus och att det är en skrämmande miljö för gamla människor. Inte i något annat sammanhang skulle man kunna bestämma över liv och död, utan att fråga den det gäller, utan den allra minsta rättssäkerhet. Beslut – ett par veckor senare är du död. En mördare tilldelas försvarsadvokat och kan inte dömas till döden. En gammal människa kostar samhället för mycket – det är brottet som motiverar dödsstraff i Sverig 2024.

      Äldre människor är inte någon särskild sort. Hur skulle du reagera om det kom hem en Dr Mengele till dig och bestämde att ditt liv inte hade något värde? Precis som i Hitlertyskland. De använder vackra ord när de beskriver palliativ vård och det är lätt at bli förledd, men det handlar om industriellt genomförda avrättaningar.

      Det är WHO som ligger bakom Sveriges riktlinjer precis som allting annat. Och socialstyrelsen.

  • Det vore underbart om SVT sände detta klockan 20.00 7 dagar i veckan.Men det är förstås bara en önskedröm från mig!
    Men tjatet är nog det enda som får dom sovande fåren att spänna upp ögonen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *