Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Ny bok: “Överlista din cancer” av Tanya Harter Pierce

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 februari 2013
- NewsVoice redaktion
bota cancer

bota cancerNu har boken “Överlista din cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar av författaren Tanya Harter Pierce kommit ut på svenska. Boken tar upp 21 alternativa cancerbehandlingar. Skadlig kemoterapi eller strålbehandling ingår inte.

“Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilka förespråkas av den konventionella medicinen, ett kontroversiellt ämne. Tanya Harter Pierce visar i denna bok att det finns mycket goda skäl till att titta närmare på alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar”, skriver förläggaren Peter Pettersson.

Boken tar även upp syra-basbalansen, hur den kvinnliga hormonbalansen påverkar hälsan och vilka toxiska ämnen i miljön som kan bidra till ohälsa.

Beställ och mer info


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: cancer