Elena Malmefeldt: Svar på tal angående artikeln ”kvantmystik”

0
2269
Elens Malmefeldt
Elens Malmefeldt

Dan Larhammar från föreningen Vetenskap och Folkbildning nedan VoF skrev ner mig efter en artikel i Svenska Dagbladet för några år sedan. Så gör de med alla som hamnar i ljuset på något sätt och som inte arbetar med skolmedicin. Jag arbetar med livsstilsförändringar.

Artikeln ”kvantmystik” innehöll så pass många sakfel i påståenden att jag inte kunde uppbringa den respekt som det krävs för att man skall vilja försvara sin åsikt, då det tar en hel del tid i anspråk.  Jag hade bestämt mig för att inte ödsla min energi på VoF vare sig det gäller mig som person eller i allmänhet.

Varje år har VoF delat ut ett förvillarpris till de personer som de anser vara en fara för oss via sitt tänkande: Sanna Edhin som skapade en folkrörelse av livsstilsförändringar, Annika Dahlqvist som med sin LCHF kost hjälpt tusentals människor.

Läs Elena Malmefeldts kompletta artikel


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer