Rymdväder, geomagnetism och klimatförändringar hänger ihop

1
836

Rymdväder och klimatförändringar hänger ihop enligt Suspicious Observers. Videon på 11 minuter tar upp solväder, klimatförändringar, växthuseffekten, jordmagnetism, förlyttningen av de magnetiska polerna, termosfärens krympning och solsystemskiftet.


global heating


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Man kan bara hoppas att “koldioxidfanatikerna” någon gång ska få upp ögonen för att det definitivt inte kan ha varit antropogen koldioxid som har orsakat jordens klimatförändringar före år 1750 och under de senaste dryga 4 miljarder åren, och att dessa orsaker fortfarande är verksamma. Det räcker faktiskt att gå tillbaka till den medeltida värmeperioden 1000–1300 e.Kr. för att få detta faktum bekräftat.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här