US Congress wants FEMA to conduct ‘mass fatality planning’

  1

  NaturalNews Report. The Federal Emergency Management Agency, also known as FEMA, is preparing for mass casualties throughout the USA.

  House Resolution 6566, the Mass Fatality Planning and Religious Considerations Act, would amend the Homeland Security Act of 2002 to mandate that FEMA immediately begin conducting “mass fatality planning” in preparation for a major event or series of events that may kill off untold numbers of people.

  Introduced by representative Laura Richardson the act provisions that FEMA must provide guidance and coordination for dealing with a mass casualty event arising from a natural disaster, terrorist act, or “other man-made disaster.

  The bill also ominously gives FEMA with the power to control how local communities, private businesses, nonprofit organizations, religious organizations, and even individuals prepare for and respond to a mass fatality event.

  Read more

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Redhawk
  Redhawk
  Gäst
  24 september 2014 kl 20:01

  Konstig, hur vill dom har det! Dels skall befolkningen decimeras till 500 miljoner på jorden och nu förklara man att FEMA är för att rädda människor från kasualties. Det ligger nog något helt annat bakom. Möjligtvis koncentrasjonläger för opproriska medborgare. Tabletter, vacciner väderstyrning är bara för vårt bästa. Salig är den som tror det, då verkligheten hittills visar en annan bild..