UAP’s In The Sky? – vittnen och forskare intervjuas i amerikansk TV

publicerad 26 september 2011
- av Peter Pettersson

UFO panel

Om nu någon trodde att UAP-fenomenet eller det seriösa UAP-intresset på något sätt har försvunnit från Jordens atmosfär och yta – kanske på grund av de dominerande medierna inaktivitet eller sporadiska ytlighet vad gäller detta ämne – visar denna totalt cirka 20 minuter långa intervju på CNN den 24 augusti 2011 med fyra välrenommerade UAP-känner på motsatsen.

Text: Peter Pettersson, Anarchos Förlag

Denna UAP-panel bestod av Nick Pope, f.d. chef för Storbritanniens försvarsdepartements avdelning för UAP-undersökningar, Fife Symington, f.d. guvernör i Arizona 1991-97, James Fox, filmproducent och UAP-forskare samt Leslie Kane, författare till boken “[UAP:s] – Generals, Pilots, And Government Officials Go On The Record”, som kom ut i augusti 2010.

https://youtube.com/watch?v=-uMh3VibRps