Rymdväder, geomagnetism och klimatförändringar hänger ihop

publicerad 23 januari 2013
- av NewsVoice

https://youtube.com/watch?v=_yy3YJBOw_o

Rymdväder och klimatförändringar hänger ihop enligt Suspicious Observers. Videon på 11 minuter tar upp solväder, klimatförändringar, växthuseffekten, jordmagnetism, förlyttningen av de magnetiska polerna, termosfärens krympning och solsystemskiftet.

global heating


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Man kan bara hoppas att “koldioxidfanatikerna” någon gång ska få upp ögonen för att det definitivt inte kan ha varit antropogen koldioxid som har orsakat jordens klimatförändringar före år 1750 och under de senaste dryga 4 miljarder åren, och att dessa orsaker fortfarande är verksamma. Det räcker faktiskt att gå tillbaka till den medeltida värmeperioden 1000–1300 e.Kr. för att få detta faktum bekräftat.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *