Dejtingsajter för ovaccinerade!

publicerad Idag 17:33

Under de senaste två åren har många internetgrupper, bland annat Unjabbed.net, startats specifikt för personer som har valt att inte ta covidvaccinet. Syftet med dejtingsajter för ovaccinerade är att föra samman människor som har gjort samma val.

Många vänskaps- och familjerelationer bröts på grund av meningsskiljaktigheter om beslutet att vaccinera sig. Än idag är många ovaccinerade människor isolerade och vill träffa människor som delar deras åsikter.

Nedläggning av nätverks- och dejtingsajter för ovaccinerade

Många av dessa grupper bildades på ”Big Tech”-plattformar för sociala medier. De stängdes ner när de växte sig för stora.

En oberoende webbplats för dejting och nätverkande är Unjabbed.net. Detta är en webbplats specifikt för personer som avböjde covidvacciner. Här kan de hitta andra baserat på stad och land.

Webbplatsen kan användas för att ordna lunchmöten och sociala aktiviteter, förutom att hitta romantiska partners. Det kan finnas människor med exakt samma världsåskådning som du själv som bor inte alltför långt bort. Vill du inte hitta dem?

Kostnader

Under de första 15 månaderna av sin existens var Unjabbed.net gratis att använda. Nu tillkommer en liten årsavgift för att skicka meddelanden, men det är fortfarande gratis att svara på meddelanden.

Prenumerationen förnyas inte automatiskt, vilket ger användarna mer kontroll. Det kostar inget att skapa ett konto och söka efter andra medlemmar.

Den kumulativa kostnaden för vanliga dejtingapplikationer kan lätt uppgå till hundratals kronor. Det är obekvämt att fråga folk om de har ett COVID-vaccin. unjabbed.net löser båda dessa problem.

Teorierna om mikroorganismer och kroppens inre miljö

Orsakas sjukdom av dålig kost, exponering för syntetiska kemikalier eller mikroorganismer (bakterier och virus)?

Om man läser Wikipedias uppslagsord för tuberkulos upptäcker man att en fjärdedel av världens befolkning är bärare av den bakterie som anses orsaka tuberkulos. Det är uppenbart att alla dessa människor inte blir sjuka.

En slutsats är att bakterier bara sprider sig i kroppeb som en konsekvens av till exempel undernäring. Det illustrerar skillnaden mellan de konkurrerande mikroorganism- och så kallade terrängteorierna.

Virus

Finns det verkligen virus? Är de en bluff som maskerar de verkliga orsakerna till sjukdom, nämligen exponering för syntetiska kemikalier?

Man tror att den verkliga orsaken till sjukdomen polio var en omfattande användning av det numera förbjudna insektsmedlet DDT på 1940- och 50-talen. DDT verkar genom att förgifta insekternas nervsystem. Polio är en sjukdom i människans nervsystem.

Vårtor kan orsakas av kosmetika, rester av rengöringskemikalier på badrumsgolv eller sanitetsprodukter som innehåller spår av kemikalier. Vattkoppor kan orsakas av en tillväxtspurt i tonåren som gör att blodkärlens byggstenar tar slut. Blodkärlen läcker och orsakar vätskefyllda koppor på huden.

  • Är det faktum att människor får vattkoppor samtidigt ett bevis för att det är ett smittsamt virus?
  • Kanske vaccinerade de sig samtidigt eller kanske är de i samma skede av livet?

Vetenskapen säger oss att virus bara skadar ett visst organ i människokroppen, till exempel levern. Så hur kan hepatitviruset färdas från munnen till levern utan att förstöra allt på sin väg dit? Virus har inga ben.

Kan hepatit egentilhen ha orsakats av fisk och skaldjur som odlats i förorenat vatten eller kan det handla om en dålig livsstil (t ex drog- och alkoholmissbruk) snarare än av ett virus?

Det finns en tro på att influensa är en naturlig metod för kroppen att bli av med toxiner och damm som inandats under det senaste året genom hosta och utdrivning av smutsigt slem. Kanske har en person andats in mycket kall luft, det har skadat lungorna och de skadade cellerna måste avlägsnas genom hosta.

Brister i den vetenskapliga metoden

Forskare kommer att producera långa och komplexa vetenskapliga publikationer för att försöka bevisa att det finns sjukdomsframkallande virus. De kommer alltid att ha samma brister.

  • Publikationer om genetiska (DNA eller RNA) sekvensen av ett virus bevisar inte att det existerar i verkligheten. Virussekvenser bestäms från orena blandningar som innehåller mänskligt DNA. Kommer dessa sekvenser från virus, mänskligt DNA eller båda?
  • När forskare försöker bevisa att virus orsakar sjukdom kommer de inte att använda renade viruspartiklar. De påstådda virusen kommer att finnas i en soppa av celler från laboratoriekulturer, antibiotika och andra kemikalier. Det är omöjligt att veta exakt vad som orsakade problemen. Ofta används försöksdjur med små lungor som får jämförelsevis stora volymer vätska sprutade i sig. Det utförs inte kontroller med bara stora volymer vätska minus de påstådda viruspartiklarna.
  • Virus förs in i försöksdjur med hjälp av kirurgi eller hårdhänt nötning av deras hud. Ingen av dessa metoder är naturliga vägar för virus att ta sig in i djuret och infektionsmetoderna orsakar problem i sig.
  • Det bästa sättet att bevisa att ett virus både är smittsamt och orsakar sjukdom är följande: Placera ett sjukt djur bredvid ett friskt, ovaccinerat djur. Leta efter sjukdomssymtom hos det från början friska djuret, såsom hosta, vätska och inflammation i lungorna. Dock har ingen gjort detta och funnit bevis som visar att virus existerar, är smittsamma och orsakar sjukdom.

Att ljuga med statistik

Vid granskning av grafer över dödsfall som visar skillnader mellan ovaccinerade och vaccinerade populationer måste försiktighet iakttas.

Ibland kommer en person inte att klassas som vaccinerad förrän ett visst antal dagar efter vaccinationen. Om han eller hon dör inom 5 dagar efter en vaccination klassas det alltså som ett ovaccinerat dödsfall.

Data kan visa ovaccinerade dödsfall, men i verkligheten var det nyvaccinerade människorna och vaccinationsjournalerna arkiverades inte eller kunde inte hittas.

Det här är inte vertenskap. När sjukdomar tillskrivs virus i stället för de verkliga orsakerna kan lockdown och karantän beordras samt vaccination kan bli obligatorisk.

Om du vill ha mer information kan du titta i forumen på Unjabbed.net.

 

Relaterat

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq