4 KOMMENTARER

  1. Jag vill först och främst buga för att NV lagt ut denna enormt viktiga artikel av Johan Thyberg och samtidigt slå ett slag för dennes bok ”Forskning till salu” som på ett lysande sätt dokumenterar forskningsfusket i Sverige.

    Det är skrämmande att landets skattepengar slösas i en sådan omfattning att ekonomin direkt drabbar välståndet.
    DET nämns aldrig på löpsedlarna. Nej, i stället ska man jaga livet ur gamla och hjälpbehövande för kaffepengar?!

  2. Det är häpnadsväckande att inget görs, att det inte ens talas om den dolda forskning, (på senare år med nanoteknik) på människor ute i samhället. Dessa oskyldiga medborgare ”Labbråttorna” utsätts dygnet runt för bl a plågsamma tortyrliknande experiment, med elektromagnetiska / psykotroniska strålningsvapen, skalärvågor som tränger igenom husets väggar används av FOI, militära underrättelsetjänsten.. Offren för denna synnerligen sofistikerade teknik tillhör alla åldrar och samhällsklasser, de har alla p g a sin utsatthet blivit berövade på sina liv, och har ingen som helst chans att göra sig hörda de är totalt maktlösa och rättslösa.. Varför träder inte visselblåsare fram som ju finns och känner väl till detta genom tiderna grövsta övergrepp mot medborgarna någonsin..

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here