Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Elena Malmefeldt: Svar på tal angående artikeln ”kvantmystik”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 augusti 2010
- NewsVoice redaktion
Elens Malmefeldt
Elens Malmefeldt

Dan Larhammar från föreningen Vetenskap och Folkbildning nedan VoF skrev ner mig efter en artikel i Svenska Dagbladet för några år sedan. Så gör de med alla som hamnar i ljuset på något sätt och som inte arbetar med skolmedicin. Jag arbetar med livsstilsförändringar.

Artikeln ”kvantmystik” innehöll så pass många sakfel i påståenden att jag inte kunde uppbringa den respekt som det krävs för att man skall vilja försvara sin åsikt, då det tar en hel del tid i anspråk.  Jag hade bestämt mig för att inte ödsla min energi på VoF vare sig det gäller mig som person eller i allmänhet.

Varje år har VoF delat ut ett förvillarpris till de personer som de anser vara en fara för oss via sitt tänkande: Sanna Edhin som skapade en folkrörelse av livsstilsförändringar, Annika Dahlqvist som med sin LCHF kost hjälpt tusentals människor.

Läs Elena Malmefeldts kompletta artikel


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq