Public Service på riktigt.

onsdag, september 27, 2023

För att kunna skriva kommentarer måste du registrera dig. Anledningen är för att komma till rätta med anonyma internettroll som annars plågar NewsVoice, debatter och läsarna. 

Du måste därför uppge: förnamn, efternamn, postnummer, telefonnummer och en fungerande epostadress. Vi vill kunna kontrollera att du är en person och inte ett troll genom att eventuellt kontakta dig via telefon eller mail.

Vi sparar inte dina kommentarer/åsikter och du kan när som helst meddela oss om du vill att vi raderar ditt användarkonto och/eller alla dina kommentarer.

[contact-form to=’sasser@sasser.net’ subject=’VILL REGISTRERA SIG SOM ANVÄNDARE PÅ NV’][contact-field label=’Förnamn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Efternamn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefonnummer (fast eller mobil)’ type=’text’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Postnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar eller fråga’ type=’textarea’/][/contact-form]

Stöd gärna NewsVoice oberoende journalistik. Swisha till 123 530 20 05