Rymdväder, geomagnetism och klimatförändringar hänger ihop

1
937

Rymdväder och klimatförändringar hänger ihop enligt Suspicious Observers. Videon på 11 minuter tar upp solväder, klimatförändringar, växthuseffekten, jordmagnetism, förlyttningen av de magnetiska polerna, termosfärens krympning och solsystemskiftet.

global heating


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
24 januari 2013 kl 09:59

Man kan bara hoppas att “koldioxidfanatikerna” någon gång ska få upp ögonen för att det definitivt inte kan ha varit antropogen koldioxid som har orsakat jordens klimatförändringar före år 1750 och under de senaste dryga 4 miljarder åren, och att dessa orsaker fortfarande är verksamma. Det räcker faktiskt att gå tillbaka till den medeltida värmeperioden 1000–1300 e.Kr. för att få detta faktum bekräftat.