David Wilcock: How to defeat financial tyranny – the greatest cover-up of all times

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 januari 2012
- NewsVoice redaktion
David Wilcock: 2012 has begun as a year of rampant paranoia and hopelessness on the Internet and throughout mainstream media.

The economy appears to be in a dire predicament — ready to go over a cliff into an abyss few can even allow themselves to consider. The Euro has been teetering on the brink of total collapse. A frantic bailout of the entire European Union, proposed by the Federal Reserve, has done very little to relieve the fears of the public.

On December 19th, 2011, Britain announced they will refuse to participate in this bailout — showing how tense and uncertain the situation really is. Simultaneously, very aggressive and blatant moves are being made to start World War III in the Middle East — withimminent, ever-increasing threats from Israel and the United States to attack Iran.

Since 9/11, Americans and much of the Western world have been led to believe that the biggest enemy they face is terrorism from Islamic extremists. Nonetheless, there is now overwhelming, undeniable evidence that the true enemy… is within.

You are about to read a comprehensive investigation summarizing all the best information I have gathered about the true nature of this crisis since I became directly aware of it in 1992. Very few people are aware that a massive 122-nation coalition has formed to solve the problem — just in the nick of time – and they are backing a legal, public solution to end Financial Tyranny.

Read more

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • När ämnet med försvunna pengar är på tapeten, så är här ett klipp när Cynthia McKinney grillar Donald Rumsfeld, bl a för att Pentagon “blivit av med” 2,3 Trillioner Dollar! (Vilket lägligt nog meddelades dagen innan 11 september, 2001) Se så lättad Rumsfeld ser ut när någon annan fick besvara frågan. Ursäkten är patetisk!
    youtube.com/watch?v=it6-2gkSQIg

  • Läste den refererade artikeln. Visar att FED “lånat ut” 26 biljoner dollar. En helt otrolig summa. Ofattbar. Räknar jag rätt; att det skulle täcka den svenska statsbudgeten för nära 1 000 år framåt – räknat på senaste summan 178 miljarder kronor / år? Det går ju knappt att skriva in i miniräknaren.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *