Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 10 September, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Indien inför tio gånger striktare gränsvärden för mobilstrålning än Sverige
     Indiens regering har nyligen infört ny lagstiftning för strålning från mobiltelefoni. Indiens regerings initiativ innebär ett totalt underkännande av de gränsvärden som gäller i EU och som rekommenderats av organisationen ICNIRP. ICNIRP:s medlemsexperter har finansiella kopplingar till mobilindustrin och har dominerat WHO:s, EU:s och svenska myndigheters expertutredningar om hälsorisker av mobiltelefoni. ICNIRP:s gränsvärden skyddar uttryckligen […]

Digest powered by RSS Digest

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelA little AA battery trick they don’t want you to know…
Nästa artikelSheryl Crow säger att hennes mobiltelefon gav hjärntumör
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer