6 KOMMENTARER

 1. Om man följer devisen ”follow the money” är det dock så att bröderna Koch, Exxon och American Enterprise Institute bl a har anledningar till att finansiera klimatskeptiska organisationer nämligen deras oljeinvesteringar.

  Och förutom att finansiera den korrupta högerlobby i Brasilien som fick presidenten avsatt så har bröderna Koch donerat $79,048,951 till klimatskeptiska organisationer.

  Så man kanske bör vara skeptisk även till skeptikerna.

 2. Varför nämns inte någonstans att Ryssland på 60-talet experimenterade med precis samma sak, dvs att kunna påverka vädret!
  De hade också ett antal mycket soliga somrar på 60-talet, som även påverkade det svenska vädret!

  Uttrycket ”ryssvärmen” myntades!

 3. Det är viss skillnad mellan att lokalt påverka vädret och att medvetet orsaka global uppvärmning om det nu är det som åsyftas.

 4. Låt ingen annan övertyga er! Titta på diagrammen över långa tidsperioder! Vad vi pysslar med har sannolikt ingen större betydelse för temperaturen, även om en temperaturökning sannolikt skulle gynna oss en aning. Leta gärna diagram själva! Här är en presentation om saken:

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/07/12/torpedering-av-klimatbluffen-av-professor-bob-m-carter/

  Att vi däremot förverkar våra fossila resurser i en accelererande takt ÄR ett verkligt och välkänt problem som, mig veterligen, ENDAST Vetenskapliga partiet tagit tag i.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/05/22/peak-eu-peak-oil-peak-uranium-peak-population-det-senaste-peak-fish/

  Några människor har tillverkat dessa stenar:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/04/15/the-georgia-guidestones-haller-vetenskapliga-partiets-linje/

  …stenar som förhoppningsvis ska hjälpa överlevare från den nedväxt som likt Påsköns öde kommer bli katastrofal:
  http://discovermagazine.com/1995/aug/eastersend543

  Psykopati och kapitalismen leder till (eller försöker medvetet) på olika vis förgifta oss, skapa missfall AIDS och cancer, samt skapa krig, men det skapar enbart mer lidande och fungerar heller inte. Folkmängden ökar ändå.

  Kvinnorna fortsätter föda barn enligt olika sektledares uppmaningar, barn som räddas överlever och överbefolkningen ökar därför i världen exponentiellt ändå. De barmhärtiga samariter som samlar människor likt kattsamlare adresserar inte de tokiga sekter och kulturer som skapar problemet.

  Hans Roslings teorier baserade på statistik från tidigare år och tendenser säger, med det som finns vid handen, ingenting om framtiden eftersom han inte tar hänsyn till miljö, resurser och den förstörelse av land som överpopulation medför, ej heller tar han hänsyn till det faktum att det pågår en spridning av religiös vidskeplighet som genom globaliseringen hotar att att äta upp all vetenskaplighet.
  http://aretsforvillare.nu/2015/09/vetenskapliga-partiet-utser-hans-rosling-arets-forvillare-2015/

 5. Återigen, mycket intressant Jacob!

  Och det blir troligen en chock för många svenskar när och om dom upptäcker att Sverige har haft en så betydande roll i detta makabra skådespel.

  @JM

  Man vill troligtvis kontrollera båda rollerna/sidorna alltså både som drivande och som opposition, tes och antites. På så sätt har dessa krafter tillgång till all information och kan styra och kontrollera debatten. Dom kan eventuellt också skapa en syntetisk konsensus.

 6. Jag försöker inte övertyga någon, jag är begränsad i mina metrologikunskaper så innan jag har på fötterna där så är jag hellre ”safe than sorry” men det finns en del saker med agenda 21 och den vanliga tendensen att måla smilies på tyranni som 1% elitklubbar brukar syssla med som jag får en del onda aningar av.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here