4 KOMMENTARER

 1. Vad har läkemedelsbolagen lyckats med egentligen när det gäller hälsa? Har de lyckats göra någon människa genuint frisk med sina syntetiska piller?

  De har nått enorma framgångar ekonomiskt sett genom sin mycket skickliga marknadsföring, allt går att ju sälja med mördande reklam – men att folk sedan dör som flugor av biverkningarna och att det utåt sett heter det att de dött av sjukdomar är än skickligare gjort.
  Det är grundkonceptet och ett genuint uttänkt sätt för att slippa ta ansvar för sina produkter med alla dess biverkningar.

  När de nu börjar trampa in på Placeboeffekten vill de ytterligare försöka förverkliga sina drömmar att få folket att tro att syntetiska preparat fungerar i kropp och själ.
  De börjar komma ut på riktigt djupt vatten nu, frågan är om de är lika simkunniga som skickliga på att marknadsföra sig?
  Ta på dig flytvästen för säkerhets skull Martin Ingvar så du inte drunknar…

 2. Tycker också de försöker ge sken av intresse som inte finns. De går som katten kring het gröt. Verkar driva detta utan att lyfta blicken mot det stora utbud som finns av alternativ att sätta tänderna i. Placebo är väl lika vanligt inom skolmedicinen, men där straffas patienten snart med oönskade bieffekter. Det är väl därför pengarna skänkts, att bana vägar från den farliga skolmedicinen? Jo Janne, det är nog på sin plats för djupvattenvarning 🙂

 3. Är det bara jag som tycker det hela påminner om religion.
  Det var oärligt och motbjudande att ta emot pengarna, det dåliga samvetet är en placeboeffekt?

 4. Detta missade jag helt trots att jag läser nyheterna varje dag. Hade ju varit passande om någon varit där och intervjuvat makarna Osher som ju hittills vägrat svara på våra frågor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here