15 KOMMENTARER

 1. Men lika eländigt är hur man behandlar de som har narkolepsi. Den bästa hjälpen som getts till narkolepsidrabbade har i Sverige utförts av Yiping Thelander i Värnamo som hjälpt bortemot 15 flickor att få tendon akupunkturbehandling med långa tendonnålar. Både flickorna och Yiping ser att flickorna blir mycket, mycket bättre. Varför erkänns inte denna behandlingsmetod och varför är vi bara ett fåtal som informerar om den?
  Ingemar Ljungqvist , chefred http://www.2000tv.se

 2. Vad som slår mej då jag läser rapporten är hur många gånger man ”antar” utan att redovisa grunden för antaganden eller varför man väljer just det antagandet.
  På ett ställe skriver man att om man antog att vaccineffektiviteten var 48% blev inte tillräckligt många sjuka året därpå. Då valde man att se på något annat istället för att kanske sänka effektiviteten. (kanske missuppfattar jag) och då se utfallet.
  Enklare vore kanske att göra en rundringning som man brukar i andra undersökningar.
  ”Var du sjuk under den här perioden?”
  ”sjukskriven?”
  ”Tillhör du nån riskgrupp?”
  ”tog du sprutan?”

  Det här med statistik är farligt. Den funkar bara om man inte har något uppsåt i ena eller andra riktningen. Bara hur man väljer eller antar kommer att styra utgången.

  Vore intressant att se hur det såg ut i flunsan för 30 år sedan.
  /LeifB

 3. Utan att för den skull inte nedvärdera de narkolepsidrabbad och deras symtom, men känner igen mycket av detta. Denna enorma trötthet, så lite man orkar med, omöjligheten att fokusera,elle ens llyfta handen och så dålig man känner sig av detta; till skillnad från att vara svårt dålig/sjuk, just på grund av en svår sjukdom. Symtombilden av narkolepsi liknar den som har psykiska besvär som t ex depression. I mitt, och många andra fall, hjälper extrem hård fysiskt aktivitet, vilket i sig kräver en omänsklig viljestyrka och många omkring en som supporterar. Daglig extrem hård träning i ca sju till tio dagar i följd, sedan försvinner symtomen. Efter detta kommer underhållningsfasen som innebär minst fyra dagars träning per vecka.Tror, utan att veta, att det har att göra med låga dopaminnivåer, men vad vet jag? Några mediciner tänker jag då aldrig ta. Heller dör jag! Ursäkta om jag hijackade tråden.

 4. HEJ ALE

  Eftersom du hävdar att hård fysisk träning hjälper dig och många andra, så är det säkert åtskilliga narkolepsisjuka som skulle vilja veta hur sådan fysisk träning går till. Så var snäll hjälp dem – DELA MED DIG AV DIN ERFARENHET OCH TALA OM HUR DU GÖR!!

 5. Den fysiska biten:

  Det är inga konstigheter. För mig fungerar det bara kollektivt. Det vill säga gruppträning där man ger och får energi av varandra tillsammans med andra. Friskis & Svettis finns väl i varje stad? Boka in tre medelpass på varandra. Kampsportsträning finns väl i varje stad också! Jag bor, delvis, i Stockholm och här har vi möjlighet att träna från kl 07.00 på friskis fem dagar i veckan måndag till fredag. Det bästa är att börja dagen med en chock! Sedan träna vid lunch ett eller två pass. Två eller tre pass per dag i 10 dagar, sedan kan man ligga på 4-5 pass i veckan som terapeutisk dos. På den thaiboxningklubb där jag tränar kan man träna tre morgonpass per vecka. Jag har heller inte några problem med (lagliga) kosttillskott. Tränar man så här mycket måste man ge kroppen möjlighet att kunna bygga upp sig. själv tar jag Kreatin, Glutamin samt BCAA varje morgon tillsammans med div vitamintabletter (C samt D) samt olika grundämnen och spårämnen. Sedan LCHF-frukost (inkl STARKT kaffe) Sedan träning. Efter träning mer BCAA eller EAA. Sedan kan man satsa på olika pre workout och återhämtningar. Själv får jag svåra biverkningar av Prestationshöjare / PWO som känns som tusen nålar på hela huden, så skippat detta. För mig tog det år av försöka/misslyckanden innan jag nådda denna nivå av träning, naturligtvis med hjälp av vänner och anhöriga. Försöker alltid att ligga snäppet bättre/höger än friskisledaren vad gäller kondition och styrka. Har säkerligen mött 100 kampsportare och endast två av dem har haft mer ork än mig, och då är jag ändå äldre än deras föräldrar är. När de undrar varifrån jag fått mig uthållighet tror dem mig inte när jag svarar Friskis!

  Motivation.

  Allra värst är det på morgonen. Fruktansvärt. För att klara morgonträning måste man vända på dygnet och gå upp i svinotta för att somna vid kl 21.00. Jag börjar alltid dagen med en högkvalitativ BHO,- Netflixserie direkt när jag vaknar och äter då frukost direkt i sängen. Man förbereder (LCHF)frukosten så långt det är möjligt innan. Börjar man dagen med kultur kan man ta med sig lite av stämningen in på träningen. Det viktigaste är att man inte känner efter. Viktigt att man tränar på att släppa på allt det där med det är så-synd-om-mig-skiten, som bara gör en svagare. Arbeta med straff och belöningar. Det fungerar alltid – till och med på reptiler och då fungerar det på människor också.

 6. Det är något liknande hände för mig med TBE vaccinet. Tröttheten kom efter injektionen men inte lika uttalat som i artikeln och injektionsstället läker inte.

 7. Har man i familjen upplevt på nära håll hur förändrad ett barnbarn blivit efter de vaccinationer som Anders Tegnell och gelikar vill tvinga på resten av befolkningen blir man ytterst tveksam till vilken ”expertis” som verkligen råder hos Folkhälsomyndigheten – när dessa s k ”experter” hävdar att samma typer av vacciner måste fortsättas att användas!
  Utan några som helst bevis hävdas att en mängd medborgare INTE har blivit drabbade – genom de mer eller mindre obevisade påståenden som gång efter annan hävdas!
  Var finns kontrollgrupperna? Hur hjälper samhället familjerna där barn och ungdomar blivit skadade? Var presenteras gedigna bevis för att sanning råder?
  Däremot finns det bevis för att Vetenskapliga Råd erhållit delar av sin lön från dem som producerat vaccinerna, samt att ett sådant agerande torde innebära att JÄV föreligger!
  JÄV tycks i de kretsarna inte vara något som bestraffas alls – och hur kommer det sig???

  Varför finns det en lagstiftning om att JÄV skall bestraffas, men att JO och JK hellre i tysthet lägger ner den typen av korruption … Är inte detta en typ av korruption som makten bortser från? Eller ???

 8. Varning! För alla som fortfarande låta sig skrämmas av olika ” farliga” sjukdomar och därmed vaccineras. Vacciner verkar i dag bara vara konstruerat för att göra människor mer sjuk och att de i senare skedde dör pga av farliga ämnen i dem.( Summationseffekt)
  Kroppen har en egen förmåga att läka ( Läs också Sanna Hedins böcker, Bruce Lipton mm) bara man ger den tillräckligt med bra näring , O2, vatten ( förutsatt att den är ren) och lagom motion efter principen ” use it or loose it”.
  Det som stör kroppens förmåga att läka sig själv är alla toxiska ämnen som vi dagligen utsätts för, all strålning och vår stillasittande över långa perioder och inte att glömma det kärlekslösa livet som många har, då materiella ting är viktigare än god kontakt. Med detta är även vår psykiska hälsa avgörande för hur immunsystemet och därmed vårt inre försvar fungera.
  Rädsla är den viktigaste faktorn att sänker immunförsvaret och det vet eliten för det har man under många år testat, därför fungera det så bra med dessa skräck kampanjer om en ny epidemi.
  Bästa motmedel sund förnunft om man har den ( t.ex hur kunde människan klarar sig sedan stenåldern utan alla dessa mediciner och vaccinationer? Att de skulle har dött mycket tidigt är delvis också en myt som historien beskriver) och kärlek som är en av de viktigaste faktorer som är bra för kroppen, med det menar jag inte den beroende eller fysiska kärlek, jag menar den känslomässiga kärlek, den som man känner inombords när man blir positiv berört eller är nöjd med en positiv handling. Många lider av negativa känslor mot sig själva, för de fick inte den kärlek de behövde och tror därför att de är inte värt något. Allt detta leder till en nedsatt immunförsvar. Dagens politiska arenor är uppbyggd så, mest för att skrämmas men tyvärr drunknar ju de verklig farliga saker i detta, då organismen ( och därtill hör människan) reagera mindre och mindre på samma stimulus.

 9. @Redhawk

  ”Många lider av negativa känslor mot sig själva, för de fick inte den kärlek de behövde och tror därför att de är inte värt något”

  – Usch, ja.. Det är många. Även jag som har haft en bra och trygg barndom lider då man växer upp och ser hur människor tycks må dåligt mest hela tiden. Stressen tycks värst. Sedan kommer frustrationen och ilskan och slutligen cynicismen. Följden blir ofta ett destruktivt beteende. Det är en evig kamp mot en klocka och med sig själv. Nu så har jag bestämt mig gör att gå över till halvtids-antällning då jag märkt att stressen är värst för min hälsa och för mitt humör.

  Stress, frustration och ilska är något som påverkar hela ens liv, då speciellt om det blir varje dag.. Semstrarna tycks aldrig räcka till vilket dom flesta nog känner igen. Detta med halvtid har fungerat för mig tidigare men jag är ensamstående och kan därför välja med enkelhet. Jag hoppas att ni andra värderar personlighet och hälsa lika mycket. Pengar är ju viktigt och jag har haft gott om dom i perioder, men man vill ju inte bli sjuk och vilja och orkelös bara för att man aldrig har tid att rå om sig själv och då även andra. För vad spelar pengarna för roll om man inte har någon ork till att vilja?

  Det tycks som om varat är en evig avvägning mellan tid och pengar ^^

 10. Det gäller att ta sig ifrån offerrollen, så långt de är möjligt. Jag vet inte om det är speciellt svenskt, men upplever det så. Desto mer man själv påverka sin egen situation, ju mindre mattar man offerrollen, eller trollet kanske det är bättre att beteckna det som.

 11. Det börjar segla upp frågetecken om barn som omhändertagits av myndigheterna i USA, varför man aldrig träffar på dessa omhändertagna som vuxna, likt dem man kan träffa som blivit adopterade och vuxit upp.
  Varför finns inga som berättar om sin uppväxt i den skara av staten omhändertagna?
  En rysare länk http://82.221.129.208

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here