8 KOMMENTARER

 1. Tack och lov börjar sanningen kommer fram allt mera. När kommer den vanliga media rapportera om detta? Men sannolikt kommer vägen vara så att människor utan hjälp av media börja förstå och sluta att låta sig förgiftas. Så länge människan söker sin frälsning utanför sig själv kommer den att bli bedragen av dem som tjänar grova pengar på deras hjälplöshet.
  Ju mer sanningssökare som öppna Pandoras box desto mer börjar vi närmar oss ett paradigmskifte.

 2. Har det blivit fel här?
  Citat:
  ”Forskare har känt till i decennier att antidepressiva medel (SSRI) är effektivare än placebo.”

  Att SSRI ÄR effektivare än placebo?????

 3. Det står ”Forskare har känt till i decennier att antidepressiva medel (SSRI) är effektivare än placebo.” Visst har ett ”inte” fallit bort? SSRI är INTE effektivare än placebo. Åtminstone inte när det gäller som medicin för att dämpa eller bota depressionen. Däremot är de effektivare när det gäller att förgifta människor.
  Jag har just läst Peter Götzsches bok DÖDLIGA MEDICINER OCH ORGANISERAD BROTTSLIGHET där han säger samma sak och mycket mer. Jag skrev en artikel om boken som publicerades nu i DSM 3/2016. Den finns också på länken http://www.piahellertz.com/Dodliga_mediciner_och_organiserad_brottslighet.pdf.
  Det mest skrämmande jag läst…
  Nu kommer också hans bok om just SSRI-medicinernas ohyggligt destruktiva effekter.

 4. Artikeln är rättad. Det skulle alltså stå:

  ”Forskare har känt till i decennier att antidepressiva medel (SSRI) INTE är effektivare än placebo.”

 5. Det lät inte särskilt hedrande eller effektivt att vara blygsamt bättre än placebo. Att vara sämre än ingen verksam medicin alls är den bottennivå en självkritisk verksamhet borde undgått.

  Kanske aktiemarknaden och börsens hotande nedgång utgör det desperata kirurgiska instrument som lyckats skära bort alla mänskliga egenskaper ur verksamheten..

  Särskilt med piller som var så karaktärsförändrande och förfärande groteska att hälften inte hade varit nog. Att ställas inför känslor och beslut att vilja skada sig själv vilket före medicinering varit en omöjlighet. Kan iaf förklara många våldsbrott mot andra och en stor del av de självmord och utökade sådana som också tragiskt nog alltså haft sin orsak förfärliga personlighetsförändringar med förödande resultat..

  Hur denna marknad kunnat fortsätta sin morbida verksamhet får ju krigen att se ut som rena befrielsen nu när vardagen för många ter sig så grotesk.

  I så fall är ju inte verksamheten ett tecken på att tiden är ur led utan den grundläggande förutsättning den behöver…

  Den nya friheten pådyvlad ett sovande folk kräver ju mer våldsamma polisiära resurser och övervakningen är anständig en sjuk paranoid makt i avsaknad av alla friskhetstecken. Jordmånen för att sälja in mörka glasögon för att slippa det skarpa ljuset och reflexerna är enorm….

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here