7 KOMMENTARER

 1. Detta är väl detta vi ser exempel på i varenda amerikanskt presidentval. Hittar man inga ”äkta” lik i garderoben så tillverkar man egna. Alltid kan man betala någon hotellstäderska för att hon skall vittna och berätta om hur presidentkandidaten våldtog henne i ett hotellrum, eller få någon gammal klasskamrat att uttala sig om presidentkandidatens gamla ungdomssynder, gärna med knark och homosexualitet antytt.
  Givetvis är detta ett stort problem speciellt när det används emot ”vissel-blåsare” för att skrämma dem till tystnad och förstöra deras anseende.
  Det sitter massor med människor inne med sanningar som de inte vågar berätta just för risken att de och deras familjer skall drabbas av detta. Då väjer de hellre att tiga. Det är den stora tragiken i detta.

 2. I ECT-debatten har psykiatriker varit i belysning som oduglingar och här i denna artikel får vi se vad de verkligen håller på med och de har skapats sig en enorm kunskapsbank mycket baserat på Pavlovs hundförsök. Man kan skada människan men inte hjälpa henne.
  Att söka på William Sargant t.ex. ger mängder att läsa.

 3. Syftet med bedräglig vilseledande information, ”svart” propaganda, opinionsbildning, ryktes-
  spridning och förlöjligande är att kunna styra och kontrollera den utvalda befolkningen på
  det mest effektiva sättet.
  De härstammar från kontrollfilosofierna: psykologi, psykiatri och
  sociologi ,med upphovsmän som ovan nämnda Ivan Pavlov och Wilhelm Wundt
  ( psykologins fader).
  Vad jag själv märkt är att när man matas av felaktig information, så känner man sig trög,
  grumlig och tung i sinnet även om informationen s k ”make sense”.
  När man sedan lyckas få riktig bakgrundsfakta får man en behaglig lättnad och insikt, även
  om sanningen i fråga var en grym sådan.
  Det var längesedan jag fick en sådan känsla av att läsa någon ”mainstream” -dagstidning,
  eller höra något nyhetsprogram på våra public service
  – kanaler.

 4. Tyvärr kan jag bara ge Sassersson rätt. Denna kontrollmekanism är övertydlig inom politiska partier. Därför lämnade jag politiken. Observera att så fort man bryter igenom så har matkeliten för säkerhets skull bedrivit en förnekelsekampanj för att förhindra att vi tar till oss fakta de anser vara felaktiga.

 5. Det är ju väntat iom att korporationerna redan tillsatt dessa tjänster att vilseföra allmänheten med.. När de väl fått den politiska makten formas givetvis ländernas verksamhet efter de föredragna idealen. På det militära området har verksamheten varit igång länge dit t.e.x. Daniel Elsbergs roll på RAND CORPORATION tog ett illa eftertraktat pris. Som visselblåsare ljöd denne skarpt och genomträngande om vilka metoder makten företrädde och fann behag i. Det är alltså inte vår fantasi som sätter gränser. De gör det vi inte kunde tänka oss. Det gjorde de redan på 60-talet. Att försöka tänka utanför lådan kanske inte räcker.. Man måste kanske kliva ur rummet och byggnaden för att se strukturen och vems bygge det egentligen är..

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here